הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

Furiose Pete חלה בסרטן

• פותח/ת השרשור Psycho
  • פורסם בתאריך
אני לא מבין בזה כלום - יש מצב שזה קשור לתזונה שלו? זאת אומרת ש15000 קלוריות בארוחה פעם בחודש נגיד מגדילים את הסיכוי בדרך כלשהיא?

אני לא מבין בזה כלום - יש מצב שזה קשור לתזונה שלו? זאת אומרת ש15000 קלוריות בארוחה פעם בחודש נגיד מגדילים את הסיכוי בדרך כלשהיא?

אני מניח שלאכול קופסאות נוטלה לא בדיוק תורם לאיזון ובריאות הגוף.
אי אפשר לדעת כרגע ממה זה נגרם. כמו שיש אנשים (לא הרבה אבל יש) שנרפאו מסרטן בעזרת שינוי אורך החיים ובעזרת הסתכלות יותר הוליסטית על הבריאות שלהם, כנראה שיש אנשים שאצלהם זה מתפרץ גם ממכלול של תנאים מסויימים.

יש כפי הנראה קשר בין סרטן להשמנה. אלוהים יודע אם יש לאכילה מהסוג שלו. אולי כן ואולי לא ואי אפשר להכליל על סמך מקרה אחד. אני דווקא הייתי מהמר שכל הטיסות שהוא עשה הן הגורם הדומיננטי יותר. בטיסה טרנס אטלנטית אתה חוטף קרינה מייננת בכמות שמזכירה צילום רנטגן (ומן הסתם חלק מהקרינה יותר אנרגטית) ופיט נסע הרבה בעולם....

אי אפשר להירפא מסרטן רק בעזרת תזונה. אפשר להירפא בעזרת כימו, ניתוחים וטיפולים רפואיים. תזונה אולי עוזרת אחר כך...

נערך לאחרונה:
ברק, תוכל להרחיב על עניין הטיסה והקרינה, לא הייתי מודע לכך בכלל.
תודה.

מה יש לקרוא? תחפש בגוגל.

הסיכוי שחלקיקים אנרגטים שבד"כ פוגעים במולקולות האוויר לפני שהם מגיעים לקרקע יפגעו בך כשאתה טס בגובה רב הוא מאוד גבוה כי האוויר בגובה דליל ואין מה שיגן עליך מהחלל. השמש היא כור היתוך גרעיני טיבעי והיא משחררת קרינה מאוד חזקה. יותר מכור גרעיני מעשה ידי אדם...

אגב, גם השדה המגנטי של כדוה"א מגן עלינו כשהוא מסיט את החלק הטעון של החלקיקים לקטבים וכך נוצר זוהר הקוטב אאל"ט ההשפעה שלו בגבהים הללו מעט פחות חזקה, מה גם שהוא עכשיו מתחיל להעלם\להתהפך.

נערך לאחרונה:
מה יש לקרוא? תחפש בגוגל.

הסיכוי שחלקיקים אנרגטים שבד"כ פוגעים במולקולות האוויר לפני שהם מגיעים לקרקע יפגעו בך כשאתה טס בגובה רב הוא מאוד גבוה כי האוויר בגובה דליל ואין מה שיגן עליך מהחלל. השמש היא כור היתוך גרעיני טיבעי והיא משחררת קרינה מאוד חזקה. יותר מקור גרעיני מעשה ידי אדם...

אגב, גם השדה המגנטי של כדוה"א מגן עלינו כשהוא מסיט את החלק הטעון של החלקיקים לקטבים וכך נוצר זוהר הקוטב אאל"ט ההשפעה שלו בגבהים הללו מעט פחות חזקה, מה גם שהוא עכשיו מתחיל להעלם\להתהפך.
השדה מגן רק מפני חלקיקים טעונים ובכל זאת קרינה שמורכבת ללא פרוטונים או אלקטרונים לא מגנה עלינו למשל קרינת גאמא.

זה מה שכתבתי. העניין שלגמא יש יכולת חדירה די נמוכה בגלל האנרגטיות שלה(היא נבלעת ומפרקת מולקולות), מעניין יהיה לראות גרף של איזה אחוז מהקרינה בכל אורך גל חודר לאיזה גובה.

קראתי פעם כתבה שטענה שצוותי אוויר חוטפים יותר קרינה מעובדים בכורים גרעיניים...
העיניין הוא שלפעמים משתמשים במדידות מהסוג הזה ביחידות של עוצמה(כמות פוטונים) ולא מדברים על האנרגיה של פוטון בודד ואני ממש לא פיזיקאי גרעיני או אטמוספרי אז אין לי הרבה מאוד ידע בעניין.

נערך לאחרונה:
אני חייב לדעת איך אדם טוען לחיות בצורה בריאה, כשהאנושות עצמה עדיין לא בטוחה בעצמה מה באמת בריא ומה לא. אולי שלטונות מסויימים, אבל לא האזרחים, לפחות לא בתקופה הקרובה.

יש סוגים שיותר ויש סוגים שפחות. בוא נגיד שעם יש לכם במשפחה היסטוריה של מחלות סרטן, זה מעלה את הסיכויי שלך לחלות בו בכמה עשרות אחוזים! תוסיף לזה אורך חיים לא בריא , CBL , דדליפט עגול , אימונים של בילדר והוספתה עוד כמה עשרות אחוזים...
אבל זה לא אומר עדיין שאתה תחלה בוודאות!!! אבל כן רצוי להיות זהיר ולהיבדק לעתים קרובות.
תוקן ע''י מנהל.

זה בדיחה בינינו אין פה שום כוונה לפגוע בך או בכל אדם אחר(חוץ משלד) , מצטער לשמוע...
לא אמרתי שפגעתה, אני בטוחה שזאת לא הייתה הכוונה. פשוט לא הצחקתה...
זה נושא דיי רציני, אנשים לרוב דוחפים את הראש לחול ולא רוצים להתמודד עם זה...
עם כבר לצחוק, אז אל ההתמודדות או השלבים שאחרי, זה בכיף!
על הגורמים ומניע רצוי לנהל דיון רציני כי הוא יכול להציל חיים!!!

שלו באשכים.לפי משהוא אמר תפסו את זה מוקדם, אז כנראה שכן. שלי בשד ובעצמות, אז כנראה שכבר לא...

לאמא שלי גם מצאו גידול בריאות לפני כמה חודשים.. בבדיקה שיגרתית של צילום חזה.
למזלי זה היה שפיר, והסירו את זה בניתוח. למרות שזה שפיר זה היה מסוג מסויים שיכול להפוך לסרטן והוא גם מפריש חומרים שהם יכולים לגרום בעיות בגוף.
זה סרט רע כל התהליך הזה ויש המון חוסר ודאות.

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית