הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

ייעוץ שאלה בדיקת רמות טסט בדם

• פותח/ת השרשור Echo25
  • פורסם בתאריך

Echo25

משתמש משקיע
2,823
896
נק' מוניטין:
3,796
2,823
896
אהלן עשיתי בדיקות אלו התוצאות
טסט טןטאל 10.8 הטווח הוא בין 8-27

טסט חופשי 0.255 הטווח צריך להיות גדול מ0.220

האם זה תקין (לא לפי הטווח אלא אכן כבנאדם ממוצע( מיוחס בעיקר לטסט החופשי
אשמח אם מישהו יתייג את אביעד @Tom

תראה, זה בטווח הנורמה של בני אדם, אם זה תקין או לא זה עניין אחר
אישית לא הייתי מרוצה מטסט כזה, זה בגבול התחתון

זה תלוי בהרגשה שלך

• פותח/ת השרשור
גם אני לא מרוצה אבל לפני כמה חודשים היה נמוך ב40%
תראה, זה בטווח הנורמה של בני אדם, אם זה תקין או לא זה עניין אחר
אישית לא הייתי מרוצה מטסט כזה, זה בגבול התחתון

זה תלוי בהרגשה שלך

מדד הטסט טוטאל נמוך לגילך, כמו גם הטסט החופשי. בוודאי לא תקין לסבול מטסט נמוך, הדבר נכון לכל גיל, על אחת כמה וכמה בגיל 18.
העובדה שאתה מצוי בתוך טווח "הנורמה" לא רלוונטית מאחר ומדובר בטווח רחב המכיל חתכי גיל רבים.
פנה לרופא המשפחה ובקש הפנייה לאנדוקרינולוג.

אתה עדיין משתמש בחומרים ? אם לא אז זה תוצאה של הפגיעה מהסייקל , תחכה קצת לוקח זמן להתאושש

• פותח/ת השרשור
אני כבר שנה בלי מחטים
בן עשרים וכן לדעתי בהחלט נמוך
איך האנדוקרינולוג יכול לעזור בזה

אני כבר שנה בלי מחטים
בן עשרים וכן לדעתי בהחלט נמוך
הוא המומחה לתחום. ביצוע בדיקות מקיפות לשלילת פגיעה מהותית מסיבה כלשהי (כלומר איבחון) וטיפול בסימפטומים (העלאת רמות הטסט ע"י התערבות חיצונית).
זה בעצם גישה רפואית סטנדרטית בפנייה לכל רופא מומחה מכל תחום.

מדד הטסט טוטאל נמוך לגילך, כמו גם הטסט החופשי. בוודאי לא תקין לסבול מטסט נמוך, הדבר נכון לכל גיל, על אחת כמה וכמה בגיל 18.
העובדה שאתה מצוי בתוך טווח "הנורמה" לא רלוונטית מאחר ומדובר בטווח רחב המכיל חתכי גיל רבים.
פנה לרופא המשפחה ובקש הפנייה לאנדוקרינולוג.
מניסיון, גם לי יש טסט נמוך אך עדיין בטווח.
גם אני סבלתי מזה ורציתי לעלות את הטסטוסטון.
קיבלתי הפניה לאנדוקרינולוגית והיא לא רצתה לעזור לי, היא אמרה לי "הכל בסדר" רק כדי שאני אצא מהחדר שלה.
חבר שלי אירגן לי סייקל לפני כמה חודשים, עכשיו אני די מרוצה.
לא צריך את הרופאים המגעילים האלו שיעשו לי טובות.

חח
הסקאלות האלו מפגרות
דוגמה שאני אוהב:
הסקאלה של tsh נמדדה על סך של 200 אנשים איפשהו בשנת 78, והוחלט שtsh של מעל 4-5 זה תת פעילות
למעשה בסביבות ה3 גם נחשב תת פעילות

לגילך אלי זו תת פעילות
ושנינו יודעים שעשית פיסיטי נוראי

לא חושב שמעל 10 nmol/l יתנו לך TRT.
אל תבזבז את הזמן על הרופאים בקופת חולים, תשקיע את הזמן בלעבוד ולחסוך כסף כדי לקחת שירותים של אנדרו פרטי.

לא חושב שמעל 10 nmol/l יתנו לך TRT.
אל תבזבז את הזמן על הרופאים בקופת חולים, תשקיע את הזמן בלעבוד ולחסוך כסף כדי לקחת שירותים של אנדרו פרטי.
כבר יהיה זול יותר להריץ trt אנדרגראונד, זה באמת זול יותר אגב, ולי יש מרשם חח

• פותח/ת השרשור
תודה לכולם על נתשובות
ישן יותר טוב בלילה , ואוכל לרוב בשר שמן זה העלה לי כמו שאמרתי ב40% בחודשיים שלושה האחרומים
אני לא חושב שבצבא יתנו לי הפניה לרופא משום שהרמות כן בטווח

אני חושב שכדאי לך לנסות את כל הדרכים ה״טבעיות״ כולל אולי להריץ pct נוסף כדי להעלות את רמות הטסט הטבעיות לפני שאתה חושב בכיוון התחלת trt - שהוא טיפול לכל החיים.

זאת העבודה שלו.
לחסוך כסף כדי לקחת שירותים של אנדרו פרטי.
עם כללית פלטינום אתה יכול להיפגש עם אנדו פרטי בעבור 100 שקלים (סביר להניח שישנם הסדרים גם עם קופ"ח אחרות).
כבר יהיה זול יותר להריץ trt אנדרגראונד
מחירה של אמפולת טסט אננתת במירשם הוא 16 שקלים. איזה טסט UG הוא זול יותר?

מחירה של אמפולת טסט עם מירשם ממש לא 16 שקל כבר מזמן!!! אלי מסתבר שזה המחיר של סייקלים בגיל כל כך מוקדם מכיר עוד כמה חברה שהיו איתך באותה תחרות ולא התאוששו עדיין

זאת העבודה שלו.

עם כללית פלטינום אתה יכול להיפגש עם אנדו פרטי בעבור 100 שקלים (סביר להניח שישנם הסדרים גם עם קופ"ח אחרות).

מחירה של אמפולת טסט אננתת במירשם הוא 16 שקלים. איזה טסט UG הוא זול יותר?
זה לא 16, ויש לי מרשם

כנראה אתה לא בנוי לשימוש בחומרים, יש אנשים כאלה, אחרת אני לא יכול להסביר למה עדיין לא התאוששת..
כמו שיש אנשים שהגנטיקה שלהם חרא ובגלל זה הם לא יכולים להתחרות אז יש גם אנשים שהחומרים מעמיסים על הגוף שלהם יותר מדי כי הוא לא בנוי לזה.. (לפי דעתי אתה מתאים לשתי הדוגמאות)
לנושא- לך לפרופסור משה פיליפ בבית חולים שניידר, הוא עם המון נסיון ומבין מאוד בכל הנושא של החומרים.. תתעקש עליו ותדבר איתי אחרי שנה, תגיד לי אם צדקתי..
בהצלחה

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית