הצפייה בשרשורים באתר מוגבלת למשתמשים שאינם רשומים למערכת

Furiose Pete חלה בסרטן

• פותח/ת השרשור Psycho
  • פורסם בתאריך
נקווה שיעבור החלמה מהירה. מבחור אנורקסי לאכלן תחרותי. rather unique. וירבו אנשים כמוהו.

הסירו את האשך החולה ובבדיקת CT נראה שהסרטן לא התפשט בגוף,עדיין יש צורך בכימו?
לסרטן יש נטיה לחזור.... הכרתי מישהו שלא התפשט לו ועדיין עבר כימו. יש המון משתנים ומספר פרוטוקולים.
וזו אחד המחלות הבלתי צפויות שיש! לפעמים אנשים הכי בריאים והכי צעירים מאובחנים לך פתאום והולכים מהר... ולפעמים יש כאלה שמנצחים אותו כנגד כול הסיכויים! אני הייתי ב 3 חוות דעת שונות, כול אחד אמרה לי משהו אחר...

הוא פשוט נראה גמור. עצוב.
יחסית למצבו הוא נראה מעולה!!! תבוא אלינו למחלקה ותראה מה זה באמת גמור.... היה לו מזל! זה אחד הסוגים שם תופסים את זה מוקדם סיכויי הישרדות גבוהים מאוד! ותקופת הטיפול היא קצרה יחסית.
לאכול קילו חמאה או 6 קילו בשר לא בדיוק עוזר לבריאות. אולי יש שיחלקו איתי.
נו זה הויכוח על האסטרוגן שבחלב ובבשר התעשייתי/מודרני שמתנהל פה מידיי פעם... דקה 4:40

סרטן זה תורשתי?! הלך עליי
יש סוגים שיותר ויש סוגים שפחות. בוא נגיד שעם יש לכם במשפחה היסטוריה של מחלות סרטן, זה מעלה את הסיכויי שלך לחלות בו בכמה עשרות אחוזים! תוסיף לזה אורך חיים לא בריא והוספתה עוד כמה עשרות אחוזים...
אבל זה לא אומר עדיין שאתה תחלה בוודאות!!! אבל כן רצוי להיות זהיר ולהיבדק לעתים קרובות.

יש סוגים שיותר ויש סוגים שפחות. בוא נגיד שעם יש לכם במשפחה היסטוריה של מחלות סרטן, זה מעלה את הסיכויי שלך לחלות בו בכמה עשרות אחוזים! תוסיף לזה אורך חיים לא בריא והוספתה עוד כמה עשרות אחוזים...
אבל זה לא אומר עדיין שאתה תחלה בוודאות!!! אבל כן רצוי להיות זהיר ולהיבדק לעתים קרובות.
כוס אמק

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית