הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

כאב בבטן בצד ימין בסמוך לשרירי הבטן

• פותח/ת השרשור Mikeb
  • פורסם בתאריך

Mikeb

משתמש מתחיל
102
46
נק' מוניטין:
273
102
46
יש לי כאבים בבטן בצד ימני לא למעלה ולא למטה מידי בערך באמצע ממש סמוך לשרירי הבטן , אציין שזה לא קשור לשרירי הבטן .. היום היה לי ריצה ואחרי 800 מטר עצרתי כי פשוט כאב לי .. זה לא קשור למה שאכלתי כי אכלתי 2 תמרים בבוקר וזהו וזה ככה כבר כמה ימים, מישהו יודע מזה יכול להיות? זה בא בעיקר במאמץ אבל במנוחה גם מורגש

מה זה בטן עליונה מפכינתך?
כתבת מרכז בטן מצד ימין
אני עובד בחדר ניתוח זה לרוב אותו התלונה שאומרים
ובעצמי עברתי את זה גם מצד ימין.
הלך תבדוק

• פותח/ת השרשור
כן הקטע הוא שזה כבר יומיים וזה גם כאב מציק כזה בזמן מנוחה .. זה לא רק במאמץ

שרירי הבטן היא קבוצה של כמה שרירים שמרכיבים את קיר הבטן. אם אני מבין נכון, אתה התייחסת בתיאור שלך לישר בטני שהוא השריר בקדמת קיר הבטן (ה"ריבועים"). בהנחה והכאב שלך קשור למאמץ ובהנחה שמדובר בבעיה אורטופדית, ייתכן שמה שמציק לך הם האלכסונים החיצוניים או הפנימיים שמהווים את הקיר הקדמי-צידי. בזמן מאמץ אירובי רב, האלכסונים משתתפים גם בנשיפה מאומצת ולאורך זמן, כמו שרירים אחרים, גם עליהם יכול להצטבר עומס וטריגר פוינטס שצריך לשחרר.

אבל לפני שקופצים למסקנות, אני מציע שתלך להיבדק אצל רופא משפחה. במידה והוא חושב שמדובר בכאב שמקורו במערכת שלד-שריר, קבע תור לפיזיותרפיסט לטיפול בבעיה.

איתן,
פיזיותרפיסט ספורט

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית