הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

יש לי ידידה שמתאמנת אך לא נראה לי הגיוני

עשיתי הסקה הגיונית. בוא נדבר תכלס יש לך מתאמנות שאינן משכילות?
אני מסתכלת סביבי 90% מהנשים בחדר כושר באות, הולכות (על ההליכון), עוזבות. הן עשו את היומית.
מי הולכת למאמן פרטי ומשקיעה בזה כסף? מי שרוצה יותר מעצמה ואלה בדרך כלל רוצות יותר מעצמן בכל האפיקים.

לגבי נקודה 3 מסכימה איתך. כאן יש יתרון לנשים כי הן לא באמת רוצות להרים יותר הן רוצות להתחטב. אם אתה כמאמן חושב שהדרך הטובה והנכונה לעשות זאת היא באמצעות תרגילים מורכבים אז למה להתפשר על דרך ביניים?

יש לו כבר עודף של 5-10 אתה רוצה שיוסיף עוד 10? 😃

אני מכיר לא מעט מתאמנות שאינן משכילות, וזה לא חייב להיות אימון אישי.

לגבי נקודה שלוש- זאת לא פשרה, אני באמת חושב שלא כולם בנויים לזה (מנטאלית) וזה סתם יכול להלחיץ ולדכא אותם שלא לצורך.
הירידה במשקל היא גם ככה תוצר של גירעון שלילי, אז לשם מה היא צריכה את כל השאר אם היא לא רוצה בכך?

וזה לא חייב להיות אימון אישי.
ההתייחסות שלי היתה לגבי אימונים אישיים. אכן אין טעם בתרגילים מורכבים למי שלא לומד טכניקה זה סתם מתכון לפציעה.
מצד שני התכניות האלה שרושמים במכונים שווים ל*&^&* ואין ממש סיכוי לשינוי שם.

ההתייחסות שלי היתה לגבי אימונים אישיים. אכן אין טעם בתרגילים מורכבים למי שלא לומד טכניקה זה סתם מתכון לפציעה.
מצד שני התכניות האלה שרושמים במכונים שווים ל*&^&* ואין ממש סיכוי לשינוי שם.

ברור שזה זבל, אבל זה יכול להספיק מהסיבה הפשוטה שעם גירעון קלורי אפשר לרדת במשקל גם ללא אימון.
לא שאני מעודד תוכניות מחורבנות, אני רק אומר שזה לא אסון אם לא ישתמשו במורכבים לירידה קטנה במשקל.

אבל זה יכול להספיק מהסיבה הפשוטה שעם גירעון קלורי אפשר לרדת במשקל גם ללא אימון.
נכון.
אבל זה לא שזה מספיק או לא מספיק, זה סתם. זה בסדר לחודש חודשיים ואז, כמעט נטול ערך.

אומנם חדשה פה, אבל קצת תוהה מה זה התלותיות הזו של להקשיב רק למה שהחבר אומר? איפה האחריות האישית? ומאזן קלורי שלילי מן הסתם בהחלט יסייע בהורדת משקל ובחיטוב אבל רק בתנאי שזה מפוקח ע"י תזונאי ולא סתם דיאטת כסאח שלא נותנת לגוף מה שהוא זקוק לו. אבל רק עבודת כוח לא תעזור. וכמובן גם לא רק אירובי.. אם רוצים לגרום לבחורה להתאמן מנסיוני האישי, לוקחים אותה לחדר כושר נותנים לה ללכת לשיעור שהיא אוהבת וזה אמור למלא את צד האירובי. לגבי כוח, מי אמר שחייבים רק משקולות? אני אישית מצאתי את שיטת ה-TRX הרבה יותר מעניינת ולמי שמפחדת מעבודת משקולות קלאסית, הייתי מציעה לנסות את שיטת האימון הזו.

Back
למעלה תחתית