הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

אחר כיצד מגיעים לרמות הגבוהות בתחרויות פיתוח גוף?

• פותח/ת השרשור עוז
  • פורסם בתאריך

עוז

משתמש פעיל
301
42
נק' מוניטין:
52
301
42
היי חברים,

לרגל האולימפיה הנוכחית שנערכה היום, עלתה בי השאלה מה צריך לעבור(מבחינת תחרויות וכו') על מנת לקחת חלק בתחרות?
אם למשל מגיע בחור X משום מקום ומעוניין להגיע לתחרות של האולימפיה במן פיזיק/מר אולימפיה, מה צריך לעבור על מנת להגיע לשם?
אשמח אם תפרטו, תודה 😃

לזכות במקום ראשון בתחרות מקצועית של ה-ifbb.. בשביל זה צריך להיות מוכשר במה שאתה עושה.

השאלה שלי קצת שונה,
איך מגיעים לממדים כאלה ?
גם עם כל החומרים שיש ותוספי תזונה
איך פאקינג מגיעים לממדים כאלה
אני מתחרפן מ׳זה...

השאלה שלי קצת שונה,
איך מגיעים לממדים כאלה ?
גם עם כל החומרים שיש ותוספי תזונה
איך פאקינג מגיעים לממדים כאלה
אני מתחרפן מ׳זה...
1. גנטיקה
2. אימונים ותזונה
3. חומרים

מהחשוב לפחות חשוב, אבל את כולם חייבים

• פותח/ת השרשור
לזכות במקום ראשון בתחרות מקצועית של ה-ifbb.. בשביל זה צריך להיות מוכשר במה שאתה עושה.
אתה יכול להסביר?
הכוונה שצריך להירשם לתחרות מקומית של הIFBB באמריקה, לזכות, ואז ניתן להירשם לאולימפיה של המן פיזיק?

אתה יכול להסביר?
הכוונה שצריך להירשם לתחרות מקומית של הIFBB באמריקה, לזכות, ואז ניתן להירשם לאולימפיה של המן פיזיק?
אתה צריך לזכות במקום ראשון בתחרות PRO כל שהיא בחו'ל של איגוד IFBB (אליפות העולם/ארנולד קלאסיק)לדוגמה. אין כרגע שום ישראלי שהצליח לעשות את זה עד היום. וכנראה גם לא יהיה בשנים הקרובות.
הישראלי היחידי שהצליח להגיע להגיע לאולמפיה פעם אחת זה היה עמית ספיר ובזמנו הוא הצליח להכנס לאולימפיה כי הוא זכה במקום שלישי בתחרות מקצוענים מסויימת עד 202 ליברות. בזמנו טופ -3 שם היה מקבל כרטיס כניסה לאולימפיה היום הדרישות עלו וצריך להיות מס-1 עד כמה שאני יודע.

איך אפשר לדעת באיזה גנטיקה בורכת. רק אחרי שנים של תזונה אימונים. וחומרים
וגם אצלי סידרתי את זה לפי חשיבות לדעתי

1. גנטיקה
2. אימונים ותזונה
3. חומרים

מהחשוב לפחות חשוב, אבל את כולם חייבים
ומתי שאנחנו מדברים על סעיפים 2+3 אנחנו מדברים על הוצאות של כ-15 אלף ש"ח בחודש בממוצע בשקט. ואני לא מגזים. ויש כאלה שהולך להם גם יותר.
איך אפשר לדעת באיזה גנטיקה בורכת. רק אחרי שנים של תזונה אימונים. וחומרים
וגם אצלי סידרתי את זה לפי חשיבות לדעתי
הרבה ספורטאים מכל העולם מגיעים לשלב מסויים אחרי מספר שנים של שימוש בחומרים שהם דיי מפסיקים להתקדם משמעותית והם רואים שזה לא מספיק להם לאולמפיה.ואז נשאלת השאלה מה עושים? איך ממשיחים לגדול? ופה מגיע שלב שממצב שאתה דוחף 1.5 גרם טסט בשבוע ושאר ירקות אתה צריך לקפוץ ל-3.5-4 גרם טסט בשבוע כנל לגבי מינונים של GH אינסולין ושאר ירקות ואז רואים מה קורה איתך אללה ואם אתה עומד בזה ומצליח להתקדם ולגדול ולהשתפר עוד ושוב נתקע אחרי תקופה מסויימת ושוב אוצר שוב מעלים מינונים עד כמה שהגוף שלך אוכל את זה. ועד כמה שיפור יש מזה. היום הטופ של האולימפיה יושבים על 7 גרם טסט בשבוע ומגיעים עד 30UI של GH . ליום.
כולם משתמשים בסינטרול לשיפור שרירים חלשים שחסר להם. ובכל התקופה הזאת צריך גם לשמור על פרופורציות טובות ומותן צרה אחרת אין סיכוי שהחלום יתגשם. למי שיש גנטיקה טובה רואה שיפור ומתקדם. למי שהגנטיקה חרא פורש מזה. בשורה התחתונה כולם יכולים לנסות לדחוף הכל ולעשות הכל בשביל לנסות להגיע לשם אבל אף אחד לא מפתיח לך כלום בסופו של דבר זה איך שהגוף יגיב להכל.

מסתבר שלא צריך להיות ברמה ממש גבוהה בשביל להגיע לאולימפיה, כמובן אם לא איכפת לכם להיות שעשוע ל- 3 דקות.

• פותח/ת השרשור
ומתי שאנחנו מדברים על סעיפים 2+3 אנחנו מדברים על הוצאות של כ-15 אלף ש"ח בחודש בממוצע בשקט. ואני לא מגזים. ויש כאלה שהולך להם גם יותר.
הרבה ספורטאים מכל העולם מגיעים לשלב מסויים אחרי מספר שנים של שימוש בחומרים שהם דיי מפסיקים להתקדם משמעותית והם רואים שזה לא מספיק להם לאולמפיה.ואז נשאלת השאלה מה עושים? איך ממשיחים לגדול? ופה מגיע שלב שממצב שאתה דוחף 1.5 גרם טסט בשבוע ושאר ירקות אתה צריך לקפוץ ל-3.5-4 גרם טסט בשבוע כנל לגבי מינונים של GH אינסולין ושאר ירקות ואז רואים מה קורה איתך אללה ואם אתה עומד בזה ומצליח להתקדם ולגדול ולהשתפר עוד ושוב נתקע אחרי תקופה מסויימת ושוב אוצר שוב מעלים מינונים עד כמה שהגוף שלך אוכל את זה. ועד כמה שיפור יש מזה. היום הטופ של האולימפיה יושבים על 7 גרם טסט בשבוע ומגיעים עד 30UI של GH . ליום.
כולם משתמשים בסינטרול לשיפור שרירים חלשים שחסר להם. ובכל התקופה הזאת צריך גם לשמור על פרופורציות טובות ומותן צרה אחרת אין סיכוי שהחלום יתגשם. למי שיש גנטיקה טובה רואה שיפור ומתקדם. למי שהגנטיקה חרא פורש מזה. בשורה התחתונה כולם יכולים לנסות לדחוף הכל ולעשות הכל בשביל לנסות להגיע לשם אבל אף אחד לא מפתיח לך כלום בסופו של דבר זה איך שהגוף יגיב להכל.
כן אין ספק שזה כל כך מסובך ואפל..הלוואי היה לי את המשאבים(לאו דווקא כסף) להגיע לרמות כאלה(תמיד מותר לחלום, אבל כן זה נשאר בגדר חלום 🤣)
תודה לך ולכל מי שענה!

נראה לי קצת השתוללת עם המינונים..... 7 גרם טסט ? מה מזריקים להם במזרק של סופגניה ? 😃 2-3 גרם נראה לי זה הלימיט. כמובן ששאר חומרים שמצטרפים יכולים להעלות את הגרמים הכלליים ( טרן \ דקה וכו)

אגב כמויות GH .
ממה שייצא לי לחקור ולקרוא בעניין, גם פה יש מגבלה. מסתבר שמעל 12-15 איו ליום האפקט של GH כבר מגיע לתקרה.
מה שקורה זה שהאפקט האנבולי משימוש ב GH מגיע מהיכולת שלו לגרום לגוף לייצר IGF. אבל גם לכמות ה IGF שהגוף יכול לייצר יש מגבלה, שככל הנראה ממוצה בערך ב 12-15 איו. ( זאת הסיבה שג'יי קאטלר לקח 12 איו ליום ולא יותר. אבל זה כמובן.... מה שכתוב. לך תדע מה הוא עשה).
אני מניח ששימוש ב IGF-1 כמקור חיצוני מעלה את המאגרים בגוף וכך ניתן אולי ליצרוך יותר GH.

מה שמעניין אותי יותר , האם אי פעם ידעו על כמויות שבודי בילדרים היו מזריקים ?
לאו דווקא על פיל היט וזה כי לדעתי לא נמצא ברשת מאמרים שאומרים את מה שהם מזריקים
אבל מפתחי גוף לשעבר שחספו את עצמם - האם מצאתם משהו על זה שאומר מה הם היו מזריקים ואיזה כמויות ?

נראה לי קצת השתוללת עם המינונים..... 7 גרם טסט ? מה מזריקים להם במזרק של סופגניה ? 😃 2-3 גרם נראה לי זה הלימיט. כמובן ששאר חומרים שמצטרפים יכולים להעלות את הגרמים הכלליים ( טרן \ דקה וכו)

אגב כמויות GH .
ממה שייצא לי לחקור ולקרוא בעניין, גם פה יש מגבלה. מסתבר שמעל 12-15 איו ליום האפקט של GH כבר מגיע לתקרה.
מה שקורה זה שהאפקט האנבולי משימוש ב GH מגיע מהיכולת שלו לגרום לגוף לייצר IGF. אבל גם לכמות ה IGF שהגוף יכול לייצר יש מגבלה, שככל הנראה ממוצה בערך ב 12-15 איו. ( זאת הסיבה שג'יי קאטלר לקח 12 איו ליום ולא יותר. אבל זה כמובן.... מה שכתוב. לך תדע מה הוא עשה).
אני מניח ששימוש ב IGF-1 כמקור חיצוני מעלה את המאגרים בגוף וכך ניתן אולי ליצרוך יותר GH.
לא השתוללתי בשום דבר לא בטסט ולא ב-GH . זה מה שנכון להיום הטופ של האולימפיה משתמש. חלקם מדברים על זה פשוט לא לפני מצלמות.
מאור זרדז שהוא כרגע לא נחשב לשום דבר בפיתוח גוף המקצועי ולא מחזיק בשום תואר של תחרות מקצועית( מקומות ראשונים) על כמה טסט תחושב שהוא יושב ? 3-4 גרם. סתם דוגמה.

1-1.5 גרם טסט רואים אצל חברה שמאוד רחוקים לא רק מאולימפיה אלא גם מאליפות עולם .
אין שום "השתוללות " במינונים שאלכס רשם .
חברה באולימפיה לוקחים את הגוף , תזונה ו"בית מרקחת" שלהם מעבר לנורמלי , אז מן הסתם גם מינונים שלהם לא נורמלים.

לא השתוללתי בשום דבר לא בטסט ולא ב-GH . זה מה שנכון להיום הטופ של האולימפיה משתמש. חלקם מדברים על זה פשוט לא לפני מצלמות.
מאור זרדז שהוא כרגע לא נחשב לשום דבר בפיתוח גוף המקצועי ולא מחזיק בשום תואר של תחרות מקצועית( מקומות ראשונים) על כמה טסט תחושב שהוא יושב ? 3-4 גרם. סתם דוגמה.

תשמע... אם פלצן כמוני יושב על 1.5-2 גרם טסט אז 3-4 גרם טסט נשמע הגיוני.
אני רק מנסה להבין את ה 7 גרם 😃
בוא נגיד שנחלק את ה 7 גרם לכל יום הזרקות, מן הסתם שהחבר'ה יזריקו כל יום... זה 1000 גרם טסט ליום.
מאחר והבחירה הטבעית (אך כמובן לא מחייבת) תהיה פרופ - אז אנחנו מדברים על בקבוק ליום. (אם אנטט או צפיונט זה יורד את המינון לחצי)
אז נגיד שפיצל את זה לשתי מזרקים של 5 סיסי... לשתי הישבנים.
עכשיו. כמובן שיש עוד חומרים לסייקל... חלקם אם לא רובם קצרים... אז גם כל יום צריך להזריק.

- כנראה שמכינים להם סטרואדים משלהם בריכוזים גבוהים מאוד (לא פשוט וגם כואב)
- לא יודע... זה מטורף.

בהכנה לתחרות הפרו באולימפיה יושבים על 10 זריקות ביום כל יום! עד התחרות. כולל שמנים/GH/ואינסולין. מחולק במהלך היום.

לא נשמע כל כך מופרך. אפילו די סביר.
ממש לא. זה לא עובד כך. אתה לא יכול לדחוף יותר מ-250 מלגרם טסט באחד CC . ואם תדחוף 300 או יותר זה יכאב הרבה יותר. ולא הגיוני להמשיך כך סייקל אם כאבים.

Back
למעלה תחתית