הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

ייעוץ סייקל יוהימבין

• פותח/ת השרשור Maalox
  • פורסם בתאריך

Maalox

משתמש מתחיל
37
0
נק' מוניטין:
0
37
0
אהלן חברים,

אני נמצא בתקופת חיטוב..

כרגע לקראת סיום קלן 8 שבועות (2mg ketotifen e/d)

בנוסף היום סוגר שבועיים יוהימבין KG\0.2mg

1.בעקרון מסיים עם הקלן שבוע הבא - השאלה שלי היא כמה זמן אני יכול למשוך את השימוש ביוהימבין והאם מומלץ למשוך אותו אל מעבר ל-3 שבועות(סוף תקופת הקלן) או לרדת משניהם ביחד

2.מבצע פרוטוקול שומן עיקש - יוהימבין0.2 על קל ק"ג משקל גוף + ל טירוזין + קפאין כ 30-60 דק לפני אימון אירובי (אינטרוולים) ולאחר מכן השלמת צום ל 3.5-4 שעות. הקטע שאני לא מרגיש שום דבר יוצא דופן לאחר נטילת היוהימובין - האם אפשר לעלות את המינון אל מעבר ל0.2 לכל ק"ג משקל?

אפשר למשוך את היוהמבין לאורך זמן לפי הפרוטוקול של הפורטל זה חומר די חלש ביחס לקלן למרות ששילוב של שניהם הביא אותי למצב של לחץ דם בשמיים לא הייתי מסוגל לרוץ 2 שניות

לא חושב שיש לך מה לעלות מינון האפקט של היוהמבין הוא יותר ניוד של שומן עיקש באיזור הבטן התחתונה מאשר מאיץ חילוף חומרים השורף שומן זה בעצם האירובי

• פותח/ת השרשור
בפורטל כתוב אופן השימיש ולא ראיתי התייחסות למשך השימוש ,
אני עוקב על בסיס יומי אחר לחץ הדם ועד עכשיו הכל תקין.
לגבי אירובי - מבצע 6 פעמים בשבוע (מאז תחילת היוהימובין כולם בבוקר על בטן ריקה לפי הפרוטוקול)

בפורטל כתוב אופן השימיש ולא ראיתי התייחסות למשך השימוש ,
אני עוקב על בסיס יומי אחר לחץ הדם ועד עכשיו הכל תקין.
לגבי אירובי - מבצע 6 פעמים בשבוע (מאז תחילת היוהימובין כולם בבוקר על בטן ריקה לפי הפרוטוקול)
פשוט תמשיך ככה רק תפסיק עם הקלן כל עוד התזונה נכונה אתה בדרך הנכונה

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית