הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

ייעוץ גריינרים

mcelad

משתמש מתחיל
10
0
נק' מוניטין:
0
10
0
הי אני מתעניין בקניית גריינר לעליה במסה עכשיו הבעיה שלי שיש ים גריינרים וכל אחד מורכב ממליון רכיבים אין לי מוסג איזה גריינר עדיף לי לקנות.. אני רק יודע ש התזונאית-ספורט שהלכתי אליה המליצה לי שיחס הפמימות:חלבונים יהיה 1:4(1 חלבון ו4 פחמימות) והמנה היא 500קלוריות אם אפשר עזרה בנושא זה ממש יעזור 😃

הי אני מתעניין בקניית גריינר לעליה במסה עכשיו הבעיה שלי שיש ים גריינרים וכל אחד מורכב ממליון רכיבים אין לי מוסג איזה גריינר עדיף לי לקנות.. אני רק יודע ש התזונאית-ספורט שהלכתי אליה המליצה לי שיחס הפמימות:חלבונים יהיה 1:4(1 חלבון ו4 פחמימות) והמנה היא 500קלוריות אם אפשר עזרה בנושא זה ממש יעזור 😃
מה שחשוב זה שזה יתאים לך, אין שום חשיבות ליחס פחמימות:חלבונים:שומנים בשום מוצר.
מה שחשוב זה כמות הקלוריות חלבונים פחמימות ושומנים שאתה אוכל סהכ ביום.

• פותח/ת השרשור
מה שחשוב זה שזה יתאים לך, אין שום חשיבות ליחס פחמימות:חלבונים:שומנים בשום מוצר.
מה שחשוב זה כמות הקלוריות חלבונים פחמימות ושומנים שאתה אוכל סהכ ביום.

אז למעשה לא משנה הגריינר הכי חשוב שיהיה בו(במנה) את מס' הקלוריות הדרוש..(כלומר 500 קלוריות לפי התזונאית שהלכתי אליה) ?

מה שהם מנסים להגיד...
שאם אתה אוכל X מזון ביום (שמורכב מפחמימות,שומנים,חלבונים)... וחסר לך Y מזון...
אז תדאג שהגיינר יכיל את הY הזה...

• פותח/ת השרשור
אה הבנתי תודה!.. וזה לא באמת משנה איזה גיינר? כלומר אין גיינר יותר\פחות מומלץ ?

מן הסתם שיש חברות יותר יקרות, ויש פחות.
תריץ קצת חיפוש ואם תסתבך תחזור לכאן...

בכל אופן, אל תסתמך על הגיינר בלבד לעלייה במסה, תדאג שיהיה לך תפריט מסודר ושהגיינר יהיה לך לעזר 😃

• פותח/ת השרשור
כה יש לי תפריט.. והתזונאית אמרה לי שאם לא יצא לך לאכול את כל מה שרשום בתפריט אז אפשר להיעזר בגיינר .. חיפשתי ואמנם ראיתי המון גיינרים הבעיה שאין לי מושג איך לקבוע את טיב הגיינר כלומר התכולה של גיינר X נראה לי בדיוק אותו דבר כמו גיינר Y (פרט לזה שהאריזה שונה,המחיר שונה,ושם החברה שונה..) רשום ים רכיבים שאין לי מושג בהם ואני לא יודעה איזה גיינר עדיף..

בוודאי שזה משנה.
גיינר זה שם של קטגוריה. זה כמו לחם לצורך העניין. יש לכם עם 200 קלוריות לפרוסה ויש לכם עם 31 קלוריות לפרוסה.
מה שמנסים לומר לך שזה לא משנה איזה גיינר תקנה כל עוד יש בו את הערכים שאתה צריך. זה לא אומר שאתה יכול לקחת כל גיינר שקיים על המדף.

הגיינר שלי למשל מכיל 1200 קלוריות למנה, אני צריך לקבל 400 קלוריות מגיינר ביום, אז אני לוקח שליש מנה ביום.
אם הייתי לוקח גיינר שיש בו 400 קלוריות למנה אז הייתי לוקח מנה שלמה.

כמובן שצריך להתחשב בפחממות \ שומנים \ חלבונים... ולכל גיינר יש כמות שונה מהם.

האמת, אני לא מבין למה אתה נכנס לבלאגן הזה.. הרי יש לך תזונאי בשביל זה אתה משלם לו. הוא אמר לך שאתה צריך גיינר ביחס 1:4? שלח לו קישורים ל5-6 גיינרים כאלה שאתה מוצא שהמחיר מתאים לך, ושיגיד לך מי מהם לבחור.
אם התזונאי שלך לא מוכן לעזור לך עם זה אולי כדאי שתחליף אותו.

כה יש לי תפריט.. והתזונאית אמרה לי שאם לא יצא לך לאכול את כל מה שרשום בתפריט אז אפשר להיעזר בגיינר .. חיפשתי ואמנם ראיתי המון גיינרים הבעיה שאין לי מושג איך לקבוע את טיב הגיינר כלומר התכולה של גיינר X נראה לי בדיוק אותו דבר כמו גיינר Y (פרט לזה שהאריזה שונה,המחיר שונה,ושם החברה שונה..) רשום ים רכיבים שאין לי מושג בהם ואני לא יודעה איזה גיינר עדיף..

לא צרכתי גיינר בשביל לתת חוות דעת אישית...
בנעוץ יש את אשכול הביקורות הגדול 😃
https://www.lbs.co.il/threads/41590/

• פותח/ת השרשור
היי

אני לא מכיר את הגיינרים האלה.
לי יש אבקת חלבון של צ'מפיון בטעם עוגיות. לדעתי טעים.

אם אני מבין נכון, מלטודקסטרין זו הפחמימה שמשתמשים בה בגיינרים.
אני חושב שיוצא יותר זול לשים בשייקר אבקת חלבון + מלטודקטרין (ככה אתה גם יכול לשלוט ביחס).
זה ממיטב הבנתי - עדיין עדיף שתחכה לתשובות של מבינים ממני..
@shum_klum ?

אכן יותר זול להרכיב גיינר ביתי.
גיינר זה בסך הכל אבקת חלבון עם פחמימה שלרוב היא מלטודקסטרין.
הרכיב היקר בגיינר זה החלבון, מלטודקסטרין זה רכיב זול שאפשר לקנות בנפרד בגרושים.
ככה אתה יכול להרכיב לעצמך גיינר ביתי לפי היחס חלבון:פחמימה שאתה צריך באותו הרגע.

איפה אפשר לקנות מלטודקסטרין?
עד עכשיו היתי עושה גיינרים עם שיבול שועל ויוצא לא הכי טעים.
וכמה זה איכותי ביחד לש''ש?

• פותח/ת השרשור
כיוון שהנושא המדובר(איפה אפשר לקנות מלטודקסטרין?) קצת לא קשור לנושא אז חזרה לשאלה:
הי ראיתי שתי גיינרים שהם ביחס של 1:4 אבל אני לא יודע איזה גיינר עדיף..
1. https://www.tevabari.co.il/Product.aspx?id=3043551&subcat=59
2. http://www.israelbody.org/champion-mass-2-צמפיון-מאס-2
השמח לעזרה ואם אפשר קצת הסבר בנושא..
*אם המלצת על גיינר מסוים בבקשה לפרט למה בחרת אותו ולא את השני.. 😃

כיוון שהנושא המדובר(איפה אפשר לקנות מלטודקסטרין?) קצת לא קשור לנושא אז חזרה לשאלה:
הי ראיתי שתי גיינרים שהם ביחס של 1:4 אבל אני לא יודע איזה גיינר עדיף..
1. https://www.tevabari.co.il/Product.aspx?id=3043551&subcat=59
2. http://www.israelbody.org/champion-mass-2-צמפיון-מאס-2
השמח לעזרה ואם אפשר קצת הסבר בנושא..
*אם המלצת על גיינר מסוים בבקשה לפרט למה בחרת אותו ולא את השני.. 😃

המאס גיינר סבבה לגמרי.
צ'מפיון מאס גם גיינר מעולה.

במאס גיינר לא יהיה לך גושים לעולם, זה גיינר שהוא אבקה דקיקה מאוד... בצ'מפיון מאס צריך לנער ממש ממש טוב כדי שלא יהיו גושים וגם אז הגושים הקטנים נדבקים בשיניים. מצד שני, הערכים שלו בגדול טובים יותר.

שים לב, שהמאס גיינר מיוצר בארץ.. יש אנשים שאוהבים לתמוך במוצרים תוצרת הארץ ולכן מעדיפים אותם.

אם אתה בוחר להזמין מאס גיינר שים לב שהוא נמכר כמעט בכל החנויות באותו המחיר ההבדלים בין החנויות זה לרוב רק במתנה שהם מציעים יחד עם הגיינר..

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית