הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

אילת

OverPower

משתמש קבוע
1,633
13
נק' מוניטין:
3,519
1,633
13
ביום רביעי אנחנו מתארגנים 7 חברים ונוסעים לאילת, אנחנו נהיה במלון הולידיי אין אקספרס, קודם כל מישהו היה פעם במלון הזה ויכול לתת חוות דעת? ולגבי מה שנעשה באילת אירגנו לעצמנו בינתיים ללכת לנייטמייר, קאסא דה ברזיל, אבובים בננה וכל השטויות האלה, מסיבות וים, יש למישהו עוד רעיונות מה אפשר לעשות?

תודה לעוזרים ✌️

יש הרבה דברים שלא טובים בבית מלון הזה וחשוב לדעת אותם(מניסיון).
תשמרו טוב טוב על החפצים שלכם! כי פורצים לחדרים כאשר אתם בחוץ, תוודאו שהכול נעול ואין סתם כסף זרוק או משהו כזה.
בשופ פנים ואופן אל תהיו באזור המלון בשעות הערב והבוקר המוקדמות, זה כמעט עלה לי בבקבוק וודקה לפנים, יש הרבה נערים שיכורים שעושים שטויות בתוך/חוץ למלון. תהיו רק בחדר אל תתקרבו ללובי.
חוץ מזה, נשאר רק להנות!

חברים שלי היו שם שנה שעברה המזגן עבד על אוירור הם רצו למות, היינו השנה בריווירה היה סבבה.

אחי אל תלך לנייטמר זה לא מפחיד בכלל.. והמלון מלא ערסים...
וגם אל תלך לאיימקס זה גם מעפן

אני הייתי לפני שבועיים...
הכי טוב, לך לטיילת כל ערב תמצא שם כמה בחורות קח אותם איתך למלון..

ועוד משהו לגבי המלון... רוב הסיכויים שתלך מכות שם, אז לך בלי חולצה ככה בשביל ההרתעה 😃 ככה אני עשיתי אבל בכל זאת הלכתי מכות פעמיים ודפקתי למישהו בקבוק בירה בראש... :ֿ

תתחבר תתחבר למסנג'ר

נערך לאחרונה:
  • פותח/ת השרשור
אל תשכח להביא איתך דאמבלים וטונה!🤡

אם כבר אז מוט אולימפי 😍

אחי אל תלך לנייטמר זה לא מפחיד בכלל.. אתה זוכר כמה זה עולה😳? וזה-100% לא שווה? חברים שלי ממש חמים על זה. והמלון מלא ערסים... סעמאק... לא נורא אני יראה להם מזה, בכל זאת, נתנייתי 😆
וגם אל תלך לאיימקס זה גם מעפן מזה איימקס?😳

הכי טוב, לך לטיילת כל ערב תמצא שם כמה בחורות קח אותם איתך למלון.. ברור, זה התכנון

ועוד משהו לגבי המלון... רוב הסיכויים שתלך מכות שם, אז לך בלי חולצה ככה בשביל ההרתעה 😃אם כבר אז אני יילך בלי מכנסיים 😛
ככה אני עשיתי אבל בכל זאת הלכתי מכות פעמיים ודפקתי למישהו בקבוק בירה בראש... :ֿיופי בדיוק דיברתי היום עם חברים שלי שחייבים ללכת מכות שמה בדוק זה חוויה גם מלא זמן לא הלכתי מכות אז זה בא לי בטוב

תתחבר תתחבר למסנג'ר הייתי בחוץ לא הספקתי לראות תתחבר מחר נדבר כמו שצריך 😃

עומר יא אח 😃

אני רק אגיד דבר אחד.
המועדון גאה או גטאקה או קיבינימט איך שלא קוראים לו,מן סמל כזה של באטמן,תתרחקו כמו מאש!! לא משנה מה יציעו לכם,VIP משקאות חינם או כל חרטא כזאת או אחרת.פשוט תתרחקו ממנו.

נערך לאחרונה:
למרות שאתה צעיר מת תנסה להסתנן לקלרה (ימי חמישי אולי תיכנס בקומבינה).
עוד מקומות טובים זה ה2nd floor והבלנקו (אחרי 2 בלילה)

אחי אל תלך לנייטמר זה לא מפחיד בכלל.. והמלון מלא ערסים...
וגם אל תלך לאיימקס זה גם מעפן

הכי טוב, לך לטיילת כל ערב תמצא שם כמה בחורות קח אותם איתך למלון..

ועוד משהו לגבי המלון... רוב הסיכויים שתלך מכות שם, אז לך בלי חולצה ככה בשביל ההרתעה 😃 ככה אני עשיתי אבל בכל זאת הלכתי מכות פעמיים ודפקתי למישהו בקבוק בירה בראש... :ֿ

תתחבר תתחבר למסנג'ר

אני מת על ההודעות האלה חחחחחחחחחחחח

חוץ מזה, תבלו יפה. אילת זה כיף גדול (בחורף)

סע לקוס או בורדום, כמעט אותו כסף ותהנה הרבה יותר

סע לקוס או בורדום, כמעט אותו כסף ותהנה הרבה יותר
זה לא ממש, יוצא טיול כזה 3500-5000 ש"ח תלוי כמה אתה רוצה לחיות כמו מלך.
אילת השנה עלה לי 1500 שקל וזה כי השתגעתי וקניתי גם מלא דברים, לפני שנתיים הייתי בנאפה עלה לי 4500.

זה לא ממש, יוצא טיול כזה 3500-5000 ש"ח תלוי כמה אתה רוצה לחיות כמו מלך.
אילת השנה עלה לי 1500 שקל וזה כי השתגעתי וקניתי גם מלא דברים, לפני שנתיים הייתי בנאפה עלה לי 4500.

לא יודע איך יצא לך סכום כזה, ב1500 ש"ח אפשר למצוא דיל טוב ל-7 לילות, נכון שיש עוד חצי לבזבוזים וכדומה אבל אם כבר רוצים להנות כמו שצריך ואז עדיף למצוא מקום אחר מאשר החור הזה ששמו אילת..
וגם ככה ההבדלים במחיר לא ממש משמעותיים

נייטמר עולה 50 שקל לבן אדם וזה איזה רבע שעה ולא מפחיד בגרוש :S

לא יודע איך יצא לך סכום כזה, ב1500 ש"ח אפשר למצוא דיל טוב ל-7 לילות, נכון שיש עוד חצי לבזבוזים וכדומה אבל אם כבר רוצים להנות כמו שצריך ואז עדיף למצוא מקום אחר מאשר החור הזה ששמו אילת..
וגם ככה ההבדלים במחיר לא ממש משמעותיים
עשיתי אופנוע ים, פלייפיש, קייאקים, כל ערב יצאנו לפאב+מסיבה+אפטר קניתי שתייה על הבאר + אכלנו ג'אנק 4 פעמים ביום + שייט על ספינה + כל מיני פארקים ואטרקציות + מיליון שטויות מסביב.
הדיל יצא לנו נראה לי גם משהו כזה סביבות ה400$ ל5 ימים (זה כי הזמנו מראש, אם היינו לוקחים דקה 90 היה עולה פחות אבל לחלק מהאנשים הייתה בעיה עם התאריכים והיו חייבים לסגור תאריך)

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.

שרשורים דומים

Back
למעלה תחתית