הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

ייעוץ פפטידים/GH והזרקה שלא בבטן

Amcor Nir

משתמש מתחיל
21
1
נק' מוניטין:
4
21
1
שלום לכולם,
האם ניתן להזריק את הנ"ל (עם מזרק אינסולין) גם במקומות אחרים הבטן כגון הכתפיים/יד קדמית/חזה?
אם כן , האם ומה ההבדל בספיגה?

תודה

• פותח/ת השרשור
אחלה.
שאלה נוספת -
האם הזרקה ממזרק אינסולין (הוא הרי קצר...) תגיע עד לשריר הכתף? או שעדיף ליד קידמית/חזה?

קודם כל יש הבדל בספיגה.
הזרקה של GH תת עורית מקובלת מאוד ובדרך כלל מבצעים באיזור הבטן. ההזרקה לריקמת השומן גם תעזור לשרוף שומן מקומית. לכן חייב לפזר את נקודות ההזרקה כדי שהשומן ישרף בצורה מאוזנת. אם במשך חצי שנה תזריק לאותה נקודה אתה תראה יפה מאוד את ההבדל בין צד לצד.
עכשיו במידה וGH מוזרק ישירות לשריר הספיגה היא יותר מהירה, כשהספיגה הכי מהירה היא תוך ורידית. מה שאומר שלא קרה כלום אם הזרקת ופגעת בכלי דם....

לגבי שאר הפפטידים העניין די דומה. IGF 1 לצורך העניין מזריקים ישירות לשריר עליו מתאמנים או הולכים להתאמן - תלוי בפרוטוקול.
המחקרים לגבי התרומה לכך שמזריקים ישירות לשריר אכן גורמים לגדילה מקומית די שרויים במחלוקת, אך רוב מפתחי גוף שמשתמשים ב IGF1 די תומכים בפרוטוקול ולדעתם הוא עובד.

אינסולין לצורך העיניין מזריקים לבטן או לשומן הירך. תוך ורידי יתן ספייק יותר מהיר ואגרסיבי אבל אפשרי גם.

• פותח/ת השרשור
קודם כל יש הבדל בספיגה.
הזרקה של GH תת עורית מקובלת מאוד ובדרך כלל מבצעים באיזור הבטן. ההזרקה לריקמת השומן גם תעזור לשרוף שומן מקומית. לכן חייב לפזר את נקודות ההזרקה כדי שהשומן ישרף בצורה מאוזנת. אם במשך חצי שנה תזריק לאותה נקודה אתה תראה יפה מאוד את ההבדל בין צד לצד.
עכשיו במידה וGH מוזרק ישירות לשריר הספיגה היא יותר מהירה, כשהספיגה הכי מהירה היא תוך ורידית. מה שאומר שלא קרה כלום אם הזרקת ופגעת בכלי דם....

לגבי שאר הפפטידים העניין די דומה. IGF 1 לצורך העניין מזריקים ישירות לשריר עליו מתאמנים או הולכים להתאמן - תלוי בפרוטוקול.
המחקרים לגבי התרומה לכך שמזריקים ישירות לשריר אכן גורמים לגדילה מקומית די שרויים במחלוקת, אך רוב מפתחי גוף שמשתמשים ב IGF1 די תומכים בפרוטוקול ולדעתם הוא עובד.

אינסולין לצורך העיניין מזריקים לבטן או לשומן הירך. תוך ורידי יתן ספייק יותר מהיר ואגרסיבי אבל אפשרי גם.

תודה.
בנוגע ל- GH אני מסכים איתך לעניין הבטן.
כנ"ל לעניין ה- IGF - הפחד שלי היה שהמחט של המזרק אינסולין לא ארוכה מספיק לחדירה לשריר הכתף.

תודה.
בנוגע ל- GH אני מסכים איתך לעניין הבטן.
כנ"ל לעניין ה- IGF - הפחד שלי היה שהמחט של המזרק אינסולין לא ארוכה מספיק לחדירה לשריר הכתף.

לא ממש קריטי להיכנס לשריר כשמדובר ב IGF . רק שיהיה באיזור השריר.... מזריקים לגב , לכתף, לתאומים לדו ראשי לתלת וכו. תאר לעצמך שתצטרך ממש לבצע הזרקה תוך שרירית כזאת מיד אחרי אימון.... (לשתי הידיים...רגליים וכו) למרות ששוב תיאורטית אפשר.

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית