עקבו אחר הסרטון הבא כדי לצפות כיצד להתקין את האפליקציה של האתר על מסך הבית של המכשיר שברשותכם.
תזכורת: This feature may not be available in some browsers.
תראה, זה בטווח הנורמה של בני אדם, אם זה תקין או לא זה עניין אחר
אישית לא הייתי מרוצה מטסט כזה, זה בגבול התחתון
זה תלוי בהרגשה שלך
הוא המומחה לתחום. ביצוע בדיקות מקיפות לשלילת פגיעה מהותית מסיבה כלשהי (כלומר איבחון) וטיפול בסימפטומים (העלאת רמות הטסט ע"י התערבות חיצונית).אני כבר שנה בלי מחטים
בן עשרים וכן לדעתי בהחלט נמוך
איך האנדוקרינולוג יכול לעזור בזה
מניסיון, גם לי יש טסט נמוך אך עדיין בטווח.מדד הטסט טוטאל נמוך לגילך, כמו גם הטסט החופשי. בוודאי לא תקין לסבול מטסט נמוך, הדבר נכון לכל גיל, על אחת כמה וכמה בגיל 18.
העובדה שאתה מצוי בתוך טווח "הנורמה" לא רלוונטית מאחר ומדובר בטווח רחב המכיל חתכי גיל רבים.
פנה לרופא המשפחה ובקש הפנייה לאנדוקרינולוג.
כבר יהיה זול יותר להריץ trt אנדרגראונד, זה באמת זול יותר אגב, ולי יש מרשם חחלא חושב שמעל 10 nmol/l יתנו לך TRT.
אל תבזבז את הזמן על הרופאים בקופת חולים, תשקיע את הזמן בלעבוד ולחסוך כסף כדי לקחת שירותים של אנדרו פרטי.
זאת העבודה שלו.איך האנדוקרינולוג יכול לעזור בזה
עם כללית פלטינום אתה יכול להיפגש עם אנדו פרטי בעבור 100 שקלים (סביר להניח שישנם הסדרים גם עם קופ"ח אחרות).לחסוך כסף כדי לקחת שירותים של אנדרו פרטי.
מחירה של אמפולת טסט אננתת במירשם הוא 16 שקלים. איזה טסט UG הוא זול יותר?כבר יהיה זול יותר להריץ trt אנדרגראונד
זה לא 16, ויש לי מרשםזאת העבודה שלו.
עם כללית פלטינום אתה יכול להיפגש עם אנדו פרטי בעבור 100 שקלים (סביר להניח שישנם הסדרים גם עם קופ"ח אחרות).
מחירה של אמפולת טסט אננתת במירשם הוא 16 שקלים. איזה טסט UG הוא זול יותר?