הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

ייעוץ בדיקת שתן של סמים

ניר המחדיר

משתמש פעיל
313
31
נק' מוניטין:
86
313
31
עושים לי מידי פעם בדיקת שתן של חשיש/מריחואנה
האם זה שאני משתמש בדיבול/טסט/פרגניל וכדומה יש להפוך את הבדיקה לחיובית ויענו ימצאו משהו?

עושים לי מידי פעם בדיקת שתן של חשיש/מריחואנה
האם זה שאני משתמש בדיבול/טסט/פרגניל וכדומה יש להפוך את הבדיקה לחיובית ויענו ימצאו משהו?
לא ימצאו , למה עושים לך אם מותר לשאול ? ( אתה לא חייב לענות , סתם סקרן )

• פותח/ת השרשור
לא ימצאו , למה עושים לך אם מותר לשאול ? ( אתה לא חייב לענות , סתם סקרן )

נתפסתי פעם אחת עם 2 גרם
והתנאי שלא יהיה לי תיק פלילי על זה, בדיקות שתן לפעמים גם בהפתעה בלי התרעה

ומאז בלב ברירה הפסקתי

נתפסתי פעם אחת עם 2 גרם

ומאז בלב ברירה הפסקתי
דיבול/טסט/פרגניל הם תרופות לא סמים.

החוק לא נוקט אמצעים נגד שימוש?
כי מבחינה טכנית גם מריחואנה הם תרופות ומורפיום, וגם טסט זה הורמון שהוא סוגשל סם
אני יכול להבטיח לך בבטחה שלא עושים כלום מנסיון תפסו אותי עם כמה ויאלים של חומרים ולא עשו לי שום דבר רק החרימו לי , החוק לא עושה כלום נגד שימוש בסטרואידים , (בנתיים עד שלא יקרה משהו עם הילדים של היום )

החוק לא נוקט אמצעים נגד שימוש?
כי מבחינה טכנית גם מריחואנה הם תרופות ומורפיום, וגם טסט זה הורמון שהוא סוגשל סם
מצ"ח יכולים להרוס לך את השירות(וגם קצת את החיים), היה איתי בחור שישב חצי שנה על כמות שבאזרחי נחשבת לשימוש עצמי. ברגע שמוצאים רקע לשימוש ויש חשד הם יכולים לעשות בדיקה(שאפשר לסרב לה- אבל בסופו של דבר יבוא מישהו מדרגה בחירה שיכריח אותך לתת בדיקה). אם העברת לחבר או מישהו הלשין , הפרקליטות הצבאית תדחוף לך עוד כמה סעיפים. פלוגה ג בכלא 6 מורכבת לרוב מאסירים שביצעו עבירות סמים. אל תעשן בצבא- פשוט לא שווה את זה אם אתה נופל(זה כמו לעמוד במשפט ראווה-למען היראו).
אם אתה צריך להתנקות- קריאטין,תה ירוק,לימון.. אתה יכול לנסות לדחות בדיקה בכל דרך ואם בבדיקה אחרי שבועיים שלוש תצא נקי- הם ירדו ממך.. (עד לחשד הבא).

היחס שיש לצבא כלפי שימוש בחומרים משני תודעה- מובן. הם בוחרים במה להתמקד וצמח שמעלה לך שאלות- הוא הסכנה האמיתית לערכים של צה"ל פן יהפוך לאדם חושב.. או שמאלני 😃

• פותח/ת השרשור
מצ"ח יכולים להרוס לך את השירות(וגם קצת את החיים), היה איתי בחור שישב חצי שנה על כמות שבאזרחי נחשבת לשימוש עצמי. ברגע שמוצאים רקע לשימוש ויש חשד הם יכולים לעשות בדיקה(שאפשר לסרב לה- אבל בסופו של דבר יבוא מישהו מדרגה בחירה שיכריח אותך לתת בדיקה). אם העברת לחבר או מישהו הלשין , הפרקליטות הצבאית תדחוף לך עוד כמה סעיפים. פלוגה ג בכלא 6 מורכבת לרוב מאסירים שביצעו עבירות סמים. אל תעשן בצבא- פשוט לא שווה את זה אם אתה נופל(זה כמו לעמוד במשפט ראווה-למען היראו).
אם אתה צריך להתנקות- קריאטין,תה ירוק,לימון.. אתה יכול לנסות לדחות בדיקה בכל דרך ואם בבדיקה אחרי שבועיים שלוש תצא נקי- הם ירדו ממך.. (עד לחשד הבא).

היחס שיש לצבא כלפי שימוש בחומרים משני תודעה- מובן. הם בוחרים במה להתמקד וצמח שמעלה לך שאלות- הוא הסכנה האמיתית לערכים של צה"ל פן יהפוך לאדם חושב.. או שמאלני 😃

הפסקתי ואני לא חושב שאשתמש שוב בתקופה הקרובה
אם שוב אז אחרי הצבא

• פותח/ת השרשור
מה שאני הכי אוהב בלעשן (כשעישנתי בעברי) זה את המאנצ׳ס שזה עושה לך אחרי , לא רק אבל העיקר !! חח

חחחחחחחחח ברור שזה הכי כיף, זה משחרר
האמת שגם לגלגל זה קצת כיף, אבל לקצוץ קצת מעצבן וגם הריח הטוב

נתפסתי פעם אחת עם 2 גרם

ומאז בלב ברירה הפסקתי
יצאת בזול
עכשיו כששברתי את הבוהן כל מה שעשיתי זה לעשן ולאכול בשבוע בלי אימונים.
הרגשתי כמו סנופדוג רק שמן

הזכרתם לי שכשהייתי בשירות הסדיר שלי מישהי היתה צריכה להקריא לי שורה ארוכה של מספרים ושאני אקליד אותם במחשב, עשינו את זה כמה שעות ולמחרת אחד המפקדים בא אלינו ושאל אותי מה זה המספרים שהקלדתי, מסתבר שהיא סתם המציאה מספרים במקום לקרוא מהנייר 🤣

כמה שבועות אח"כ היא נכנסה לכלא על שימוש בסמים, היא לא חזרה ליחידה שלנו.

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית