הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

מידע אלבטרול

• פותח/ת השרשור ytpt
  • פורסם בתאריך

ytpt

משתמש פעיל
559
67
נק' מוניטין:
96
559
67
שלום!!!!
לאחר קריאה של מספר מאמרים בחו"ל, הבנתי שאלבטרול ( ונטולין) שורף שומן במידה יפה עם הרבה פחות תופעות לוואי וסיכון ללב כמו קלן.
יש לציין שזאת תרופת מרשם שנמכרת בארץ.
הייתי שמח לקבל יותר מידע על אלבטרול ואיך סייקל של אלבטרול אמור להתקיים?
תודה!!!

• פותח/ת השרשור
אוקי, קראתי את המאמר והוא ממליץ לקחת 4מ"ג כפול שלוש פעמים ביום.
עדיין ישנם דברים שהם לא מובנים במאמר או שחסרים שם, כגון:
1) כמה זמן נמשך סייקל?
2) האם גם בשימוש של אלבטרול, יש צורך בקטוטפין?
3) ישנם תוספי תזונה שמומלצים במהלך הסייקל הזה?
4) האם 12 מ"ג ביום זה המקסימום או שאפשר לעלות?
תודה 😃

לאלבוטרול זמן חיים בגוף קצר יותר מקלן, זה לא יאנוס את הרצפטורים מהר כמו קלן, ולכן לדעתי אין צורך לשלב קטוטיפן, לא באופן קריטי

אפשר לשלב קטוטיפן כדי להבטיח זאת
למרות שאישית אני מעדיף דוקסילמין, שהוא אמטי היסטמין מאוד חזק ומאוד זול שאפשר להזמין מאיביי
בעיקרון אני משתמש במינון גבוה יותר שלו מאשר קטוטיפן, האפקט המבוקש מקטוטיפן פחות ניכר מדוקסילמין (אפרגולציה)

דוקסילמין פחות אפקטיבי מיליגרם למיליגרם, אבל הוא פשוט 19 שקל לאיזה 300 כדור של 25 מג מאיביי...

נערך לאחרונה:
  • פותח/ת השרשור
לאלבוטרול זמן חיים בגוף קצר יותר מקלן, זה לא יאנוס את הרצפטורים מהר כמו קלן, ולכן לדעתי אין צורך לשלב קטוטיפן, לא באופן קריטי

אפשר לשלב קטוטיפן כדי להבטיח זאת
למרות שאישית אני מעדיף דוקסילמין, שהוא אמטי היסטמין מאוד חזק ומאוד זול שאפשר להזמין מאיביי
בעיקרון אני משתמש במינון גבוה יותר שלו מאשר קטוטיפן, האפקט המבוקש מקטוטיפן פחות ניכר מדוקסילמין (אפרגולציה)

דוקסילמין פחות אפקטיבי מיליגרם למיליגרם, אבל הוא פשוט 19 שקל לאיזה 300 כדור של 25 מג מאיביי...
תודה, עדיין חסר לי מידע על סייקל אפשרי של אלבטרול?
מישהו?

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית