הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

יש דרך לראות "נראה לאחרונה" בוואטסאפ אפילו אם ביטלו את זה?

• פותח/ת השרשור Vile
  • פורסם בתאריך

Vile

משתמש קבוע
1,071
374
נק' מוניטין:
752
1,071
374
כפי שהכותרת אומרת,
אני רוצה לדעת אם אפשר לראות "נראה לאחרונה" של משתמש מסויים אם הוא חסם את האפשרות לראות את זה.
אולי אפליקציה מסויימת? צ'יט? האק? טריק?
יש לי אייפון (אם זה משנה).

בטוח יש, קשה לי להאמין שאין.

אין אפשרות כזו 😃 בגלל זה עשו את זה שלא יראו מתי התחברת לאחרונה .. אבל מי שמפעיל את האופציה לא יכול לראות מתי בן אדם התחבר לאחרונה

אני לא יודע על קיום דבר כזה, אבל סביר להניח שיש אפשרות. מבחינה תכנותית זה אמור להיות דיי פשוט - ברגע שמישהו שחסם את האפשרות שיראו מתי הוא התחבר לאחרונה מתחבר, זה מראה שהוא מחובר. לכן בתיאוריה אמור להיות מקום כלשהו באינטרנט \ בסמארטפון של שרת שעוקב אחרי מי שאתה מבקש, רושם אוטומטית כל פעם שהוא התחבר, ומראה לך מה התוצאות שלו.

זה לא אמור להיות מסובך, אבל שוב, אין לי מידע על קיום של דבר כזה. תחפש טוב, ההגיון אומר שאתה אמור למצוא.

אם זה היה כזה פשוט כבר היה את זה + עוד מליונר בעולם

אפשר לעשות את זה, זה פשוט לא ריווחי. כמה כבר אנשים ישלמו על זה? זה אפליקציה שמתלבשת על אפליקציה אחרת, אתה לא יכול לשים בה פרסומות. וכל עידכון של וואטספ אתה צריך לעדכן אותה.
אולי גם וואטספ יכולים לתבוע אותך או משהו, לא יודע. אחרי הכל בחיים לא ראיתי אפליקציה שנועדה להוציא מידע שלא אמור להיות נגיש מאפליקציה אחרת.

בכל מקרה גם אם 110 אלף אנשים יקנו אותה בדולר אתה יוצא בהפסד.

אני מניח שיש אפשרות לשלוח לו פינג או איזה פאקט ולראות אם הוא קיבל , הצליחו לעשות את זה על תוכנות רציניות יותר מוואטסאפ , אבל אני לא מבין בזה. אם זה ממש קריטי לך תחפש בפורומים של אבטחת מידע , הייתי ממליץ על hackforums אבל חסמו גישה לישראלים.

השורה התחתונה היא שזה מידע נגיש. אתה בעצמך יכול לשבת כל היום בווטסאפ ולרשום מתי הוא התחבר במשך היום. כל מה שצריך זה בוט שיעשה את זה במקומך. ההיגיון אומר שמישהו כבר חשב על זה ותכנת את זה.

כנס לפייסבוק ותראה מתי הוא נכנס... כיום כולנו בפייסבוק ובווטסאפ במקביל

אז זה משתלם. אבל מי יהיה מוכן לשלם על זה? איזה תועלת זה מביא אפילו בבשביל 10 אלף דולר?

כל בחורה בעולם חוץ מ5,6 בנות בערך תשלם דולר אחד מסכן כדי לראות אם בעלה\האקס\זה שהיא יוצאת איתו או כל בן אדם אחר שמתכתב איתה בוואצ'אפ ראה את ההודעה ולא עונה לה בכוונה או מחובר ולא שולח לא הודעה או היה מחובר לפני שעתיים ולא אמר לה בוקר טוב.

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית