עקבו אחר הסרטון הבא כדי לצפות כיצד להתקין את האפליקציה של האתר על מסך הבית של המכשיר שברשותכם.
תזכורת: This feature may not be available in some browsers.
מסכים איתך שמרקוס רול היה אחד הבאדי בילדרים הכי גדולים והמרשימים בהיסטוריה ובמיוחד החזה שלו, אבל אין לו פורפורציה בשיט.אז הייתה רמה הרבה יותר גבוהה לפי דעתי.. כל המתחרים שם הגיעו בשייפ מטורף ללא יוצא מהכלל. (החזה של מרקוס ראול לא אנושי)
שכחת גם את הפריקנסטין פאול דילטט, אומנם סבתא שלי הייתה עושה פוזות טובות יותר על הבמה אבל עדיין. סוס רציני!אח.. יש כל כך הרבה שמות שלא זכו לתהילה לה היה מיועדים.. לי פריסט,לברון,פלקס וילר ונאסר. כמה רמות מעל מה שעכשיו פיל עושה באולימפיה. אני בטוח שהוא קנה את המקום כי השייפ שלו פשוט גרוע לעומת גרין או וולף. אין לו שום דבר מושך בפיזיק ועדיין לא מסתדר לי שאנשים מסכימים עם הדירוג הנוכחי.
אם כבר אנחנו מזכירים קטעי וידאו שכיף לצפות, הנה מספר שמות גדולים כמו Jay Cutler, Kai Greene, Juan Morel, Evan Centopani, Victor Martinez - כולם עושים פוזות לפני הקהל, חלקם Off Season.
קאי זה ההוא שנראה כמו טטנקה? הוא חשב שיוצאים לקרקף את הכפר של האדם הלבן או משהו?קאי לקח את זה קצת רחוק חח