הצפייה בשרשורים באתר מוגבלת למשתמשים שאינם רשומים למערכת

"נעביר 300 אלף ישראלים לברלין. בואו לנתב"ג."

רק תגידו איפה עוד בעולם אנשים מקבלים שבוע(!!!) חופשה בגלל סוכה?!??
לא מחליפה את זה בעד שום דבר שבעולם,
מלבד אולי חופשת כריסטמס...🙄

בשניה שתהייה לי הזדמנות ואני אסיים עם ההשכלה שאני מתכננת לי אני עפה מכאן,רחוק, לא אוהבת את המנטליות בישראל. הרבה ברבריזם.

אם היה לי וויזה או כל סטטוס אחר שבו הייתי יכול להגר למדינה אחרת הייתי עושה את זה ממזמן.

בשניה שתהייה לי הזדמנות ואני אסיים עם ההשכלה שאני מתכננת לי אני עפה מכאן,רחוק, לא אוהבת את המנטליות בישראל. הרבה ברבריזם.
אם היה לי וויזה או כל סטטוס אחר שבו הייתי יכול להגר למדינה אחרת הייתי עושה את זה ממזמן.
זה בסדר. אדיוס...👏

...אנחנו נישאר לשמור עבורכם על המדינה בפעם הבאה שינסו לחבר אתכם ל"מרכז הגז" העדכני...
😖​

זה בסדר. אדיוס...👏

...אנחנו נישאר לשמור עבורכם על המדינה בפעם הבאה שינסו לחבר אתכם ל"מרכז הגז" העדכני...
😖​

אתה לא מפחיד אותי

תישאר לשמור על מדינה שעושקת אותנו כמעט בכל דבר ודבר.

ואני רוצה להשתקע באוסטרליה לא בברלין.

אתה לא מפחיד אותי

תישאר לשמור על מדינה שעושקת אותנו כמעט בכל דבר ודבר.

ואני רוצה להשתקע באוסטרליה לא בברלין.
אני לא מפחיד אותך. זאת האמת. תשתקע באוסטרליה, יש שם הרבה כאלה...
להגר?!...

אני מנחש שכל מי שמנסה להצדיק ו"לתקן" את המצב של ישראל בתגובות פה אין לו אזרחות זרה.
האם אני צודק?

אני מנחש שכל מי שמנסה להצדיק ו"לתקן" את המצב של ישראל בתגובות פה אין לו אזרחות זרה.
האם אני צודק?
אני מנחש שאתה בכיין שלא מכיר את ההסטוריה שלו...
יש הבדל בין לצאת לכל נקודה בעולם בכדי לעשות כמה לירות לבין להגר.
אין לי דרכון זר, יחד עם זאת אני בטוח שהייתי יכול להצליח הרבה יותר מרוב ה"מהגרים"...

אני מנחש שאתה בכיין שלא מכיר את ההסטוריה שלו...
יש הבדל בין לצאת לכל נקודה בעולם בכדי לעשות כמה לירות לבין להגר.
אין לי דרכון זר, יחד עם זאת אני בטוח שהייתי יכול להצליח הרבה יותר מרוב ה"מהגרים"...

שנינו ניחשנו נכון.
ואני שמח שיש לך את היכולת הזו ומקווה שתנצל אותה ותצליח.

אבל מגיע לך יותר מאשר המדינה הזו יכולה להציע לך.למשל ביטחון לאומי,ביטחון כלכלי ורווחה.

שכל אחד יעשה מה שטוב לו.
אף אחד לא חולק על זה שמוקפים באויבים ועוד 1001 פרמטרים שמקשים פה את החיים ואין מה לעשות איתם.
אבל, יש פה כפיה דתית, חוסר שוויון, חלוקת עושר עקומה, מונופולים וקרטלים בחסות הממשלה ועוד כל מיני, שכשמתווספים לשאר הדברים שגם ככה קשים כאן, גורמים לאנשים לא לרצות להיות כאן.

שנינו ניחשנו נכון.
ואני שמח שיש לך את היכולת הזו ומקווה שתנצל אותה ותצליח.

אבל מגיע לך יותר מאשר המדינה הזו יכולה להציע לך.למשל ביטחון לאומי,ביטחון כלכלי ורווחה.
במדינה מציעה לי את ההצעה האולטימטיבית. בית לעם היהודי. לכן, למרות שיש הרבה קלקולים ולמרות שלפעמים צריך להביא את הכסף ממקום אחר ולהנות מהאפשרות להרגיש אקלקטיים, לא כדאי לשכוח את מה שהמדינה מציעה.
אתה לא תקבל את ההצעה הזאת באוסטרליה או בשבדיה...

במדינה מציעה לי את ההצעה האולטימטיבית. בית לעם היהודי. לכן, למרות שיש הרבה קלקולים ולמרות שלפעמים צריך להביא את הכסף ממקום אחר ולהנות מהאפשרות להרגיש אקלקטיים, לא כדאי לשכוח את מה שהמדינה מציעה.

תגיד את זה לזוג צעיר ממוצע, שלא רואה דירה באופק, וצריך על הדרך להביא ילדים בעולם...

חלק מהאנשים מוכנים לשלם פרמיה בשביל לגור בבית של העם היהודי, אחרים חושבים שזה דיל גרוע. הראשונים נוטים, משום מה, לראות באחרונים בוגדים וחרא של אנשים באופן כללי.
השאלה היא מה יותר חשוב לך, הגשמה של אידאל ציוני או חיים נוחים יותר? זה עניין של ערכים ותועלת כלכלית, לא אילוץ הישרדותי, כפי שמשתמע מטענות בדבר הקמתם מחדש של תאי גזים או מהפכה איסלאמית עולמית.

נערך לאחרונה:
חלק מהאנשים מוכנים לשלם פרמיה בשביל לגור בבית של העם היהודי, אחרים חושבים שזה דיל גרוע. הראשונים נוטים, משום מה, לראות באחרונים בוגדים וחרא של אנשים באופן כללי.
השאלה היא מה יותר חשוב לך, הגשמה של אידאל ציוני או חיים נוחים יותר? זה עניין של ערכים ותועלת כלכלית, לא אילוץ הישרדותי, כפי שמשתמע מטענות בדבר הקמתם מחדש של תאי גזים או מהפכה איסלאמית עולמית.
שוב, בפעם המיליון. יש הבדל בין מעבר למספר דנים בחו"ל לכל מטרה שתהיה לבין הצהרה על הגירה...

זה בסדר. אדיוס...👏

😖​

נחמד לדעת!
אין לי שום קרבה לדת ולגור בישראל לא ממש עושה לי את זה מבחינה דתית ככה שכל הקטע של "מדינת היהודים" או "בית ליהודים" לא מדבר אליי, מבחינה דתית אין לי ממש סיבה להשאר. ולגבי שואה שנייה או "מרכזי גז עדכניים"- לא נראה לי שדבר בסגנון יקרה שוב, וזה גם תלוי מאוד לאן אבחר לעבור

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית