הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

ייעוץ לגבי תדירות זריקות+PCT

itzikgavri

משתמש מתחיל
59
13
נק' מוניטין:
13
59
13
היי חברים,אני מתכנן (כנראה),להכנס לסייקל מסה של טסט אנתת בלבד.

מינון של 500 בשבוע.

השאלה שלי היא כזו-לגבי הPCT,אני לא מצליח להשיג כלומיד,הבנתי שיש מחסור מטורף כרגע,מה עושים במקרה כזה?
מה אפשר להוסיף לנולבדקס במקום הכלומיד?

הPCT המתוכנן הוא נולבדקס+פרגניל+תחליף לכלומיד.

ולגבי תדירות זריקות,מפאת עבודה מסוימת,יהיו ימים שלא אוכל להזריק כלל,בסדר משתנה,
זאת אומרת שאם השבוע הזרקתי בראשון ורביעי,רוב הסיכויים ששבוע אחר כך לא אוכל להזריק בימים האלו בגלל העבודה (זה משמרות של יום-יומיים),

השאלה שלי אם אפשרי להזריק לדוגמא ראשון+רביעי (250-250) ושבוע אחרי שני+חמישי (סתם זרקתי ימים)

איך אפשר לשחק עם הזריקות בלי לפגוע בסייקל? סליחה אם לא הובנתי כראוי,תודה מראש.

היי חברים,אני מתכנן (כנראה),להכנס לסייקל מסה של טסט אנתת בלבד.

מינון של 500 בשבוע.

השאלה שלי היא כזו-לגבי הPCT,אני לא מצליח להשיג כלומיד,הבנתי שיש מחסור מטורף כרגע,מה עושים במקרה כזה?
מה אפשר להוסיף לנולבדקס במקום הכלומיד?

הPCT המתוכנן הוא נולבדקס+פרגניל+תחליף לכלומיד.

ולגבי תדירות זריקות,מפאת עבודה מסוימת,יהיו ימים שלא אוכל להזריק כלל,בסדר משתנה,
זאת אומרת שאם השבוע הזרקתי בראשון ורביעי,רוב הסיכויים ששבוע אחר כך לא אוכל להזריק בימים האלו בגלל העבודה (זה משמרות של יום-יומיים),

השאלה שלי אם אפשרי להזריק לדוגמא ראשון+רביעי (250-250) ושבוע אחרי שני+חמישי (סתם זרקתי ימים)

איך אפשר לשחק עם הזריקות בלי לפגוע בסייקל? סליחה אם לא הובנתי כראוי,תודה מראש.
אין שום בעיה עם שינויי הימים שציינת.
עדיף לעשות שימוש בפרגניל במהלך הסייקל, החל מסוף השבוע השני ועד זריקת הטסט האחרונה ולהימנע מאטרופיה בסייקל ובמינון של 500iu/wk.
בכל מקרה, במידה והשימוש בפרגניל נערך בתום הסייקל, מדובר בבלאסט של 7500iu (1500iu/eod), שחייב להסתיים כעשרה ימים טרם תחילת השימוש בכלומיד על מנת שלא לפגוע ביעילותו.
בנוגע לכלומיד, ניתן להשיג גנרית אחרת, בכל מקרה, אין לוותר על הכלומיד.

• פותח/ת השרשור
זאת אומרת שלא משנה מתי אזריק במהלך השבוע העיקר שאגיע למינון הרצוי? גם אם יוצא הפרש של 3 ימים בזריקות בשבוע א' ו4-5 ימים הפרש בשבוע ב'?

ואין תחליף לכלומיד?

זאת אומרת שלא משנה מתי אזריק במהלך השבוע העיקר שאגיע למינון הרצוי? גם אם יוצא הפרש של 3 ימים בזריקות בשבוע א' ו4-5 ימים הפרש בשבוע ב'?

ואין תחליף לכלומיד?
להפרש של יום לכאן או לשם אין משמעות כשמדובר באסטר עם זמן מחצית חיים הגבוה מ-10 ימים.
בנוגע לכלומיד, ניתן למצא כלומיפן ציטראט של טבע תחת השם החלופי Serophene וכמובן ממקורות שאינם ממשרד הבריאות הישראלי.

• פותח/ת השרשור
אז..
test enanthate 500 mg EW 1-12
(מחולק ב2 זריקות לפי יכולת-בניסיון ל3.5 ימים הפרש)

HCG 500iu EW 2-12
(אפשרי בזריקה אחת לשבוע?)

PCT:
Nlovadex 40\40\20\20 14-18
clomid-כדור 1 של 50 מ''ג למשך עשרה ימים.

תקין? יש אישור המפקד?

הכלומיד הוא האלמנט החשוב ביותר למטרת החזרת יצור הטסט. כדאי להשלים pct בפרוטוקול של 4 שבועות. 10 ימים לכדור בודד הם מעט מדי. מינון הטסט ומשך הסייקל אינם נמוכים כלל.
כל השאר תקין. ניתן להזריק hcg אחת לשבוע.

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית