הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

ייעוץ ייעוץ pct

danibol100

משתמש מתחיל
9
0
נק' מוניטין:
0
9
0
אני באמצע סייקל טורינבול ורוצה לשאול אותכם אם שבועיים של כלומיד יספיקו כ pct לאחר 6 שבועות טורינבול.
אפשר אוליה למשוך את הסייקל ל 8 שבועות או שלא מומלץ?
זה סייקל ראשון שלי מינון טורינבול 50 מג

מאמין שלא השבתת את הציר בהנחה ומדובר בטיבול אמיתי. תעשה פרוטוקול סטנדרטי ובדיקת דם לאחריו

זה סייקל ראשון טיבול סולו
אם תוכל , תרחיב קצת על החוויה שלך עד כה מהסייקל….
גיל? (קצת צעיר על פי מה שראיתי… 17?)
איזה שלב אתה ?
משקל גוף עד כה?
כוח?
מוטיבציה?
אנרגתיות?
ליבידו?
איזה חברה הכדורים? (תמונה… )

תודה מראש

• פותח/ת השרשור
חוויה טובה, הכוח עלה , הרגשתי פאמפ מעולה באימונים, התאוששות מהירה יותר ( יומיים להתאושש )
כן אני בן 17 המשקל כרגע 92 בבוקר ואחוז שומן לא גבוה אני מאמין 15% לא יותר.
הכדורים של ראדג׳ה. סה״כ אני גודל יפה בסייקל 😃

עדיף שבגיל 17 יוותר על החומרים
אני מקווה ש @Tom יוכל גם להסביר יותר לעומק את הנזקים של סייקלים בגיל צעיר מדי

• פותח/ת השרשור
אבל באתי לקבל עזרה ולא שיחנכו אותי , עשיתי בחירה להתחיל חומרים מוקדם אני מתאמן שנתיים טבעי החלטתי לעשות סייקל וזה בול טורינבול

אבל באתי לקבל עזרה ולא שיחנכו אותי , עשיתי בחירה להתחיל חומרים מוקדם אני מתאמן שנתיים טבעי החלטתי לעשות סייקל וזה בול טורינבול
עשית בחירה להתחיל בטיבול אחרי שנתיים אימון? בגיל 17?...
נעזוב את הנזקים ההורמונליים והנפשיים שאתה עלול לגרום לעצמך, אתה פשוט עדיין לא בשלב ראוי להתחיל שימוש בחומרים.
אתה תקבל בוסט קטן למסת השריר ולכוח. ומה אז?
השאלה היא לא אם מיצית את פוטנציאל הגדילה וההתחזקות באופן טבעי (ברור שלא...) אלא אם תוכל לעמוד בנטל הכלכלי ובמשמעת הנדרשת ממתאמן שבאמת שואף להתקדם לטווח ארוך על חומרים. אם לא, או שפשוט אתה מנסה ועדיין לא יודע, אז אין במה לסייע לך...

אלה שנעזוב... (חפש תגובות שלי עם "בן 17")
מה המטרה שלך? מה תכננת במורד הדרך, כלומר מה לאחר הטיבול? מה משקלי העבודה שלך כרגע? נתונים אישיים (משקל, גובה, אחוז שומן)?

• פותח/ת השרשור
אני מתכנן להתחרות
נתונים אישיים משקל בוקר 92
גובה 1.80 מטר אחוז שומן מעריך 15% לא יותר אפילו פחות
משקלי עבודה בנץ׳ סוף אימון 80 קילו ל 12 חזרות ככה
סקוואט 80 ל 15 חזרות
בכללי אני לא עובד כבד, עושה אימון כבד פעם ב... לא מתרכז על משקלים.

אני מתכנן להתחרות
נתונים אישיים משקל בוקר 92
גובה 1.80 מטר אחוז שומן מעריך 15% לא יותר אפילו פחות
משקלי עבודה בנץ׳ סוף אימון 80 קילו ל 12 חזרות ככה
סקוואט 80 ל 15 חזרות
בכללי אני לא עובד כבד, עושה אימון כבד פעם ב... לא מתרכז על משקלים.
מבחינתי 15 חזרות זה מדד לקדחת... בילדר רציני (או אחד ששואף להיות כזה) חייב להכיר את ה-RM1-5 שלו.
טיבול הוא סוג של התחלה של כלום, אלא אם יש לך תכנית להמשך. יש לך תוכנית כזאת? מה יהיה אחרי הטיבול?

• פותח/ת השרשור
אני אעשה pct אנוח קצת מהסייקל אתאמן כמה שבועות טבעי ואז אני אעשה סייקל אפיסטיין כנראה, הציעו לי לעשות סייקל טסט אבל אני אוותר עליו

אני אעשה pct אנוח קצת מהסייקל אתאמן כמה שבועות טבעי ואז אני אעשה סייקל אפיסטיין כנראה, הציעו לי לעשות סייקל טסט אבל אני אוותר עליו
לא טוב. חומרים כמו אפיסטן, טיבול, אנאבר נחמדים לשילוב בסייקל, יש להם הרבה מאוד מעלות אבל אלה לא חומרים המתאימים לגדילה, לא כל שכן למטרת פיתוח גוף תחרותי.
ההשפעה המצטברת של שימוש חוזר באוראליים תעמיד אותך ביחס רווח: סיכון רע מאוד.
אני לא מנסה לדחוף אותך לשימוש בטסט (מאוד מתנגד לשימוש בגיל כ"כ צעיר) אלא לגרום לך להבין שבעצם ללא תוכנית אין לך עתיד וכנראה לא תתקדם.
איפה אתה מתכוון להתחרות?

• פותח/ת השרשור
בנאק, יש לי מאמן פשוט אני רוצה לשמוע את הדעה של אנשים אחרים כדי שאני אפתח גם דעה וארחיב את הידע שלי ולא אהיה אטום.
אז אם סייקל טסט זה טוב יותר חשבתי על מינון נמוך כמו 350 מג מה דעתך ? ברור פרגניל תוך כדי הסייקל

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית