הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

יובש בכפות הידיים

Juggernaut

משתמש פעיל
450
157
נק' מוניטין:
392
450
157
Holmes place
תקופה ארוכה מאוד שאני סובל מיובש בכפות הידיים, אני לא יודע אם זה מרגישות למגנזיום אבל יש לי את זה כבר המון זמן, אני משתדל לשים קרם ידיים לפני שינה ( לא מסוגל לשים ביום יום בשינה מילא), וגם זה לא ממש עוזר, יש כאן מישהוא שיש לו עבר דומה ואו יכול להמליץ על משחה רפואיות שיכולה לעזור??

יש קרם בשם אקווזום שנמכר בבית מרקחת בלי מרשם ואולי יעזור אבל אם זו תגובה אלרגית תהיה חייב ללכת לרופא עור.

• פותח/ת השרשור
הייתי הרבה פעמים אצל רופא עור, בעיקר בצבא עד לא מזמן נתנו לי משחה אבל לא חזקה מספיק, אני מחפש משהוא חזק שיעשה את העבודה בלילה( כמה שזה לא נשמע טוב), אני פשוט לא אוהב לשים על עצמי קרם ביום יום...אני אנסה את זה, תודה!
יש קרם בשם אקווזום שנמכר בבית מרקחת בלי מרשם ואולי יעזור אבל אם זו תגובה אלרגית תהיה חייב ללכת לרופא עור.

בית מרקחת תלך לשם יביאו לך כבר משהו שיעזור,
היה את זה לאבא שלי הוא היה מטופל בכדור..
אני אבדוק איך קוראים לכדור ואערוך את ההודעה

תקנה חמאת קקאו מזין הרבה יותר מכול קרם תעשייתי. נספג יחסית מהר ועם ריח נפלא.

אפשר גם שמן קוקס. אבל זה פחות נוח כי הוא נוזלי, מסובך להסתובב עם זה (את החמאה אפשר לשים בשקית)

קבצים מצורפים

• 2915276.jpg
    2915276.jpg
    KB 11.9 · צפיות: 121
  • פותח/ת השרשור
תקנה חמאת קקאו מזין הרבה יותר מכול קרם תעשייתי. נספג יחסית מהר ועם ריח נפלא.

אפשר גם שמן קוקס. אבל זה פחות נוח כי הוא נוזלי, מסובך להסתובב עם זה (את החמאה אפשר לשים בשקית)
זה לא שמנוני כמו קרם רגיל??

היא קשה. אתה צריך לשפשף אותה קצת שתתרכך. לוקח כמה דקות עד שזה נספג כמובן. אבל היא מאוד מזינה.
בעיה בקרמים תעשייתיים שם מצד אחד מרכים ומצד שני מייבשים וכך יוצרים תלות בקרם וצורך להשתמש בהם באופן קבוע.
עם חומרים טבעים זה לא קורה. בדרך כלל... תקנה לך כמה גרם (כמה חתיכות). תראה עם זה עובד. אני מאוד אוהבת את זה.

דרך אגב, עם כול חומר, אתה צריך לתת לו כמה דקות להיספג ולא להמשיך לשפשף. כף זה מפסיק להיות שומני יותר מהר.

דרמסילק לא דורש מרשם וזאת משחה חזקה מאוד לעור ממש יבש. הייתי משתמש בה בצבא במיוחד בתקופה שהיו המון בלאגנים ונאלצתי לטחון שטח, היו לי המון יובש בכפות רגליים וזה היה מגרד ><

• פותח/ת השרשור
חבר'ה תודה רבה אחרי החג אלך לקנות את מה שהצעתם, ברגע שאמרתי בבית שאני אביא חמאת קקאו אז אוטומטית קיבלתי שלילה חחח.

אני משתמש אחרי אימון דדליפט / מתח כבד בפילינג של ללין, זה מאוד גיי אבל עוזר.

• פותח/ת השרשור
אני משתמש אחרי אימון דדליפט / מתח כבד בפילינג של ללין, זה מאוד גיי אבל עוזר.

ממש לא משנה לי גיי או לא, אני צריך מה שיעזור לי, אם זה לא מספיק אתה יודע באיזה מכון אני מתאמן והמוטות של האגיין פסטר ממש עוזרים לזה....לא מספיק זה אני גם עובד בחדר כושר אז זה מוסיף לזה....אנסה גם את ללין אם צריך

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית