שלום לכולם,כידוע לכל ויאל של ראדגה יש קוד שבאמצעותו נכנסים לאתר שלהם מזינים את הקוד ורואים אם המוצר מזוייף או לא,לא מצליח למצוא איפה הקוד כתוב,לא מוצא על הקופסא של הויאל ולא על הויאל עצמו,אם מישהו יודע היכן זה אמור להיות אני אשמח
תודה
אני יכול להעיד על שנים שכולם מכירים לפחות 1 מהם ;
נובה פארם
ו Sciroxx - כן כן Sciroxx למי שלא יודע ישראלי היה ישראלי הכל התחיל מפה , היום החברה הזאת על הפנים שמעתי ממקור פנימי שהייצרן איבד את הספק הטוב ובגלל זה האיכות ירדה . גם AxioLab היו ישראלים ו Syntrop שניהם היו על 2 שותפים התפצלו ונסגרו לפני הרבה זמן , אחד השותפים מאקסיולאב פתח חברה חדשה על שם בלקן כולנו מכירים תוכלו לעשות גוגל alin balkan ותמצאו את כל הקורות חיים שלו
האמת שגם אני התבאסתי, לא שמתי לב אפילו ולא חקרתי לעומק, היתי בטוח שמדובר בראדגה האורגנל ובגלל זה כן המלצתי לחברה.
אין בעיה עם חומרים שמיוצרים בארץ. קינג פארמה מיוצר פה, החומר עובד סבבה, מקס פרו מיוצר פה, בנתיים החומר עובד. זה הכל תלוי במי שמייצר ומזייף, עכשיו שאנחנו יודעים במי כן מדובר אני רק אומר שאטלס אומר את הכל, עד היום אני מסתובב עם גוש בכתף מהחרא הזה, חשבתי שזה רק אני, אשכרה אנשים מסתובבים עם גושים שלא יורדים, זה ביזון.
הרצתי את רוב החומרים שהיו בארץ כולל הביו מדיק הזיופי קאלפות ומה לא, הרוב עבדו עד שדפקו את החומר.
יש חברות טובות בארץ ששומרות כבר תקופה ארוכה על מינונים תקינים, פשוט צריך לדעת איפה לחפש, אני בנתיים נשאר עם הMXP ולא רוצה לנסות דברים חדשים עד שלפחות אנשים אחרים מנסים, הציעו לי טייגר בזול שהדליק לי נורת אזהרה, מי שזוכר את סיפור הקנגורו אז חברה הינה טייק -2.