משאבי מחשב

אבי כהן

משתמש משקיע
3,319
401
משתמש/ת כבוד
נק' מוניטין:
8,617
3,319
401
משה אני לא יודע לומר עד כמה זה ענין שקורה רק לאחרונה,
אבל שמתי לב (ב task manager) שהפורום הזה צורך הרבה יותר זכרון מדפים אחרים.
(סדר גודל של 200K ולפעמים אפילו הרבה יותר אחרי כמה זמן שהוא פתוח..)

דפים אחרים כמו מה?
אם אתה משווה לאתרים סטוים (חדשות לדוגמה) זה לא בא השוואה כי הפורום עושה ריפרשים אוטומטים למען בדיקות של התראות ודברים אחרים בסגנון.
בכל מקרה 200K במובן של זיכרון זה מעט מאוד בהתחשב בעובדה שכל מחשב נורמלי כיום מגיע לפחות עם 4GBזיכרון.

• פותח/ת השרשור
דפים אחרים כמו מה?
אם אתה משווה לאתרים סטוים (חדשות לדוגמה) זה לא בא השוואה כי הפורום עושה ריפרשים אוטומטים למען בדיקות של התראות ודברים אחרים בסגנון.
בכל מקרה 200K במובן של זיכרון זה מעט מאוד בהתחשב בעובדה שכל מחשב נורמלי כיום מגיע לפחות עם 4GBזיכרון.

התכוונתי לאתרים אחרים..כן, כמו חדשות או אפילו נניח אתר "ספורט 5" שגם הוא מתרפרש מידי פעם.
אתה צודק כנראה שכמות הזיכרון הזו היא קטנה בהשוואה לסה"כ זכרון של מחשב אבל כשזה בא ביחד גם עם צריכת CPU גבוהה יחסית
זה בכל זאת מאט את המחשב.
* ואחרי התשובה שלך אני מניח שזה אכן חדש יחסית ונובע מהריפרשים גם לצורך התראות וכו'.

הדפים בפורום לא בדיוק עושים ריפרש אלא כל העידכונים מגיעים ב Ajax מה שאומר שברגע שאתה עושה פעולה כלשהי באתר (לא בהכרח משהו שעושה ריפרש לדף), זה בודק התראות/הודעות פרטיות.
בנוסף אם אתה כותב תגובה, זה שומר טיוטה כל 15-20 שניות באופן אוטומטי.

• פותח/ת השרשור
הדפים בפורום לא בדיוק עושים ריפרש אלא כל העידכונים מגיעים ב Ajax מה שאומר שברגע שאתה עושה פעולה כלשהי באתר (לא בהכרח משהו שעושה ריפרש לדף), זה בודק התראות/הודעות פרטיות.
בנוסף אם אתה כותב תגובה, זה שומר טיוטה כל 15-20 שניות באופן אוטומטי.

כן עכשיו זה נשמע הגיוני יותר..הגבתי פה הרי קודם ואכן לפי מנהל היישומים הזכרון כבר על 911K..
אגב, האם הגיוני שבעצם כל עוד אני נשאר עם דף הפורום פתוח צריכת הזכרון תעלה עם הזמן?

כן עכשיו זה נשמע הגיוני יותר..הגבתי פה הרי קודם ואכן לפי מנהל היישומים הזכרון כבר על 911K..
אגב, האם הגיוני שבעצם כל עוד אני נשאר עם דף הפורום פתוח צריכת הזכרון תעלה עם הזמן?
עם איזה דפדפן אתה?
זה תלוי באיזה דף אתה נמצא. בגדול זה לא אמור לעלות מי יודע מה ויש גורמים חיצוניים שמשפיעים על העלאת הדף באופן ניכר כמו הפרסומות של גוגל שאין לי שליטה עליהם (והעומס מגיע משם, בעיקר הפלאש הזוועתי שהם מכניסים לכל פרסומת).

• פותח/ת השרשור
עם איזה דפדפן אתה?
זה תלוי באיזה דף אתה נמצא. בגדול זה לא אמור לעלות מי יודע מה ויש גורמים חיצוניים שמשפיעים על העלאת הדף באופן ניכר כמו הפרסומות של גוגל שאין לי שליטה עליהם (והעומס מגיע משם, בעיקר הפלאש הזוועתי שהם מכניסים לכל פרסומת).

כן בזמן האחרון כל האינטרנט מלא בפלאש הנודניק הזה..גם אותו אני "מכבה" לפעמים..
ואני משתמש בכרום בשביל האתר.

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית