ייעוץ Wrist Wraps

ssharon95

משתמש מתחיל
118
21
נק' מוניטין:
33
118
21
אני רוצה לקנות רצועות לשורש כף היד, רצועות טובות, כאלה שלא אצטרך להחליף בזמן הקרוב.
צימצמתי לשתי אפשרויות:

גולד סינגטור של טיטאן (הרצועות טיטניום ו max rpm של טיטאן לא באות בחשבון מכיוון שקראתי שהם רכות וטובות למתחיל אבל בסוף אצטרך להחליף לטובות יותר)

אירון זי של אינזר

רציתי לדעת על מה אתם ממליצים ובאיזה אורך.
תודה מראש.

לפי דעתי הגולד סינגטור של טיטאן, הרבה אומרים למתחילים לקחת 18אינץ', אם אתה רוצה לקחת אחת לכל החיים תלך ישר על ה24אינץ'
מעל זה לא כדאי כי זה כבר לא חוקי בתחרויות אם אתה מתכנן להתחרות מתישהו

סליחה שאני מתפרץ לך לאשכול אבל יש לי שאלה לגבי רצועות: האם צריך להשים את הגומייה סביב האגודל בזמן הלחיצה?

סליחה שאני מתפרץ לך לאשכול אבל יש לי שאלה לגבי רצועות: האם צריך להשים את הגומייה סביב האגודל בזמן הלחיצה?
לא צריך.

בנוגע לרצועות מומלצות - הגולדן סיגנצור של Titan \ הרצועות הצהובות של Inzer (מאוד מאוד קשיחות) \ רצועות APT CONVICT(או תת סוג אחר יש להם הרבה טובים).

• פותח/ת השרשור
לא צריך.

בנוגע לרצועות מומלצות - הגולדן סיגנצור של Titan \ הרצועות הצהובות של Inzer (מאוד מאוד קשיחות) \ רצועות APT CONVICT(או תת סוג אחר יש להם הרבה טובים).[/QUOT
למה הצהובות ולא האדמות?

זה רק לקשירה ניראלי, וגם זה לא חוקי להשאיר את זה עלייך בזמן תחרות, פשוט תוציא את האגודל אחרי הקשירה.

כולה wrist wraps - זה לא כזה משנה.
ליפטר שהוא ספונסר של טיטאן - ישתמש ברצועות של טיטאן, מי שספונסר של מטאל - ישתמש ברצועות מטאל, מי שספונסר של מרק בל - ישתמש ברצועות גנגסטה. בסופו של דבר כולם חזקים ללא תלות בסוג הרצועות שהם משתמשים.
מה שכן ההמלצה היא לרכוש רצועות 36" כי זה המקסימום שמותר בתחרות (=יותר תמיכה).

לא תמיד קשיח יותר טוב יותר. חבר מהמכון הביא לי גולד 36" כי הן קשיחות לו מדי והוא מעדיף THP (הוא חזק ממני משמעותית אגב). אני לא חושב שרצועות פרק כף יד עושות הבדל מהותי בהרמה, בניגוד לרצועות ברכיים שכן עושות. כל עוד תקנה מחברה מוכרת אתה לא תתאכזב. ממליץ כמו אופק על טיטאניום 18", לא רואה סיבה להחליף אותן עקב חוסר תמיכה, רק שהן מתבלות בסוף.

אני ניסיתי את אינזר זי וטיטאן THP
לא הרגשתי הבדל כמעט בכלל והם היו מאוד תומכות.
לדעתי המחיר משנה ותקח מה שיותר זול.

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית