הכנה לרמה תחרותית

• פותח/ת השרשור TomB
  • פורסם בתאריך

TomB

משתמש פעיל
346
17
אני רוצה להגיע לרמה תחרותית ואולי להתחיל להתחרות בנוער
היעוץ פה מתאים לזה? יש מי שיגיע איתי לרמה כזו?
אם זה משנה גובה 180
משקל 80 על 13 אחוז שןמן
יד40
אני רוצה להגיע לרמה תחרותית ואולי להתחיל להתחרות בנוער בפיתוח גוף
היעוץ פה מתאים לזה? יש מי שיגיע איתי לרמה כזו?
אם זה משנה גובה 180
משקל 80 על 13 אחוז שןמן
יד40

תחרויות מערבות ברוב המקרים חומרים לא חוקיים, אם זה לא בזמן העלאה במסת השריר אז באופן וודאי בזמן הייבוש והחיטוב לפני התחרות. אי לכך אנחנו לא מכינים אנשים לתחרויות פיתוח גוף בייעוץ אישי באתר.

אם אתה מעוניין להעלות במסת השריר ולאחר מכן לחטב וחלילה עד שתשיג את התוצאה הרצויה, אז כן הייעוץ באתר יתאים לך.

• פותח/ת השרשור
תחרויות מערבות ברוב המקרים חומרים לא חוקיים, אם זה לא בזמן העלאה במסת השריר אז באופן וודאי בזמן הייבוש והחיטוב לפני התחרות. אי לכך אנחנו לא מכינים אנשים לתחרויות פיתוח גוף בייעוץ אישי באתר.

אם אתה מעוניין להעלות במסת השריר ולאחר מכן לחטב וחלילה עד שתשיג את התוצאה הרצויה, אז כן הייעוץ באתר יתאים לך.
אני לא מדבר על שום חומרים..
בכל מקרה תודה

• פותח/ת השרשור
עלייה על במה = חומרים. בלי חומרים לא תוכל להשתוות לחבר׳ה שלידך. ובגלל שאתה נער אני לא ממליץ לך להיכנס לתחום החומרים כלל.
כאילו אי אפשר להיןת גדול וחטוב גם בלי חומרים?
אתם רוצים לומר שכל נער שמתחרה משתמש בחומרים בגיל 16-18

אוקי.. לבמה אני כבר לא יעלה
תודה בכל מקרה
גם ככה זה חרא מקצוע ורק טיפשים שלא יכולים לעשות שום דבר אחר מתעסקים בזה. בתור תחביב זה אחלה, בתור מקצוע- לא.. והרמה בארץ גם לגמרי על הפנים, ראיתי את האולימפיה ולאחר מכן ראיתי ביוטיוב את מר ישראל, שמיים וארץ. אין מה להשוות...

• פותח/ת השרשור
גם ככה זה חרא מקצוע ורק טיפשים שלא יכולים לעשות שום דבר אחר מתעסקים בזה. בתור תחביב זה אחלה, בתור מקצוע- לא.. והרמה בארץ גם לגמרי על הפנים, ראיתי את האולימפיה ולאחר מכן ראיתי ביוטיוב את מר ישראל, שמיים וארץ. אין מה להשוות...
את.זה אני יודע
וזה בסך הכל.תחביב אני כולה בכיתה י

כאילו אי אפשר להיןת גדול וחטוב גם בלי חומרים?
אתה בהחלט יכול להיות, אבל זה לא יקח לך שנה וגם לא שנתיים כדי להגיע לרמה של אנשים שמשתמשים בחומרים מגיעים אליהם ועולים על במה. חלק מהאנשים שלא משתמשים בחומרים בקטגוריות השונות בתחרויות פיתוח גוף לוקחים מקומות אחרונים. אם אתה רוצה סה״כ להתנסות להעלות על במה, אז כן אפשר בלי חומרים - אבל אל תצפה להראות קרוב לאלו שלוקחים מקומות ראשונים.

• פותח/ת השרשור
אתה בהחלט יכול להיות, אבל זה לא יקח לך שנה וגם לא שנתיים כדי להגיע לרמה של אנשים שמשתמשים בחומרים מגיעים אליהם ועולים על במה. חלק מהאנשים שלא משתמשים בחומרים בקטגוריות השונות בתחרויות פיתוח גוף לוקחים מקומות אחרונים. אם אתה רוצה סה״כ להתנסות להעלות על במה, אז כן אפשר בלי חומרים - אבל אל תצפה להראות קרוב לאלו שלוקחים מקומות ראשונים.
אוקי תודה משה

Back
למעלה תחתית