עקבו אחר הסרטון הבא כדי לצפות כיצד להתקין את האפליקציה של האתר על מסך הבית של המכשיר שברשותכם.
תזכורת: This feature may not be available in some browsers.
בשניה שתהייה לי הזדמנות ואני אסיים עם ההשכלה שאני מתכננת לי אני עפה מכאן,רחוק, לא אוהבת את המנטליות בישראל. הרבה ברבריזם.
זה בסדר. אדיוס...👏אם היה לי וויזה או כל סטטוס אחר שבו הייתי יכול להגר למדינה אחרת הייתי עושה את זה ממזמן.
זה בסדר. אדיוס...👏
...אנחנו נישאר לשמור עבורכם על המדינה בפעם הבאה שינסו לחבר אתכם ל"מרכז הגז" העדכני...
😖
אני לא מפחיד אותך. זאת האמת. תשתקע באוסטרליה, יש שם הרבה כאלה...אתה לא מפחיד אותי
תישאר לשמור על מדינה שעושקת אותנו כמעט בכל דבר ודבר.
ואני רוצה להשתקע באוסטרליה לא בברלין.
אני מנחש שאתה בכיין שלא מכיר את ההסטוריה שלו...אני מנחש שכל מי שמנסה להצדיק ו"לתקן" את המצב של ישראל בתגובות פה אין לו אזרחות זרה.
האם אני צודק?
אני מנחש שאתה בכיין שלא מכיר את ההסטוריה שלו...
יש הבדל בין לצאת לכל נקודה בעולם בכדי לעשות כמה לירות לבין להגר.
אין לי דרכון זר, יחד עם זאת אני בטוח שהייתי יכול להצליח הרבה יותר מרוב ה"מהגרים"...
אבל אמא אמרה לי שמגיע לי זכויות טבעיות כי נולדתי.בוא לא נגזים, לאף אחד לא מגיע שום דבר.
במדינה מציעה לי את ההצעה האולטימטיבית. בית לעם היהודי. לכן, למרות שיש הרבה קלקולים ולמרות שלפעמים צריך להביא את הכסף ממקום אחר ולהנות מהאפשרות להרגיש אקלקטיים, לא כדאי לשכוח את מה שהמדינה מציעה.שנינו ניחשנו נכון.
ואני שמח שיש לך את היכולת הזו ומקווה שתנצל אותה ותצליח.
אבל מגיע לך יותר מאשר המדינה הזו יכולה להציע לך.למשל ביטחון לאומי,ביטחון כלכלי ורווחה.
במדינה מציעה לי את ההצעה האולטימטיבית. בית לעם היהודי. לכן, למרות שיש הרבה קלקולים ולמרות שלפעמים צריך להביא את הכסף ממקום אחר ולהנות מהאפשרות להרגיש אקלקטיים, לא כדאי לשכוח את מה שהמדינה מציעה.
אתה לא תקבל את ההצעה הזאת באוסטרליה או בשבדיה...
במדינה מציעה לי את ההצעה האולטימטיבית. בית לעם היהודי. לכן, למרות שיש הרבה קלקולים ולמרות שלפעמים צריך להביא את הכסף ממקום אחר ולהנות מהאפשרות להרגיש אקלקטיים, לא כדאי לשכוח את מה שהמדינה מציעה.
אתה לא תקבל את ההצעה הזאת באוסטרליה או בשבדיה...
שוב, בפעם המיליון. יש הבדל בין מעבר למספר דנים בחו"ל לכל מטרה שתהיה לבין הצהרה על הגירה...חלק מהאנשים מוכנים לשלם פרמיה בשביל לגור בבית של העם היהודי, אחרים חושבים שזה דיל גרוע. הראשונים נוטים, משום מה, לראות באחרונים בוגדים וחרא של אנשים באופן כללי.
השאלה היא מה יותר חשוב לך, הגשמה של אידאל ציוני או חיים נוחים יותר? זה עניין של ערכים ותועלת כלכלית, לא אילוץ הישרדותי, כפי שמשתמע מטענות בדבר הקמתם מחדש של תאי גזים או מהפכה איסלאמית עולמית.
זה בסדר. אדיוס...👏
...אנחנו נישאר לשמור עבורכם על המדינה בפעם הבאה שינסו לחבר אתכם ל"מרכז הגז" העדכני...
😖
אני מנחש שכל מי שמנסה להצדיק ו"לתקן" את המצב של ישראל בתגובות פה אין לו אזרחות זרה.
האם אני צודק?