הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

סרטון זיכרון מתוק ממר אולמפיה 1999

• פותח/ת השרשור Stark
  • פורסם בתאריך
אולי הליין-אפ הטוב ביותר בהיסטוריית התחרות.

אז הייתה רמה הרבה יותר גבוהה לפי דעתי.. כל המתחרים שם הגיעו בשייפ מטורף ללא יוצא מהכלל. (החזה של מרקוס ראול לא אנושי)

• פותח/ת השרשור
אז הייתה רמה הרבה יותר גבוהה לפי דעתי.. כל המתחרים שם הגיעו בשייפ מטורף ללא יוצא מהכלל. (החזה של מרקוס ראול לא אנושי)
מסכים איתך שמרקוס רול היה אחד הבאדי בילדרים הכי גדולים והמרשימים בהיסטוריה ובמיוחד החזה שלו, אבל אין לו פורפורציה בשיט.

אם כבר אנחנו מזכירים קטעי וידאו שכיף לצפות, הנה מספר שמות גדולים כמו Jay Cutler, Kai Greene, Juan Morel, Evan Centopani, Victor Martinez - כולם עושים פוזות לפני הקהל, חלקם Off Season.

1.jpg
2.jpg
3.jpg
4.jpg

קאי לקח את זה קצת רחוק חח

אין על רוני

אח.. יש כל כך הרבה שמות שלא זכו לתהילה לה היה מיועדים.. לי פריסט,לברון,פלקס וילר ונאסר. כמה רמות מעל מה שעכשיו פיל עושה באולימפיה. אני בטוח שהוא קנה את המקום כי השייפ שלו פשוט גרוע לעומת גרין או וולף. אין לו שום דבר מושך בפיזיק ועדיין לא מסתדר לי שאנשים מסכימים עם הדירוג הנוכחי.

• פותח/ת השרשור
אח.. יש כל כך הרבה שמות שלא זכו לתהילה לה היה מיועדים.. לי פריסט,לברון,פלקס וילר ונאסר. כמה רמות מעל מה שעכשיו פיל עושה באולימפיה. אני בטוח שהוא קנה את המקום כי השייפ שלו פשוט גרוע לעומת גרין או וולף. אין לו שום דבר מושך בפיזיק ועדיין לא מסתדר לי שאנשים מסכימים עם הדירוג הנוכחי.
שכחת גם את הפריקנסטין פאול דילטט, אומנם סבתא שלי הייתה עושה פוזות טובות יותר על הבמה אבל עדיין. סוס רציני!

גם שואן ריי, ידע לתת פייט לגדולים!
אם כבר אנחנו מזכירים קטעי וידאו שכיף לצפות, הנה מספר שמות גדולים כמו Jay Cutler, Kai Greene, Juan Morel, Evan Centopani, Victor Martinez - כולם עושים פוזות לפני הקהל, חלקם Off Season.

משום מה באוף סיזן הם נראים "קטנים יותר" חחח

Back
למעלה תחתית