תמונה קאי גרין ופיל היט טסים למדריד, לפגוש את המעריצים הנלהבים

• פותח/ת השרשור Eyal
  • פורסם בתאריך

Eyal

משתמש משקיע
4,655
4,847
משתמש/ת כבוד
נק' מוניטין:
47,533
4,655
4,847
ראיתי זאת היום בבוקר וזה מאוד שעשע אותי, מה אתם אומרים?

image.jpg
image.jpg

איזה בדיחה... בטח לקאי בא למות שראה ת׳תמונה של פיל יושב ב-First Class

איזה ספורט לא רווחי קאי נחשב למספר שתיים בכל העולם והוא לא יכול לממן לו First Class...

גם אם היה יכול להרשות לעצמו לטוס בפירסט, הוא עדיין היה טס באקונומי. זה מייצג את הדמות שהוא (בנה לעצמו) - עובד קשה, חי פשוט.

חברים , מבלי להיכנס לכיס של מקום שני בעולם בבילדינג , אני בטוח שהוא יכל לממן לעצמו First Class .
כולנו מכירים את קאי ואת הדרך שבה הוא מייצג את עצמו - צניעות ופשטות .

• פותח/ת השרשור
ודעתכם על כמות הלייקים?

7 שעות 24+ אלף לקאי.

11 שעות 4+ אלף לייק לפיל.

נראה שקהל המעריצים אוהב את הפשטות, במילים פשוטות אוהבים את קאי.

ודעתכם על כמות הלייקים?

7 שעות 24+ אלף לקאי.

11 שעות 4+ אלף לייק לפיל.

נראה שקהל המעריצים אוהב את הפשטות, במילים פשוטות אוהבים את קאי.
אין ספק שמאז ומתמיד אוהבים אנשים צנועים - שמגיעים להישגים גדולים ולא מרימים את האף .
אבל לצערי זה לא עוזר לו - עובדה .
אז הוא קיבל 100 אלף לייקים ואני קיבלתי 100 לייקים, בסופו של דבר הכסף בכיס משחק את התפקיד והקריירה שבנית לך
אתה חושב שעוד 25 שנה מישהו ידע מי זה קאי גרין ? אולי רק הותיקים .
אבל פיל יזכר לעוד שנים אחריו ויהיה רשום על קיר כלשהו בתחרויות של האולימפיה וכו׳ .

כן, הורמון גדילה, אינסולין, טסט ועוד הרבה אנאבוליים אחרים קאי יכול לממן, אבל ל-First Class אין לו כסף.
מישהו באמת מאמין לשטות הזו?
מעבר לזה שזה בולשיט, זה לא מעניין על מה הוא בוחר להוציא את הכסף (שיש לו).

אין ספק שמאז ומתמיד אוהבים אנשים צנועים - שמגיעים להישגים גדולים ולא מרימים את האף .
אבל לצערי זה לא עוזר לו - עובדה .
אז הוא קיבל 100 אלף לייקים ואני קיבלתי 100 לייקים, בסופו של דבר הכסף בכיס משחק את התפקיד והקריירה שבנית לך
אתה חושב שעוד 25 שנה מישהו ידע מי זה קאי גרין ? אולי רק הותיקים .
אבל פיל יזכר לעוד שנים אחריו ויהיה רשום על קיר כלשהו בתחרויות של האולימפיה וכו׳ .
קאי גרין יזכרו אותו גם עוד 50 שנה. הוא דמות הרבה יותר מדוברת בכל העולם. וזה שהוא עדין לא זכה במר אולמפיה זה לא אומר שלא יזכרו אותו. יש פה מישהו שלא יודע מי זה שון רי? או קוין לברוני ? הם לא זכו באולמפיה אבל כולם יודעים וזוכרים את האנשים האלה!
ולגבי קאי גרין אם יש פה מישהו שחושב שחסר לו כסף חחחח אני צוחק בקול עכשיו... תאמינו לי שהוא מתפרנס יפה מאוד מכל מופע ראווה שהוא עושה משלמים לו סכומים מאוד יפים מדובר על עשרות אלפי דולרים. ויש לו ספונסר (חברת תוספים) שמשלמים לו מסכורת שנתית ודואגים לו שלא יחסר לו כלום. בסופו של דבר זה האינטרס שלהם שהוא יהיה מס'1 כי הוא מפרסם אותם.
נכון להיום יש לו בית ויש לו רכב ולא חסר לו כלום בחיים האלה.

אז למה לעזעזל הוא בחר לטוס מטיסה רגילה ולא כמו מלך ?

מישהו מכם יש לו מושג קלוש עלויות של פירסט קלאס לעומת תיירים? צריך להיות באמת מליונר אמיתי כדי לשלם את המחירים של מחלקה ראשונה.

אז למה לעזעזל הוא בחר לטוס מטיסה רגילה ולא כמו מלך ?
כי הוא רוצה להשאר בעיני כולם כ "מסכן" שאין לו כלום. כך הוא נראה יותר "מיוחד" כי הוא אחד כזה..אם הוא יראה לכולם שהוא נושע במרצדס וגר בוילה וטס במחלקה של עשירים אז במה הוא שונה מכל השאר בעצם ?
*אבל בלי שום קשר לא כל מי שיש לו הרבה כסף נושע בפרארי , אפשר להסתפק ב-BMW , יש מבין ? 😉

כסף יגרום לרוב האנשים להקצין עוד יותר את התכונות שלהם, לא לשנות אותם.
אדם חסכן שיקבל סכום כסף גדול, לא יהפוך פתאום לבזבזן. בזבזן שיקבל כסף, פשוט יהיה יותר בזבזן.

קאי גרין הוא מופת לכסף.
האדם התראיין והציג את הבית הישן שלו שבו בישל את כל ארוחותיו על כיריים מתפוררים ללא מקום לזוז בשכונת מצוקה.
הוא אמר גם באותו סרטון שכיום הוא חי טוב ויכול להרשות לעצמו כל מה שהוא רוצה ואכן הוא רכש דירה באזור טוב.

לא חסר לו סכום למחלקה ראשונה, הוא ישב בתיירים רק כדי לא לשבת עם פיל הית' באותו חלל.

Back
למעלה תחתית