ייעוץ משתלב עם קטוזיס?

• פותח/ת השרשור dabush
  • פורסם בתאריך

dabush

משתמש מתחיל
191
12
בלי להרחיב יותר מידי,
יש לי כבר את האישור רפואי וכל שאר הדברים שצריך כדי להתחיל ייעוץ, רציתי רק לדעת דבר אחד

התחלתי תזונה של קטוזיס (בסדר כרגע) בשילוב ABC
שוקל 82 כ20% שומן, בן 22 גובה 177.

השאלה האם אתם/משה מאמינים בשיטת הקטוזיס ותוכלו לעזור לי לשדרג/לשפר את התפריט ואורך החיים במסגרת התזונה הזו.

שלום,

אין פה עניין של אמונה, אלא של העדפה אישית. אם אתה מעדיף באופן אישי להיות בקטוזיס כדי להוריד במשקל (אני מניח שזו המטרה?), אז אין לנו עם זה בעיה. רק להזכיר/להבהיר שמבחינה מדעית לתזונה דלה מאוד בפחמימה אין יתרון לתזונה עם פחממות - לפחות לא עד אחוז שומן נמוך (10% שומן ומטה).

מניסיון אישי (וכמובן שזה גם תלוי בגוף שלך) - את הקילוגרמים הראשונים אתה תשיל כמו נשל.
לגבי הפן הבריאותי- יש המון חומר באינטרנט. השיטה לא נחשבת מהבריאות, אבל ללא ספק מהיעילות.

ממליץ בחום לערוך בדיקות סדירות לפני, תו"כ ואחרי כדי לוודא שאתה לא פוגע בבריאות שלך.
לרוב אחרי 72 שעות ללא פחמימה - הגוף כבר אמור להתחיל להשתמש בגופי קיטון כמקור לאנרגיה.

סימנים נוספים:
ריח של אצטון מהפה.
שתן חומצי מאוד עם ריח חריף.
עייפות קונסיסטנטית.

יש גם סטיק מיוחדים לשתן שניתן לאבחן דרכם אם אתה אכן בקיטוזיס או לאו.
keto stix נדמה לי.

לגבי התפריט, תעלה אותו ונחווה דעה.

איזה פגיעות אפשריות ? מה המדדים ?
מצב של קטוזיס (אסידוסיס) זה מצב של חיים ומוות למי שחולה בסכרת. לאדם בריא אין סכנה ממשית - גם לאורך זמן. רמת גופי הקיטון בדם נשארת יחסית יציבה ולא עולה יותר ממה שצריך.

מצב של קטוזיס (אסידוסיס) זה מצב של חיים ומוות למי שחולה בסכרת. לאדם בריא אין סכנה ממשית - גם לאורך זמן. רמת גופי הקיטון בדם נשארת יחסית יציבה ולא עולה יותר ממה שצריך.
אני חשבתי שתזונה דלת פחמימות טובה לחולי סכרת

Back
למעלה תחתית