הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

תמונה פיטנס - Aesthetics

לגביי פותח הפוסט אני אישית מכבד את השייגך לא משנה טבעי או "טבעי"
הנושא קצת איבד כיוון ודנו פה על דברים אחרים שומדבר לא היה מכוון לפותח הפוסט
שאלה לפותח הפוסט: האם הסוד בהצלחתך זאת בעיקר תזונה מאוד מאוד מוקפדת
(אימונים רוב המתאמנים שרוצים להגיע להיישיגים כמו שלך מתאמנים דיי אותו דבר) לכן מנחש שהסוד הוא בתזונה סופר מסודרת

ומה אתה אומר לגביי אנאבר והשפעתו של ה DHT על ההקרחה הגברית האם זה באמת פותח את "השערים" של ההקרחה מוקדם יותר?
במידה ואתה נוטה להתקרחות גנטית, שימוש בסטרואידים יכול בהחלט לקדם את ההתקרחות. אנאבר מאידך אינו אנדרוגני במיוחד ולכן לא מצטיין במיוחד בתופעות האנדרוגניות. העובדה שהוא נגזרת DHT לא הופכת אותו למסוכן יותר לקו השיער מטסט למשל, מאחר וגם האחרון מומר באמצעות אנזים מתאים ל-DHT.
מה שמיוחד בנגזרות DHT בכל הקשור בהתקרחות הגברית הוא שפינסטריד לא יסייע, שכן בעוד התרופה מונעת ההמרה ל-DHT באמצעות שיתוק האנזים 5Reductance המביא להמרת סטרואידים למבנה מולקולרי דומה ל-DHT, במקרה של נגזרת DHT ההמרה או מניעתה אינם רלוונטיים מאחר והיא לא קיימת.

לא מבין מה הבעיה פה?! הוא בסך הכל חטוב בצורה מטורפת מה קשור חומרים?! כמה קנאים לא יאמן. בכל מקרה נראה מעולה כל הכבוד
מה זה קשור לקנאה?...
אתה באמת חושב שכולם מקנאים?...

שימוש נכון ובמינון נמוך לא יזיק לך לבריאות. יש הטוענים שאפילו ההיפך.
לצורך העניין אומרים על החומרים האוראלים שהם מזיקים לכבד? ה 2 כוסות וודקה שרובנו שותים מידי שבוע יותר מזיק.
ולגבי מחטים באמת שלא מרגישים.

וואו אחי, שכנעת אותי לגמרי.

לגביי פותח הפוסט אני אישית מכבד את השייגך לא משנה טבעי או "טבעי"
הנושא קצת איבד כיוון ודנו פה על דברים אחרים שומדבר לא היה מכוון לפותח הפוסט
שאלה לפותח הפוסט: האם הסוד בהצלחתך זאת בעיקר תזונה מאוד מאוד מוקפדת
(אימונים רוב המתאמנים שרוצים להגיע להיישיגים כמו שלך מתאמנים דיי אותו דבר) לכן מנחש שהסוד הוא בתזונה סופר מסודרת

ומה אתה אומר לגביי אנאבר והשפעתו של ה DHT על ההקרחה הגברית האם זה באמת פותח את "השערים" של ההקרחה מוקדם יותר?
אני בגובה שלך(צעיר ב10 שנים) הגעתי ל90 קילו 12%. סייקל עזר לי לקפוץ מ88 ל96 ב7 שבועות. הייתי ממליץ ללמוד על כל חומר וחומר כולל PCT לפני שאתה מתחיל לתקוע מחט. כמו גם ללמוד להזריק לפני שאתה עושה את זה איטי מדי או מוציא את המחט מהר מדי(קשת של דם מהתחת- תענוג לשטוף רצפה).
חוץ מהפקטור של התקרחות, יש לפעמים בעיות שינה,קפיצה במצבי רוח(כמו אישה בהריון),חרמנות יתר(החברה תבקש להוריד הילוך) ועוד. על כל אחד זה פועל אחרת, ויש GUIDELINE שאומר שאתה יכול להגיע ל10+ קילו יותר מהגובה שלך בצורה טבעית במשך מחזור חיים. אני בטוח שהייתי מגיע ל94-95 קילו שאני עכשיו אחרי שנתיים-שלוש(מתאמן כבר 6 שנים). עכשיו גם לפני שלקחתי "חומרים" - אנשים התלחששו שלקחתי דברים. אנשים שלא יכולים להתמיד לאורך זמן- יקנאו,ירכלו ויבזו. אם אתה מתאמן מספיק זמן אתה מפתח מה שנקרא IDGAFA (I dont give a fuck attitude). ואם אי פעם תודה בפני שחיף או אדם שלא מבין מה זה חומרים שלקחת- הוא יחשב הכל לחומרים, מה שייפגע כביכול "באמינות" של ההישגים שלך. אלא אם אתה חובבן ולא עוסק בחשפנות(G4P) או בדוגמנות. בכל מקרה הייתי ממליץ לך עוד כמה שנים להיות טבעי ולראות אם הגדילה עוצרת למשך פרק זמן ממושך(חצי שנה) והכל תקין(תזונה,שינה) ורק אז לקפוץ "לצעד הבא".

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית