זה אותו דבר מבחינתיזה ספורט שנחשב מסוכן? מה לגביי קורס צניחה חחח
עקבו אחר הסרטון הבא כדי לצפות כיצד להתקין את האפליקציה של האתר על מסך הבית של המכשיר שברשותכם.
תזכורת: This feature may not be available in some browsers.
זה אותו דבר מבחינתיזה ספורט שנחשב מסוכן? מה לגביי קורס צניחה חחח
מכל הבחינות שדנו בהם?זה אותו דבר מבחינתי
איזה בחינות?מכל הבחינות שדנו בהם?
כן, זה מאוד קל לשכוח את זה כשאתה צולל אבל זה ספורט אקסטרים לכל דברגם מבחינת האם זה ספורט אקסטרים
ישראל המדינה היחידה עם חוק צלילה שמחייב אותך לצלול בזוגות שאוסר עלייך לצלול בלי מדריך עד שיש לך כוכב שני וכו'האם זה בטיחותי יותר בארץ.
וקורס צניחה?? בתחום הזה בטוח לא מתפשרים על בטיחות..כ
כן, זה מאוד קל לשכוח את זה כשאתה צולל אבל זה ספורט אקסטרים לכל דבר
ישראל המדינה היחידה עם חוק צלילה שמחייב אותך לצלול בזוגות שאוסר עלייך לצלול בלי מדריך עד שיש לך כוכב שני וכו'
יצא לי לצלול במקומות שגם למדריך עצמו לא היה אכפת בכלל והייתי אני בעצמי צריך להקפיד על בטיחות שלמדתי בקורס בארץ.
יצא לי גם לדבר עם לא מעט אנשים שעשו קורס בחול והבנתי שהרצינות וכמות המידע נמוכה בהרבה ממה שעתה מקבל בארץ.
אבל ככה גם המחיר.
במקרה הזה לא הייתי מתפשר על איכות בשביל מחיר, זה לא משהו שהייתי משחק איתו
בשום מקום לא מתפשרים על בטיחות וספורט אקסטרים זה ספורט אקסטרים = תמיד יש סיכוןוקורס צניחה?? בתחום הזה בטוח לא מתפשרים על בטיחות..
הרגע כתבת שבחול מתפשרים על הבטיחות בצלילה ובישראל לאבשום מקום לא מתפשרים על בטיחות וספורט אקסטרים זה ספורט אקסטרים = תמיד יש סיכון
פחות מקפידים על מה באמת הבנת ועל הכללים החשובים, וקל מאןד ללכת לאיבוד. יצא לי לצלול עם מדריכה שהובילה אותי לעומק שאתה אמור להגיע אליו עם נייטרוקס (תשלובת חמצן שונה מהאוויר) ואפילו יותר, אני מסתבר רגיש לזה מאוד וחטפתי שכרון מעמקים קל, במזל הצלחתי לתפוס אותה ולתקן לפני שנגרם נזק.הרגע כתבת שבחול מתפשרים על הבטיחות בצלילה ובישראל לא
תודה רבה על התשובות אחיפחות מקפידים על מה באמת הבנת ועל הכללים החשובים, וקל מאןד ללכת לאיבוד. יצא לי לצלול עם מדריכה שהובילה אותי לעומק שאתה אמור להגיע אליו עם נייטרוקס (תשלובת חמצן שונה מהאוויר) ואפילו יותר, אני מסתבר רגיש לזה מאוד וחטפתי שכרון מעמקים קל, במזל הצלחתי לתפוס אותה ולתקן לפני שנגרם נזק.
בארץ המדריכים בחיים לא יעשו לך דבר כזה בשביל לראות צב.
בסוף הכול תלוי בך, אבל במקרה של צלילה אני ממליץ בארץ, צניחה אני לא מכיר (גבהים זה לא האהבה שלי בכלל)
בכייףתודה רבה על התשובות אחי