הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

"נעביר 300 אלף ישראלים לברלין. בואו לנתב"ג."

במדינה מציעה לי את ההצעה האולטימטיבית. בית לעם היהודי. לכן, למרות שיש הרבה קלקולים ולמרות שלפעמים צריך להביא את הכסף ממקום אחר ולהנות מהאפשרות להרגיש אקלקטיים, לא כדאי לשכוח את מה שהמדינה מציעה.
אתה לא תקבל את ההצעה הזאת באוסטרליה או בשבדיה...

אבל למה נראה לך שזה מעניין את כולם?

1796443_729188383813077_7444886947103040990_n.jpg

האידאל של הפוליטיקאים שלנו

סתם סיפור: מקרה שהיה שנה שעברה. הייתי עם חברתי באוקטוברפסט והכל היה מלא עם תורים מטורפים, אז יצאנו לשבת באחד הברים הפתוחים בחוץ. לידנו ישבו 2 סטודנטים והתחלנו לדבר איתם. האחד גרמני והשני אירני והם ידעו שאנו מישראל. היה צחוקים ואפילו אמרתי את המשפט היחיד שאני יודע בפרסית (זין של חמור)

עכשיו גם הרשתות החברתיות מתחילות להגיב.
צפה בקובץ המצורף 20616
http://reshet.tv/חדשות/News/Domestic/internal/Article,165059.aspx?utm_source=News+Article+-+Facebook&utm_medium=Reshet_Oficial_page&utm_campaign=News_article

אני מקווה שגם אתם/ן תשתפו את המידע .
אולי הגיע הזמן שחבורת האפסים שיושבת בכנסת תעורר.

כמה פוסטים בפייסבוק לא יעירו אף אחד.
פשוט לעוף מפה, ולהשאיר להם את האנשים שמוכנים להיות פראיירים ולסבול תמורת סיסמאות ריקות של ציונות ואחדות.

גם וודסטוק לא ?![/QUOTE]

זמנים השתנו הכוח נמצא היום במדיה.
היכולת שלנו להשיג את המטרה ולהאיר את שורש הבעיה גדול יותר אם נדאג להשתמש במדיה בצורה נבונה.

אנחנו כולנו בעד אותה מטרה והנכון הוא להשתמש בכול האמצעים, שברשותנו בכדי להעלות את תודעת הציבור לעובדה העגומה אליה נחשפנו.

אני לא חושב שלברוח מהבעיה ולרדת מהארץ זה יקדם אותנו לאן שהוא.(זה פתרון אינדיבדואלי לחלוטין).
הנכון הוא להתאחד ולהשפיע כך שחבורת האפסים בכנסת יאלצו לשנות את הגישה ולפתח אלטרנטיבה ראויה.

גם וודסטוק לא ?!

זמנים השתנו הכוח נמצא היום במדיה.
היכולת שלנו להשיג את המטרה ולהאיר את שורש הבעיה גדול יותר אם נדאג להשתמש במדיה בצורה נבונה.

אנחנו כולנו בעד אותה מטרה והנכון הוא להשתמש בכול האמצעים, שברשותנו בכדי להעלות את תודעת הציבור לעובדה העגומה אליה נחשפנו.

אני לא חושב שלברוח מהבעיה ולרדת מהארץ זה יקדם אותנו לאן שהוא.(זה פתרון אינדיבדואלי לחלוטין).
הנכון הוא להתאחד ולהשפיע כך שחבורת האפסים בכנסת יאלצו לשנות את הגישה ולפתח אלטרנטיבה ראויה.[/QUOTE]

איזה תנועה פוליטית אתה מיחצן?

איזה תנועה פוליטית אתה מיחצן?

לצערי הרב אני ממש לא מעוניין להיכנס לפוליטיקה.

בשביל להיכנס לפוליטיקה אתה צריך ללכלך את הידים בחרא שחבורת האפסים בכנסת נמצאת בו. דבר שממש לא מעניין אותי
.
אני מדבר מאותו מקום שכולנו מושפעים ממנו "רגש".
מאוד חשוב לי לנסות לשכנע את אותם/ן בחורים/ות שחושבים שהמפלט הינו לברוח מהבעיה במקום להתמודד איתה.
אני לא מכיר בעיה כול שהיא שנפטרה מאליה ולכן הדרך היחידה היא להשפיע לזום להתאחד ולשנות את הגישה בקרב מקבלי ההחלטות .

אז אתה רוצה ידיים נקיות ורק לדבר

אם ככה נשמע לך אז אתה ממש לא בכיוון.
בטח ובטח הגישה שלברוח מהבעיה ולרדת מארץ זה לא הפתרון.

אני לפחות מנסה לשכנע לא מרים ידיים .
אבל בין לשכנע לבין להכניס את הידיים לחרא המרחק גדול מאוד.

ראה דוגמא "סתיו שפיר" .
איפה היא היום?
למה לא שומעים עליה ?
איפה אותם ימים שהנהיגה מחאה ?
למה היא לא דואגת להציט את המחאה שוב?

יש עוד הרבה שאלות שניתן להעלות כאן.
התשובה לכולן : כשאתה מצטרף לחבורת הזבל אתה שוכח מאיפה באתה ולאיזה מטרה נבחרת.
המערכת בנויה כך שברגע שאתה נכנס דואגים להשתיק אותך.
אני עדיין לא מוכן להשלים עם הרעיון שהפסדנו(ולרדת מהארץ) ואני ממשיך לפחות לנסות.
זאת חובתנו.

כדי להשפיע ולשנות צריך ללכלך את הידיים - כי כדי לתת למישהו "משהו" צריך לקחת את "המשהו" הזה מאחר.
כל המחאות למנהם נוצרו ממניעים פוליטיים נטו ומתרה שלהם הייתה להיכנס לפוליטיקה הגדולה.
אם אתה לא שם אתה לא משפיע ולא משנה כמה תעמולה תעשה בפורום של פיתוח גוף 😃

כל המחאות למנהם נוצרו ממניעים פוליטיים

סליחה אבל אתה טועה .
המחאות הגדולות התחילות במטרה לשנות .
אותם אנשים שרצו לשנות הגיעו לפוליטיקה בגלל אותו משפט נדוש " את בעייתים ביותר מקדמים(בנסיון להשתיק).

כמה תעמולה תעשה בפורום של פיתוח גוף

גם פה אתה טועה.
כמו שכבר אמרתי :
בכול האמצעים, שברשותנו בכדי להעלות את תודעת הציבור

אני מבקש להדגיש שאין לי כוונה לפגוע בך אבל חשוב מאוד שלא תאבד את התקווה.

אחלה טיעון- "אתה טועה" 😃
אני לא צריך לאבד תיקווה - טוב לי פה , אבל מישרוצה מוזמן לרדת מהארץ .
ולא הטרלות בסגנון תעמולתי יעצרו אותם מלרדת.

כתבו בקבוצה של עולים לברלין שככל הנראה רוה"מ חסם מתן אשרה ל25,000 ישראלים לגרמניה. האדמין פרסם מכתב ב"דר שפיגל" לאנגלה מרקל. אגב משהו אחד יקר באוסטרליה - בריאות. מאוד יקר להיות כאן חולה, גם עם ביטוח פרטי.

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית