הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

מידע pct

CM punk

מושעה
207
53
נק' מוניטין:
-109
207
53
שלום לכולם, אני מתחיל עוד שבועיים-שלוש סייקל של Dianabol ו Sustanon 250

שהחומרים כבר ברשותי, ועכשיו דואג לPCT

נאמר על ידי גורם "מוסמך" כביכול שאני יכול להסתפק בטריבולוס (למרות שזה לא בא בחשבון עקב גודל הענק של הכדורים) ואם לא אני אוכל לרכוש
משהו בסגנון בבית מרקחת (רשמתי את זה אבל אין לי כרגע את השמות)

יש אמת בדבריו?

אין דבר כזה. PCT כלומיד,נולבה,פרגניל.
תקח פרגניל מתחילת הסייקל לסיומו.
עדיף להשתמש בפרגניל במהלך הסייקל ולא בסופו. בכל מקרה לפני שלב הכלומיד.
שלום לכולם, אני מתחיל עוד שבועיים-שלוש סייקל של Dianabol ו Sustanon 250

שהחומרים כבר ברשותי, ועכשיו דואג לPCT

נאמר על ידי גורם "מוסמך" כביכול שאני יכול להסתפק בטריבולוס (למרות שזה לא בא בחשבון עקב גודל הענק של הכדורים) ואם לא אני אוכל לרכוש
משהו בסגנון בבית מרקחת (רשמתי את זה אבל אין לי כרגע את השמות)

יש אמת בדבריו?
הגורם לא "מוסמך". טריבולוס אינו תחליף ל-pct.
חובה להשתמש בנולבה וכלומיד.
(מה הקשר לגודל הענק של הכדורים?!)
מורחים אותך מאוד חזק עם הסייקל הזה. שוק הסטרואידים בארץ מלא בשקרנים וחמדנים שבמקרה הטוב הם קצת שריריים. אתה כנראה נפלת על אחד כזה...

• פותח/ת השרשור
תום, בגלל זה אני שואל, קורא ומתייעץ, אף אחד לא מורח אותי כי בסופו של דבר אני זה שמחליט מה לקחת ע"פ מה שאני קורא בפורום.

לגבי גודל הכדורים - זה אני שאומר שלא יכול כי יש לי קושי בבליעת כדורים גדולים, לצורך הדגמא אקמול זה המקסימום שאני יכול לבלוע

תום, בגלל זה אני שואל, קורא ומתייעץ, אף אחד לא מורח אותי כי בסופו של דבר אני זה שמחליט מה לקחת ע"פ מה שאני קורא בפורום.

לגבי גודל הכדורים - זה אני שאומר שלא יכול כי יש לי קושי בבליעת כדורים גדולים, לצורך הדגמא אקמול זה המקסימום שאני יכול לבלוע
אם המינון השבועי של הוא 250mg ובנוסף אתה צורך 10mg דיבול ליום, עדיף שתוותר על הסייקל.
גם לסייקל ראשון רצוי להישאר באיזור ה-500mg/wk לכעשרה שבועות. על דיבול הייתי מוותר, אחרת המינון המקובל הוא כ-30mg/ed לכחמישה שבועות.
החל מסוף השבוע השני יש לצרוך פרגניל במינון של 500iu/wk שיפסיק כשבוע טרם תחילת השימוש בכלומיד.
עבור הסייקל שציינתי ה-pct יתחיל כ-18 יום ממועד זריקת הטסט האחרונה (זריקות מפוצלות לפעמיים בשבוע) ויכיל:

כלומיד: 100-100-50-50mg/ed
טמוקסיפן: 40-40-20-20mg/ed

כלומר סה"כ 4 שבועות.

• פותח/ת השרשור
תודה תום

אני אקח במינונים שציינת
מתחיל את הסייקל בתחילת נובמבר, אעדכן תוצאות + תמונות לאחר הסייקל

עדיף להשתמש בפרגניל במהלך הסייקל ולא בסופו. בכל מקרה לפני שלב הכלומיד.

הגורם לא "מוסמך". טריבולוס אינו תחליף ל-pct.
חובה להשתמש בנולבה וכלומיד.
(מה הקשר לגודל הענק של הכדורים?!)
מורחים אותך מאוד חזק עם הסייקל הזה. שוק הסטרואידים בארץ מלא בשקרנים וחמדנים שבמקרה הטוב הם קצת שריריים. אתה כנראה נפלת על אחד כזה...
זה מה שכתבתי :
אין דבר כזה. PCT כלומיד,נולבה,פרגניל.
תקח פרגניל מתחילת הסייקל לסיומו.😲

• פותח/ת השרשור
אוקי
קניתי פרנגיל וטמוקסיפן

עכשיו אני יכול להיות רגוע להתחיל את הסייקל - עוד שבועיים מתחיל

כואב לראות כמה שוק החומרים פה גדוש באנשים שרואים כסף בלבד .
איפה האנושיות ? עומד בן אדם תמים ( בור שלא חקר מספיק לפני יותר נכון ) מאחרי שטרות של כסף שבסוף נפגע .

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית