הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

רעיונות לארוחת בוקר/ ערב

Sonsmola

משתמש מתחיל
5
0
נק' מוניטין:
0
5
0
אני חיילת בסדיר... ואני מתחילה דיאטה+ חיטוב...
ישלי מקרר... מה כדאי לאכול בבוקר? משו שלא יקח הרבה זמו להכין וממש קצת זמן לאכול...
צהורים יש ארוחה טובה בבסיס!
וערב זה בעייתי כי אני הולכת לחדר כושר...
עד עכשיו הייתי הולכת לחדר אוכל לאכול ארוחת ערב( גבינה, סלט ביצים וכ״ד) ואחרי שעתיים לחדר כושר...
משו שהבנתי שהייה טעות... עכשיו אחרי העבודה בגף שלי אני ישר הולכת לחדר כושר אבל כשאני מסיימת תכושר החדר אוכל נסגר... מה אני יכולה לאכול?? זה במשך 5 ימים! ופעם בחודש סוגרת שבת... יש שקממ בבסיס אבל עדיין אין הרבה כסף ל״בזבז״ על אוכל...
הצעות???

אני חיילת בסדיר... ואני מתחילה דיאטה+ חיטוב...
ישלי מקרר... מה כדאי לאכול בבוקר? משו שלא יקח הרבה זמו להכין וממש קצת זמן לאכול...
צהורים יש ארוחה טובה בבסיס!
וערב זה בעייתי כי אני הולכת לחדר כושר...
עד עכשיו הייתי הולכת לחדר אוכל לאכול ארוחת ערב( גבינה, סלט ביצים וכ״ד) ואחרי שעתיים לחדר כושר...
משו שהבנתי שהייה טעות... עכשיו אחרי העבודה בגף שלי אני ישר הולכת לחדר כושר אבל כשאני מסיימת תכושר החדר אוכל נסגר... מה אני יכולה לאכול?? זה במשך 5 ימים! ופעם בחודש סוגרת שבת... יש שקממ בבסיס אבל עדיין אין הרבה כסף ל״בזבז״ על אוכל...
הצעות???
מה את אוהבת לאכול בבוקר?...😃
ברצינות, זה לא כ"כ משנה כל עוד את מתכנסת לצריכה הקלורית הרצוייה בסופו של יום. פשוט הקפידי לפתוח את היום במזון שתעניק לך מספיק אנרגיה להתחיל את היום (במילים אחרות: פחמימה).

השאלה שלך קשורה מאוד בעניין הכלכלי ולכן במקומך, לא הייתי מוותר על ארוחת הערב בחד"א, גם אם זה אומר שנדרשת מעט התאמה לזמן/סוג האימון (לי באופן אישי זה מעולם לא הזיז). לאחר האימון ניתן לסגור במנה המכילה חלבון במידה הרצוייה (טונה/גבנ"צ/קוטג' וכו..) ופחמימה זמינה (בננה, תמר, חטיף).
השורה התחתונה היא להסיק צריכה קלורית מתאימה למטרותייך (באתר קילוגרם ניתן למצא את כל המידע הנדרש לשם כך) ולאחר מכן לשבץ בה מזון מתאים מבלי לפספס את זה שהצבא מציע.

• פותח/ת השרשור
יש לי שאלה... יש הבדל בן לאכול ארוחת ערב ואז להתאמן? או להתאמן ואז לאכול? קריטי? ...

יש לי שאלה... יש הבדל בן לאכול ארוחת ערב ואז להתאמן? או להתאמן ואז לאכול? קריטי? ...
מאוד אינדיבידואלי ומאוד תלוי באופי האימון. כשאני מבצע אימון כח ללא אירובי אני נוטה לאכול די הרבה כשעה טרם האימון.
אם השאלה נשאלת בהיבט של "שריפת שומן", אין לכך תשובה חד-משמעית. ישנם פרמטרים רבים המשפיעים על שריפת השומן.
כמובן שלא רצוי שהארוחה האחרונה טרם האימון תפריע להתאמן, אך גם לא רצוי להגיע לאימון חלש וחסר אנרגיה.

מה את אוהבת לאכול בבוקר?...😃
ברצינות, זה לא כ"כ משנה כל עוד את מתכנסת לצריכה הקלורית הרצוייה בסופו של יום. פשוט הקפידי לפתוח את היום במזון שתעניק לך מספיק אנרגיה להתחיל את היום (במילים אחרות: פחמימה).

השאלה שלך קשורה מאוד בעניין הכלכלי ולכן במקומך, לא הייתי מוותר על ארוחת הערב בחד"א, גם אם זה אומר שנדרשת מעט התאמה לזמן/סוג האימון (לי באופן אישי זה מעולם לא הזיז). לאחר האימון ניתן לסגור במנה המכילה חלבון במידה הרצוייה (טונה/גבנ"צ/קוטג' וכו..) ופחמימה זמינה (בננה, תמר, חטיף).
השורה התחתונה היא להסיק צריכה קלורית מתאימה למטרותייך (באתר קילוגרם ניתן למצא את כל המידע הנדרש לשם כך) ולאחר מכן לשבץ בה מזון מתאים מבלי לפספס את זה שהצבא מציע.

פחמימה? אחרי "צום הלילה"? 😳
בשביל מה? להיות רעבים שוב, בשעה 9?
אני מה-זה מאוכזב ממך!

אני הייתי הולך יותר לכיוון החלבון+שומן בתור ארוחת בוקר.

ליאורה מוטרו

פחמימה? אחרי "צום הלילה"? 😳
בשביל מה? להיות רעבים שוב, בשעה 9?
אני מה-זה מאוכזב ממך!

אני הייתי הולך יותר לכיוון החלבון+שומן בתור ארוחת בוקר.

ליאורה מוטרו
ארוחת הבוקר לא חייבת להיות פחמימה, אלא מאוזנת.
אתה מנסה לשאוב חיילת, שהצהירה שהעניין הכלכלי מהותי בהחלטות לגבי התזונה ללכת כמוך לקנות לנו 800g סלמון טרי לארוחת 10?
פליאו (ולהנות כמוני מהקירבה לחסיד פליאו) לא מתאים לכל אחד ולא בכל זמן...

ארוחת הבוקר לא חייבת להיות פחמימה, אלא מאוזנת.
אתה מנסה לשאוב חיילת, שהצהירה שהעניין הכלכלי מהותי בהחלטות לגבי התזונה ללכת כמוך לקנות לנו 800g סלמון טרי לארוחת 10?
פליאו (ולהנות כמוני מהקירבה לחסיד פליאו) לא מתאים לכל אחד ולא בכל זמן...

לא מסכים במאה אחוז.

ראשית, ארוחת בוקר, כפי שאני מציע, המורכבת בעיקר מחלבונים ושומנים, משאירה אותך שבע לאורך זמן ובסופו של דבר, בהסתכלות כוללת, אוכלים פחות.
דבר שני, אני לא חושב ש"להיות חיילת"זה תירוץ מספיק טוב לאכילת "זבל" כגון גרנולה למיניהן, לחמים או דגני בוקר שבתכלס, כולם נכנסים תחת הקטגוריה של סוכר.
אנחנו, הרי, לא רוצים לפתוח את היום בפיצוץ של אינסולין בדם ואז, שעה וחצי אחרי, להיות רעבים שוב. נכון?

• פותח/ת השרשור
אשמח אם מישו יוכל לפנות לי קצת זמן לכמה שאלות בהודעות פרטיות..

אני לא חושב ש"להיות חיילת"זה תירוץ מספיק טוב לאכילת "זבל" כגון גרנולה למיניהן
לא לחלוטין מסכימה. כלומר, זה זבל אין עוררין! אבל בצבא יש לך מבחר מוגבל ויש גבול לכמה זמן אתה מסוגל לסחוב ארוחות בוקר על ביצה קשה, מלפפון וגבינה לבנה.
בצבא הייתי מתפשרת על האיכות לטובת הכמות. מוודא שמגיעה לערכים סופיים, משתדלת שיהיה כמה שיותר חלבון אבל אין מנוס מפחמימות ושומן לא איכותי.
הצבא זה ממש לא זמן טוב לפליאו!

לא לחלוטין מסכימה. כלומר, זה זבל אין עוררין! אבל בצבא יש לך מבחר מוגבל ויש גבול לכמה זמן אתה מסוגל לסחוב ארוחות בוקר על ביצה קשה, מלפפון וגבינה לבנה.
בצבא הייתי מתפשרת על האיכות לטובת הכמות. מוודא שמגיעה לערכים סופיים, משתדלת שיהיה כמה שיותר חלבון אבל אין מנוס מפחמימות ושומן לא איכותי.
הצבא זה ממש לא זמן טוב לפליאו!

אין - אין מנוס מג'אנק בזמן הצבא 🤒

זאת שאלה שאי אפשר לשאול , את צריכה להרכיב לעצמך תפריט ומשם להתקדם.

קראת את המאמר בקילוגרם "המדריך השלם לחיטוב"?

איפה, איפה הימים שהייתי כל יומיים חוזרת מהשקם עם בורקס גבינה נוטף מרגרינה ועדיין שוקלת 49 ק'ג.....😭

אולי שקלת 49,אבל בריאה לא היית. אז מה עדיף?

אגב, פעם גם אני שקלתי 49,אז מה? אנחנו מתבגרים, המטבוליזם משתנה ואסור להסתכל על העבר ולצפות להגיע למשקל שלנו "בגיל 16"

נערך לאחרונה:
אולי שקלת 49,אבל בריאה לא היית. אז מה עדיף?

אגב, פעם גם אני שקלתי 49,אז מה? אנחנו מתבגרים, המטבוליזם משתנה ואסור להסתכל על העבר ולצפות להגיע למשקל שלנו "בגיל 16"

לקחת קצת יותר מדי ברצינות את מה שכתבתי 😆

חלילה לא מצפה לחזור למשקל מהצבא, האמת שאני אפילו יותר מרוצה כרגע...🏋️😅

Back
למעלה תחתית