הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

אחר מה קרה לג'ף סעיד

• פותח/ת השרשור Loyal
  • פורסם בתאריך
R.i.p
סתם, לא ידוע מה קורה איתו או שהוא מת או שזה הטרלה והוא סתם לא מפרסם

גם אני לא מבין לאן הוא נעלם
שום רמז שום כלום

חברים, אם למישהו אין תשובה ענינית עדיף שלא יגיב, אני מבין, כולם רוצים לקבל לייק על התגובה או איזה חחחח נחמד או להרגיש שנון, אך בכל זאת השתדלו לעזור אחד לשני לשמור על פורום עניני ולא להציף אותו בספאם מיותר.

הוא יתחרה ב 7 במאי ולכן הוא נח מהרשתות החברתיות

הוא יתחרה ב 7 במאי ולכן הוא נח מהרשתות החברתיות
אם אני זוכר נכון הוא משתתף בתחרות באוסטרליה. למיטב זכרוני הוא לא התחרה המון זמן וכנראה הוא לקח לעצמו הפסקה מהרשתות החברתיות על מנת להתכונן לתחרות.

• פותח/ת השרשור
ח ח ח ח חח ח ח ח חחחח חח ח ח ח חח ח ח ח ח ח ח

אתה מתגעגע אליו? ☝️

Seid יוצא בוידאו בו הוא מסביר כי הוא הוריד את הנוכחות שלו במדיה החברתית על מנת להתרכז באימונים - וזה הצליח לו. הוא זכה לאחרונה במקום ראשון בשתי תחרויות גדולות והבטיח את מקומו לקראת אולימפיה 2016.

איך זה שונה?
הוא זכה בתחרות גדולה והגיע לאולימפיה גם בעבר

הוא מעולם לא זכה במקום מכובד באולימפיה ולכן הוא צריך להבטיח את הנוכחות שלו על ידי נקודות אותן צוברים על ידי זכייה בתחרויות. לפי התיאור שהוא סיפק בוידאו, הוא גם הוסיף מסה מכובדת של שריר יחסית לשנים קודמות.

גם השנה הוא לא יזכה במקום מכובד באולימפיה,
ציינת שזה הצליח לו אז רק ניסיתי להבין איך התוצאות הנוכחיות שונות מתוצאות העבר,
מבחינתי הוא לא שיפר שום הישג עדיין..נראה מה יהיה איתו באולימפיה

הוא מעולם לא זכה במקום מכובד באולימפיה ולכן הוא צריך להבטיח את הנוכחות שלו על ידי נקודות אותן צוברים על ידי זכייה בתחרויות. לפי התיאור שהוא סיפק בוידאו, הוא גם הוסיף מסה מכובדת של שריר יחסית לשנים קודמות.
אתה לא חושב שעדיין חסרה לו יותר מסה בפלג גוף העליון? הוא הרי מתחרה במן פיזיק, ובאולימפיה הם פשוט הרבה יותר גדולים. לזכותו יאמר שהוא מאוד מאוד אסטתי, זה משחק לטובתו אבל קשה לי להאמין שהוא יגיע למקום מכובד.

לא הבנתי איך מעורבותו בפייסבוק ואינסטגרם פוגעת באימונים שלו, הוא עונה לסמסים בין הסטים של הסקוואט או משהו?

לא הבנתי איך מעורבותו בפייסבוק ואינסטגרם פוגעת באימונים שלו, הוא עונה לסמסים בין הסטים של הסקוואט או משהו?
חשיפה ברשתות חברתיות מייצרת הרבה לחץ. החל מהערות שליליות ועד ספירה אובססיבית של לייקים.

דר"א ידידינו @Tank הוא מישהו שלדעתי הפורום לא עשה לו טוב לאימונים
חשיפה ברשתות חברתיות מייצרת הרבה לחץ. החל מהערות שליליות ועד ספירה אובססיבית של לייקים.
לא יכול שלא להסכים. רדפתי אחרי לייקים ומוניטין, לא הורדתי משקלים כשכבר הרגשתי פציעה והיום אני כבר כמה חודשים לא עושה 75% מתרגילי הבסיס ולא מחלים. ראיתי המון מצבים כאלה בתחומים שלא קשורים לווא דווקא לכושר שבהם אנשים נמנעים מרשתות חברתיות על מנת לא להיות לחוצים וכרגע אני גם כן דוגל בכך.
למרות שמי אני בכלל לעומת ג'ף סעיד.

Back
למעלה תחתית