הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

לתלות שק אגרוף

yujinius

משתמש על
17,465
16,827
משתמש/ת כבוד
נק' מוניטין:
43,460
17,465
16,827
אני רוצה לתלות שק אגרוף מהתקרה. הבנתי שיש ווים מיוחדים לזה או משהו. בשביל שק ששוקל 80 קילו, אולי קצת יותר, צריך כמה ווים או אחד, ואיך הם נקראים? אני אשאל את כל זה כמובן בחנות כשאני אלך לקנות את הווים (בכל חנות כמו הום סנטר זה אמור להיות?) אבל מעדיף גם מידע ממישהו שעשה את זה.

אני רוצה לתלות שק אגרוף מהתקרה. הבנתי שיש ווים מיוחדים לזה או משהו. בשביל שק ששוקל 80 קילו, אולי קצת יותר, צריך כמה ווים או אחד, ואיך הם נקראים? אני אשאל את כל זה כמובן בחנות כשאני אלך לקנות את הווים (בכל חנות כמו הום סנטר זה אמור להיות?) אבל מעדיף גם מידע ממישהו שעשה את זה.
עצה ידידותית. תשקיע עוד כמה לירות, תזמין בעל מקצוע שיתקין לך את זה. יחסוך הרבה כאב ראש (ולא נורא יקר).
נ.ב. אני אתמול הזמנתי מישהו שיתקין לי וילונות בסלון ובחדר השינה. במקום להתחיל לקדוח בקירות וכן ישר ולא ישר, 120 שקל, בא בנאדם ותיקתק את זה בצורה אופטילית. 80 קילו תלויים מהתקרה שעומדים לעבור התעללות, אתה רוצה בעל מקצוע.
* הכותב אינו בעל מקצוע.

ג'מבו
%D7%92%D7%9E%D7%91%D7%95%20%D7%95%D7%95%20%D7%A1%D7%92%D7%95%D7%A8_resize(1).jpg

בעל מקצוע זה נחמד אבל חלק מהכיף זה לעשות לבד.
תקנה גמבו כמו שרשמו למעלה תקדח ויהיה בסדר. מספיק אחד.

• פותח/ת השרשור
עצה ידידותית. תשקיע עוד כמה לירות, תזמין בעל מקצוע שיתקין לך את זה. יחסוך הרבה כאב ראש (ולא נורא יקר).
נ.ב. אני אתמול הזמנתי מישהו שיתקין לי וילונות בסלון ובחדר השינה. במקום להתחיל לקדוח בקירות וכן ישר ולא ישר, 120 שקל, בא בנאדם ותיקתק את זה בצורה אופטילית. 80 קילו תלויים מהתקרה שעומדים לעבור התעללות, אתה רוצה בעל מקצוע.
* הכותב אינו בעל מקצוע.
תשמע, זה לא פעם ראשונה שאני קודח בקירות אז נראה לי יהיה בסדר...
בדיוק...

טוב קניתי ג'מבו, המוכר אמר לי שבטוח זה יחזיק משקל כזה. הבנתי שאני קודח, מכניס אותו פנימה והברזלים האלה נפתחים וככה זה מחזיק.
עכשיו שאלה אולי מפגרת: כשאני מכניס את זה אני אמור לסובב (להבריג) את הוו עצמו עם היד או את האום עם מפתח?

אתה צריך לעשות חור ולהכניס את הובורג איך שהוא, עם הדיבל.
ואז תסובב את החלק החיצוני (הוו). ככה האום (שבתוך הקיר) אמור לעלות במעלה הבורג ולפתוח את הדיבל לצדדים.

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית