הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

מה אתם הייתם עושים? (ניו יורק)

• פותח/ת השרשור
כ
גם מבחינת האם זה ספורט אקסטרים
כן, זה מאוד קל לשכוח את זה כשאתה צולל אבל זה ספורט אקסטרים לכל דבר

האם זה בטיחותי יותר בארץ.
ישראל המדינה היחידה עם חוק צלילה שמחייב אותך לצלול בזוגות שאוסר עלייך לצלול בלי מדריך עד שיש לך כוכב שני וכו'

יצא לי לצלול במקומות שגם למדריך עצמו לא היה אכפת בכלל והייתי אני בעצמי צריך להקפיד על בטיחות שלמדתי בקורס בארץ.

יצא לי גם לדבר עם לא מעט אנשים שעשו קורס בחול והבנתי שהרצינות וכמות המידע נמוכה בהרבה ממה שעתה מקבל בארץ.
אבל ככה גם המחיר.
במקרה הזה לא הייתי מתפשר על איכות בשביל מחיר, זה לא משהו שהייתי משחק איתו

• פותח/ת השרשור
כ

כן, זה מאוד קל לשכוח את זה כשאתה צולל אבל זה ספורט אקסטרים לכל דבר

ישראל המדינה היחידה עם חוק צלילה שמחייב אותך לצלול בזוגות שאוסר עלייך לצלול בלי מדריך עד שיש לך כוכב שני וכו'

יצא לי לצלול במקומות שגם למדריך עצמו לא היה אכפת בכלל והייתי אני בעצמי צריך להקפיד על בטיחות שלמדתי בקורס בארץ.

יצא לי גם לדבר עם לא מעט אנשים שעשו קורס בחול והבנתי שהרצינות וכמות המידע נמוכה בהרבה ממה שעתה מקבל בארץ.
אבל ככה גם המחיר.
במקרה הזה לא הייתי מתפשר על איכות בשביל מחיר, זה לא משהו שהייתי משחק איתו
וקורס צניחה?? בתחום הזה בטוח לא מתפשרים על בטיחות..

הרגע כתבת שבחול מתפשרים על הבטיחות בצלילה ובישראל לא
פחות מקפידים על מה באמת הבנת ועל הכללים החשובים, וקל מאןד ללכת לאיבוד. יצא לי לצלול עם מדריכה שהובילה אותי לעומק שאתה אמור להגיע אליו עם נייטרוקס (תשלובת חמצן שונה מהאוויר) ואפילו יותר, אני מסתבר רגיש לזה מאוד וחטפתי שכרון מעמקים קל, במזל הצלחתי לתפוס אותה ולתקן לפני שנגרם נזק.
בארץ המדריכים בחיים לא יעשו לך דבר כזה בשביל לראות צב.

בסוף הכול תלוי בך, אבל במקרה של צלילה אני ממליץ בארץ, צניחה אני לא מכיר (גבהים זה לא האהבה שלי בכלל)

• פותח/ת השרשור
פחות מקפידים על מה באמת הבנת ועל הכללים החשובים, וקל מאןד ללכת לאיבוד. יצא לי לצלול עם מדריכה שהובילה אותי לעומק שאתה אמור להגיע אליו עם נייטרוקס (תשלובת חמצן שונה מהאוויר) ואפילו יותר, אני מסתבר רגיש לזה מאוד וחטפתי שכרון מעמקים קל, במזל הצלחתי לתפוס אותה ולתקן לפני שנגרם נזק.
בארץ המדריכים בחיים לא יעשו לך דבר כזה בשביל לראות צב.

בסוף הכול תלוי בך, אבל במקרה של צלילה אני ממליץ בארץ, צניחה אני לא מכיר (גבהים זה לא האהבה שלי בכלל)
תודה רבה על התשובות אחי

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית