עקבו אחר הסרטון הבא כדי לצפות כיצד להתקין את האפליקציה של האתר על מסך הבית של המכשיר שברשותכם.
תזכורת: This feature may not be available in some browsers.
השיא הקודם 2:03:23וואו. זה באמת מדהים. השיא הקודם היה 2:03 משהו לא?
ההתקדמות מאוד איטית מעריכים שבטווח של עשרות שנים, ירדו גם משעתייםמעניין מה יהיה הגבול
זה לא עונה על השאלה שלי...ההתקדמות מאוד איטית מעריכים שבטווח של עשרות שנים, ירדו גם משעתיים
ההערכה ל 1:58 כגבול היכולת האנושיתזה לא עונה על השאלה שלי...
20/30 שניות שיפרו היום. קצת קשה לראות מהגרף אבל השיפור הצפוי גדול יותרמגמת השיפור בשיא העולם בריצת מרתון
![]()
כפי שניתן לראות השיפור הבא שצפוי (20-30 שניות) 10-15 שנים .
20/30 שניות שיפרו היום. קצת קשה לראות מהגרף אבל השיפור הצפוי גדול יותר
WOW 😱2:02:57 ל 42.2 ק'מ, מהירות 20.58 קמ'ש
רק להמחיש לאותם אנשים שמבקשים להבין מה קצב הריצה של שיאני העולם במרתון.
מקסימום מהירות בהליכון סטנדרטי בחד"כ 20 קמ"ש .
קצב הריצה הממוצע שלהם 20.5 קמ"ש.
לאלו מבניכם/ן שמבקשים/ות לנסות 😵
הערה נכונה.אני חושב שעבור קהילת הרצים - לרוץ על מכשיר בחד"כ לא ממש נחשב... - עדיף לדבר במושגים של קצב ולא של מהירות. זה נותן פרופורציות יוצר טובות, לדעתי.
ואכן, הקצב הממוצע שבו רץ קובע הזמן החדש הוא 2:54.83 לק"מ, שהם 69.93 שניות להקפה אחת באצטדיון אולימפי - למספר של 105 הקפות ועוד 195מ'! מי כאן מסוגל לעשות הקפה אחת בקצב הזה?
הערה נכונה.
דרך אגב, 70 שניות ל 400 זה משהו שלא כ'כ קשה להגיע אליו אבל זאת דוגמא מצוינת למה זה סבולת - היכולת לשמר מהירות לאורך זמן
מכאן גם אפשר לגזור עד כמה היכולת האירובית חשובה יותר לעומת המהירות המקסימלית
זה מאוד מדוייק.אולי 70 שניות ל 400 לא נורא קשה אבל ה 2.54 לק"מ אפילו רק אחד זה כבר קשה בהרבה לרוב המוחלט של האנשים.
אל תעשה את.זה לפני הסובב, זה מתכון כמעט בטוח לפציעהמבטיח לנסות השבוע 20 קמ"ש על הליכון למקסימום מרחק.