הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

דיון Omar Isuf

OrshGym

משתמש פעיל
403
17
נק' מוניטין:
23
403
17
מי שצופה הרבה בסירטונים ביוטיוב בטח נתקל כבר בבן אדם הזה....Omar
נתקלתי בסירטון שלו בו הוא מדבר על Endomorphs ומכייון שאני[גם Endomorphs] בדיוק בשלבים של חזרה למסה אחרי חצי שנה של חיטוב מיהרתי להיכנס לסירטון הזה:

אז בגדול מה אתם חושבים על הבחור?[למי שמכיר] מבין עיניין או חרטטן כמו הרבה אחרים האינטרנט? וגם אם יש לכם עוד כמה טיפים אקסטרא מניסיון לסוג גוף הזה בזמן מסה אני אשמח לשמוע.

תודה רבה ולילה טוב ;]

מצחיק ומבין עניין ממה שראיתי.
הסרטון הזה מטומטם, כי התאוריה הזו מפגרת ונכתבה על ידי פסיכולוג כתאוריה לקישור בין מבנה גוף לבין תכונות אישיותיות.
אין לתאוריה במקור קשר לפיתוח גוף וגם כתאוריה בתחום הפסיכולוגיה היא שטותית ולא הגיונית.
אין רק שלושה סוגים של מבני גוף. כל אחד שונה מהאחר. תתעסק בהוספת בשר במסה הזו, תאכל טוב, תישן טוב, תתאמן חזק ואתה תגדל.

• פותח/ת השרשור
מצחיק ומבין עניין ממה שראיתי.
הסרטון הזה מטומטם, כי התאוריה הזו מפגרת ונכתבה על ידי פסיכולוג כתאוריה לקישור בין מבנה גוף לבין תכונות אישיותיות.
אין לתאוריה במקור קשר לפיתוח גוף וגם כתאוריה בתחום הפסיכולוגיה היא שטותית ולא הגיונית.
אין רק שלושה סוגים של מבני גוף. כל אחד שונה מהאחר. תתעסק בהוספת בשר במסה הזו, תאכל טוב, תישן טוב, תתאמן חזק ואתה תגדל.
אבל עדיין אני בגבול הקיצוני יותר של מי שמעלה אחוזי שומן מהר יחסית, בלי קשר לשלושת סוגי הגוף.
אז הרבה ממה שהוא אמר שם תקף אלי לא?

אבל עדיין אני בגבול הקיצוני יותר של מי שמעלה אחוזי שומן מהר יחסית, בלי קשר לשלושת סוגי הגוף.
אז הרבה ממה שהוא אמר שם תקף אלי לא?
לא ראיתי הכל, אבל ראיתי שהוא המליץ לצרוך כמה שפחות קלוריות מעל הנייטרלי כדי לצבור שריר. זה טיפ שתקף לכל אדם. אין טעם לצרוך 3,000 קלוריות אם אתה שוקל 60 קילו.

• פותח/ת השרשור
לא ראיתי הכל, אבל ראיתי שהוא המליץ לצרוך כמה שפחות קלוריות מעל הנייטרלי כדי לצבור שריר. זה טיפ שתקף לכל אדם. אין טעם לצרוך 3,000 קלוריות אם אתה שוקל 60 קילו.
חחח תודה אחי.
עכשיו שאני מתעניין בלחזור למסה אני מבין כמה טעיות עשיתי במסה ראשונה....טוב נו....מטעויות לומדים חחח.

עצה שלי,מניסיון שלי,גם אני נכלל בקבוצה הזאת של האנדומורפים.
ההשמנה שאתה מדבר עליה היא צבירה של נוזלים בעיקר ,אם אתה רוצה לצמצם נוזלים פשוט תקפיד על צריכה פחמימות יחסית נמוכה ,תוסיף אירובי קל 2-3 פעמים בשבוע ומאזן קלורי חיובי הגיוני.
תישקל כל שבוע ,שבועיים ותוודא שאתה לא עולה יותר מדיי מהר במשקל.(1-2 ק"ג בחודש זה מספיק ).

• פותח/ת השרשור
עצה שלי,מניסיון שלי,גם אני נכלל בקבוצה הזאת של האנדומורפים.
ההשמנה שאתה מדבר עליה היא צבירה של נוזלים בעיקר ,אם אתה רוצה לצמצם נוזלים פשוט תקפיד על צריכה פחמימות יחסית נמוכה ,תוסיף אירובי קל 2-3 פעמים בשבוע ומאזן קלורי חיובי הגיוני.
תישקל כל שבוע ,שבועיים ותוודא שאתה לא עולה יותר מדיי מהר במשקל.(1-2 ק"ג בחודש זה מספיק ).
מה ההמצלה שלך לחלוקת קלוריות? כאילו באחוזים

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית