הצפייה בשרשורים באתר מוגבלת למשתמשים שאינם רשומים למערכת

אחר מה אתם הייתם רוצים לשאול branch warren & trish warren

• פותח/ת השרשור oorrrr
  • פורסם בתאריך

oorrrr

משתמש מתחיל
20
1
נק' מוניטין:
51
20
1
מה הייתם רוצים לשאול את branch warren & trish warren
אני מתכנן לעשות ראיון איתם לאחר שהיא הסכימו כמובן .
אז תזרימו שאלות!
20100402235817.jpg

מה התוכנית אימונים שהוא עושה לרגליים 😃

מה התוכנית אימונים שהוא עושה לרגליים 😃

מה זה יעזור לך אם הוא יאמר מה התוכנית אימונים שלו לרגליים?
מה כבר יכול להיות שם? סקוואטים כבדים? דרופ סטים?...

בכול מקרה כול הכבוד על היוזמה,בנוגע לשאלות פשוט תבדוק אשכולות קודמים בנושא הזה יש שאלות מעולות.

לברנץ׳ : האם לדעתך היית מגיע לרמות יותר גבוהות בפיתוח גוף אם היית מתאמן עם טכניקה יותר טובה

מה? הוא מתחרה באולימפיה לאיפה הוא עוד יכול לעלות?
הוא התכוונת בקטע של מיקום גבוה יותר באולימפיה. כי בראנץ מתאמן כמו חמור. זה נראה כאילו עוד שנה / שנתיים של אימונים כאלה והוא ימצע את עצמו בכיסא גלגלים.
לדעתי זה מה שהוא יענה: אני מכיר את הגוף שלי ואני יודע מה טוב בשבילו וזה הסגנון אימונים שלי. וכך הוא ישאר.

לברנץ׳ : האם לדעתך היית מגיע לרמות יותר גבוהות בפיתוח גוף אם היית מתאמן עם טכניקה יותר טובה
מזה טכניקה יותר טובה? הטכניקה שלו מושלמת!

טוב, השאלות שלי:
1) מה הRM 1 שלו בסקוואט, דדליפט ובנץ' (סתם מעניין אותי) והאם עשה עשה אותם באופ סיזן או בתקופה שלו בהכנה לתחרות?
2) כמה קלוריות הוא אוכל באוף סיזן וכמה קלוריות הוא אוכל בתקופה של לפני התחרות? ואיזה סוג של דיאטה הוא עושה ?
3) כשהוא באוף סיזן על איזה אחוז שומן הוא נמצא?

לפי דעתי אין מה לשאול מפתחי גוף מקצועיים על האימונים\תזונה, כי רובם לא יגידו את האמת. וגם אם כן, זה מה שהם מצאו לנכון לעשות, לא אפקטיבי לאף אחד מאתנו, גם לא למוזרקים פה (no offence), כי הוא יושב על מינונים שאף אחד כאן לא יגיע אליהם. אותי אישית זה גם לא מעניין איך הם מתאמנים.

מה שהייתי רוצה לשאול אותו זה לאן הוא עוד מכוון להגיע? איפה הוא רואה את עצמו בעוד 5 שנים?
הייתי רוצה לשאול אותו גם אם הוא חושב שכל החומרים, הכסף, האוכל, הבריאות, הזמן, הדם, היזע ושאר ההקרבות היו שווים את זה, אם הוא לא הגיע להיות הטוב בעולם בתחומו, ואם הייתה לו אפשרות לשנות את חייו מההתחלה ולהיות אדם מן השורה, האם היה פועל אחרת.

כמו ש @Fuck ציין, אותי דווקא מעניינת התזונה שלה והאימונים אבל מצד שני זה לא יהיה ככ' רלוונטי אליי כי היא 90% על חומרים...אבל אחשוב על משהו 😁

אותי מעניין כל מה שיש לבנאדם הזה יש להגיד ובכל עניין. מה אתם חושבים ראבאק שהחומרים זה הכל? שכל בנאדם עם ימבה כסף וקצת אומץ יכול להגיע לבמה ? מי שחושב ככה אין לו מושג בשיט בפיתוח גוף .
הבנאדם מכונה ממושמעת של אימונים שינה ואוכל. מאיפה הוא מביא את המוטיבציה להילחם ככה יום אחר יום ? כל כך הרבה שנים. איך להתאמן ? איך לא ? איך לאכול ואיך לא ? כמה להזריק וכמה ללחוץ ? מתי לנוח ומתי להתאבד? איך להתמודד עם פציעות?

1. למה בילדרים הולכים עם פאוץ'
2. למה בילדרים הולכים עם נעלי הרים (או מה שזה לא יהיה) לא קשורות (בכוונה) כשהלשונית נוגעת ברצפה
3. למה הם לובשים את הגופיות סטייל שנות ה90 בWWE
4. למה הם הולכים עם חולצות 19 אלף מידות גדולות מהם
5. למה הם לובשים כל הזמן חולצות של golds/world/metro gym

Back
למעלה תחתית