הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

אחר כיצד מגיעים לרמות הגבוהות בתחרויות פיתוח גוף?

• פותח/ת השרשור עוז
  • פורסם בתאריך
ממש לא. זה לא עובד כך. אתה לא יכול לדחוף יותר מ-250 מלגרם טסט באחד CC . ואם תדחוף 300 או יותר זה יכאב הרבה יותר. ולא הגיוני להמשיך כך סייקל אם כאבים.
OK לא הייתי מודע לזה. אבל עכשיו כשאני חושב על זה אתה כניראה צודק. לכן NEBIDO זה גרם של טסט באמפולה של 4ml

bayer-schering-nebido-ampoule-570x380.jpg

יש לטייגר TEST MIX שהוא בריכוז של 400 מ"ג ל 1 סיסי.... (לפי דעתי סוסטנון).
בקיצור - הריכוז מטורף.
אבל נראה לי אין סטרואיד בריכוז כזה גבוהה שמיוצר מסחרית פרט לזה של טייגר.
וזה החומר הכי כואב בעולם!

- יש עוד משתנים שנכנסים פה. לא כל חומר אפשר להכין בריכוז גבוהה. קח לדוגמא פרופ. 200 מג/1 מל להכין זה אפשרי אבל נחשב לאומנות.
תנסה להעלות ריכוז והחומר ישבר לקריסטלים....

@Alex0001
@LiorKim
@Tom

אין שם 400. מקסימום 300 ולא שווה הכאבים והאי נוחות האלה מיותר לסבול. הכל צריך להיות חלק בסייקל.
יש חברות שמציינות גם 450 זה פייק לגמרה. גם החברה זבל ולא ידוע מה יש בפנים בכלל.

אין שם 400. מקסימום 300 ולא שווה הכאבים והאי נוחות האלה מיותר לסבול. הכל צריך להיות חלק בסייקל.
יש חברות שמציינות גם 450 זה פייק לגמרה. גם החברה זבל ולא ידוע מה יש בפנים בכלל.

תשמע - לכאוב זה כואב. ובהחלט לא שווה את הכאב.
אבל אתה מדבר על טייגר פארמה... אומנם מותג יקר, שווה \ לא שווה את המחיר וכו'. מה שלא יהיה טייגר הוכיחו את עצמם יפה מאוד בקרב הקהילה.... ואני נוטה לחשוב שהמינון מדוייק.

יצא לי לראות מפתח גוף ותיק שהיה מרוקן בקבוקונים של פרופ ווינסטרול על בסיס שבועי, הייתי בשוק אבל לקחתי בחשבון שאם אתה מפתח גוף 20 שנה וכל פעם מעלה מינון זה מה שיוצא

יצא לי לראות מפתח גוף ותיק שהיה מרוקן בקבוקונים של פרופ ווינסטרול על בסיס שבועי, הייתי בשוק אבל לקחתי בחשבון שאם אתה מפתח גוף 20 שנה וכל פעם מעלה מינון זה מה שיוצא

בגדול יש שתי גישות:
1. אני לוקח את המינון המינימלי שאני צריך על מנת שאגדל ואגיע להישגים שאני רוצה.
2. אני לוקח את המינון המקסימלי ביותר שהגוף שלי מסוגל להתמודד איתו.

השלישי זה אלו שעושים מה שאומר להם "החבר שמזריק כבר הרבה זמן ומבין" וכו....

Back
למעלה תחתית