הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

עלייה במודעות סיפור אישי

שי פילוסוף

משתמש מתחיל
1
0
נק' מוניטין:
0
1
0
רק רציתי לשתף אותכם במקרה שקרה לי , שאתם לא תעברו אותו
לפני שבוע התאשפזתי בשל פגיעה חמורה בכליות , אני מתאמן שנה וחצי , אוכל נכון ומתאמן נכון ומסתבר שבמשך שלושה חודשים רק הזקתי לעצמי הייתי שותה לפני אימון נו אקספלוד ואחרי 2 כפות גיינר וכף חלבון ומסתבר שכל זה מעמיס על הכליות כי הן מנסות לסנן את זה וכבר מגיעות למצב שהן לא יכולות יותר , אחד התסמינים זה גירוד קשה בכל הגוף מתחיל קל ומתחמר וברגע שמתן ההטלת שתן עולה ותספרו באמת אתם בבעיה , הגעתי למצב שקצב ההטלת שתן שלי עלה למעל 90 פעם ביום , איבדתי 30 % נוזלים והגעתי למצב שהכלייה שלי לא מסננת כמעט חלבון וירדתי כ20 אחוז מסת שריר בשבוע , עצה בשבילכם -כל חומר תעשו חודש כן חודש לא ותחשבו את החלבון במדויק מסתבר שזה לא מיתוס וזה כן מעמיס על הכליות .
זהו אני על אנטי ביוטיוקה ובמידה וזה לא יעזור אז דיאליזה בגיל 22
אל תקצינו ושיהיה אימון מהנה

המקרה שלך לא תקף לאחרים. זה כמו שאומר, הלכתי ברחוב, נפלתי ושברתי את הרגל, אז אני לא ממליץ לאף אחד יותר ללכת ברחוב כי אתם עלולים לשבור את הרגל.
1. עומס של חלבון יכול להעמיס על כליות שהן לא בריאות מלכתחילה
2. כמו שזה נשמע אצלך, סיכוי יותר סביר שאתה רגיש לאחד מהחומרים בנו אקספלוד מאשר באבקת חלבון עצמה
3. על אותו כשל לוגי כמו שציינתי עם הנפלה ברחוב, אפשר לומר שמאות אם לא אלפי אנשים כאן בפורום שתו את מה שאתה שותה ועדיין חיים היטב.

תהיה בריא.

נערך לאחרונה:
שיהיה בריא הבחור.
רק שזה נראה כמו ANTI-PR לתוספי תזונה בכלל ול- NO EXPLODE בפרט.

גם אני שתיתי את זה תקופה וזה עשה לי גם תופעת לוואי קשות.. השריר שלי התחיל לצמוח!!

זה ממש משתנה מאדם לאדם ,
אין ספק שצריכת תוספים וכו' יכולה להגביר או לזרז בעיות .
אבל איך אתה מסביר שבודי בילדרים - אוכלים 500-600 גרם חלבון ביום אם לא יותר
מזריקים קרוב ל-15-16 זריקות ED ( כל יום ) ושותים תוספים וכו'
ועדיין לא קורה להם כלום ?
כל מקרה בפני עצמו .

אבל אחי שיהיה לך רק בריאות זה הכי חשוב מכל תוסף אחר .

איזה שטויות ... בגלל 75 ג' חלבון ביום נדפק לך הכליות?

כמו שמשה אמר לבחור יש ככל הנראה בעיית כליות מלידה זה ההסבר היחידי.

הייתי שותה לפני אימון נו אקספלוד ואחרי 2 כפות גיינר וכף חלבון

כל זה בפעם אחת ולפני אימון?

2 כפות גיינר + כף חלבון = 60-70 גרם חלבון, תקנו אותי אם אני טועה ?

מאיפה לקחת את הרעיון לקחת גם גיינר וגם חלבון ?

Back
למעלה תחתית