הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

ייעוץ ספרינטים

• פותח/ת השרשור יהב
  • פורסם בתאריך

יהב

מושעה
3,896
2,435
נק' מוניטין:
6,637
3,896
2,435
היי,
רציתי לשאול האם ניתן לשלב בSS ספרינטים פעם בשבוע
נגיד שני רביעי ושישי,אחרי האימון של שישי..
אפשרי? יפגע? זה אולי ישמע קצת מטומטם אבל אני רוצה פשוט להוציא ציון כמה שיותר גבוה בספורט כדי שזה לא ידפוק לי את כל הממוצע ואת הכניסה למדעית בי'
גם בכללי בשביל להיות מסוגל לרוץ יותר מ100 מטר בלי שיחשבו שאני אסתמטי.

כל מה שתוסיף חוץ מהSS יפגע בSS, התוכנית הזאת מאד טובענית על הגוף (במיוחד בחלק השני שלה).
אם כל כך חשוב לך הציון, תעשה הפסקה קטנה תתעסק בקונדישנינג קצת ואחרי הבגרות תמשיך עם הכוח

• פותח/ת השרשור
כל מה שתוסיף חוץ מהSS יפגע בSS, התוכנית הזאת מאד טובענית על הגוף (במיוחד בחלק השני שלה).
אם כל כך חשוב לך הציון, תעשה הפסקה קטנה תתעסק בקונדישנינג קצת ואחרי הבגרות תמשיך עם הכוח
זה לא בגרות,אני בכיתה ט חחח אבל אני לא רוצה שבתעודה שלי יהיה 60 ספורט וזה יוריד את הממוצע,זה מטומטם אני יודע אבל הלימודים הם לפני האימונים קצת,המבחנים פרוסים על כל השנה ככה שזה לא רק להתאמן למבחן אחד,בכללי גם אני רוצה לעשות ספרינטים..
הבנתי את הקטע עם הSS..אבל ככה כל תוכנית כח לא? נגיד בטקסס (מקווה שאני אגיע לשם) אני יוכל..? לא מבין את הקטע

זה לא בגרות,אני בכיתה ט חחח אבל אני לא רוצה שבתעודה שלי יהיה 60 ספורט וזה יוריד את הממוצע,זה מטומטם אני יודע אבל הלימודים הם לפני האימונים קצת,המבחנים פרוסים על כל השנה ככה שזה לא רק להתאמן למבחן אחד,בכללי גם אני רוצה לעשות ספרינטים..
הבנתי את הקטע עם הSS..אבל ככה כל תוכנית כח לא? נגיד בטקסס (מקווה שאני אגיע לשם) אני יוכל..? לא מבין את הקטע

יש תוכניות כוח פחות טובעניות מבחינת ההתאוששות , אולי תעקוב אחרי קרוספיט פוטבול או אאוטלווא שמשלבים כוח עם קונדישנינג...

• פותח/ת השרשור
יש תוכניות כוח פחות טובעניות מבחינת ההתאוששות , אולי תעקוב אחרי קרוספיט פוטבול או אאוטלווא שמשלבים כוח עם קונדישנינג...
אני מודע לכח שאפשר נגיד להיות קרוספיט עם דגש על כח אבל זה לא מה שאני מחפש ..אני רק רוצה קצת ספרינטים פעם בשבוע,נגיד אני לא אעשה ספרינטים בSS אחרי זה בחיטוב מדקאו נגיד אפשרי? בטקסס אפשרי לשלב ספרינטים?

תשמע, זה לא שאם תשלב ספרינטים פתאום ייפגע בך ברק.

תשלב, תראה אם אתה מצליח להמשיך להתקדם והכל בסדר אז תכניס את זה לשגרה.
עד שלא תנסה לא תדע

• פותח/ת השרשור
תשמע, זה לא שאם תשלב ספרינטים פתאום ייפגע בך ברק.

תשלב, תראה אם אתה מצליח להמשיך להתקדם והכל בסדר אז תכניס את זה לשגרה.
עד שלא תנסה לא תדע
אוקי אני אנסה,תודה
איך אני עושה את זה? נגיד ספרינט 60 מטר מנוחה 30 שניות X10 ?

מתוך המאמר בקילוגרם (נמצא בסוף חלק ב' בקישורים ששמתי):

למתאמן HST

יום א': מנוחה
יום ב': אימון 1
יום ג': HIIT למרחק של 100 מטר (6-8 ספרינטים)
יום ד': אימון 2
יום ה': מנוחה
יום ו': HIIT למרחק של 100 מטר (10 ספרינטים)
יום ש': אימון 3

חלק א: https://www.kilogram.co.il/2104/ספרינטים-לא-רק-לאצנים-חלק-א/

חלק ב: https://www.kilogram.co.il/2138/ספרינטים-לא-רק-לאצנים-חלק-ב/

אוקי אני אנסה,תודה
איך אני עושה את זה? נגיד ספרינט 60 מטר מנוחה 30 שניות X10 ?

אני אוהב לעשות ספרינט על זמן (לא מרחק) נגיד בין 12-20 שניות ספרינט ומנוחה דקה-דקה וחצי X 8-10

Back
למעלה תחתית