הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

ייעוץ סייקל שני

• פותח/ת השרשור manii
  • פורסם בתאריך

manii

משתמש פעיל
356
43
נק' מוניטין:
217
356
43
מתכנן בסביבות חודש ינואר להתחיל סייקל שני (ראשון עם טסט), שהחצי הראשון שלו יהיה מסה והשני חיטוב. הוא יראה בערך ככה:

1-12 Testosterone Enanthate 500mg/EW
1-3 אוראלי כלשהו/ED
Clen/ED 7-12
2-12 HCG
14-18 PCT

חשבתי על M1T בשבועות הראשונים במינון נמוך(10-20 מ''ג), ידוע לי שהחומר מאוד עוצמתי לסייקל שני ובכלל, ולכן חשבתי ללכת על מינון נמוך. יש הגיון בדבר? אם לא איזה אוראלי יוכל לתת לי את הקיק, הרי גם ככה החלק של המסה יהיה רק 6 שבועות.
כמובן עם ליב וטודקה במינון גבוה. בנוסף אני מתלבט אם להוסיף T3(פירמידה עד 75 מ''ג) לסייקל ביחד עם הקלן, מה אתם אומרים??

המטרה בסופו של דבר בחצי הראשון היא רק מסה נקיה, כח פחות מעניין. ובחצי השני לנסות ולהגיע לאחוז שומן נמוך(8-9 כשהסייקל יתחיל על בערך 12-13)

מתכנן בסביבות חודש ינואר להתחיל סייקל שני (ראשון עם טסט), שהחצי הראשון שלו יהיה מסה והשני חיטוב. הוא יראה בערך ככה:

1-12 Testosterone Enanthate 500mg/EW
1-3 אוראלי כלשהו/ED
Clen/ED 7-12
2-12 HCG
14-18 PCT

חשבתי על M1T בשבועות הראשונים במינון נמוך(10-20 מ''ג), ידוע לי שהחומר מאוד עוצמתי לסייקל שני ובכלל, ולכן חשבתי ללכת על מינון נמוך. יש הגיון בדבר? אם לא איזה אוראלי יוכל לתת לי את הקיק, הרי גם ככה החלק של המסה יהיה רק 6 שבועות.
כמובן עם ליב וטודקה במינון גבוה. בנוסף אני מתלבט אם להוסיף T3(פירמידה עד 75 מ''ג) לסייקל ביחד עם הקלן, מה אתם אומרים??

המטרה בסופו של דבר בחצי הראשון היא רק מסה נקיה, כח פחות מעניין. ובחצי השני לנסות ולהגיע לאחוז שומן נמוך(8-9 כשהסייקל יתחיל על בערך 12-13)
M1T לא מתאים כ-"קיק" לסייקל. הוא לא מאוזן בהיבט של כח:מסה ועלול להפוך אותך לסמרטוט אם אינך מוכן כראוי אליו ומחזיק רמת טסט מתאימה, מה שלא יקרה בשבועיים הראשונים.
סטרואיד מעולה כקיק לסייקל שני הוא מטילסטנבולון. הוא מאוד מאוזן ויעניק בוסט עצום לכח ומסה בעלת מראה נקי שיזכיר מאוד שימוש בסופרדרול.
שימוש נפוץ הוא במינון של 30-40mg/ed לחמישה שבועות.
https://www.lbs.co.il/threads/55246/#post-701999
T3 מיותר מאוד בסייקל ולמעשה כמעט תמיד, פוטנציאל הרס השריר שלו פשוט לא שווה את השימוש.

• פותח/ת השרשור
M1T לא מתאים כ-"קיק" לסייקל. הוא לא מאוזן בהיבט של כח:מסה ועלול להפוך אותך לסמרטוט אם אינך מוכן כראוי אליו ומחזיק רמת טסט מתאימה, מה שלא יקרה בשבועיים הראשונים.
סטרואיד מעולה כקיק לסייקל שני הוא מטילסטנבולון. הוא מאוד מאוזן ויעניק בוסט עצום לכח ומסה בעלת מראה נקי שיזכיר מאוד שימוש בסופרדרול.
T3 מיותר מאוד בסייקל ולמעשה כמעט תמיד, פוטנציאל הרס השריר שלו פשוט לא שווה את השימוש.

תודה! אפשרי להשתמש בו למשך 3 שבועות בלבד במינון של 20 מ''ג או שזה יהיה לא אפקטיבי? מעדיף כמה שפחות למשוך עם אוראלי.

תודה! אפשרי להשתמש בו למשך 3 שבועות בלבד במינון של 20 מ''ג או שזה יהיה לא אפקטיבי? מעדיף כמה שפחות למשוך עם אוראלי.
קשה להגיד. שלושה שבועות הם משך מאוד קצר. אני לא הייתי יורד מ30mg/ed ל-4 שבועות.

למה לא ללכת כבר על סופרדרול וזהו? עדיף מאשר לקחת משהו שייתן בערך אותה תוצאה..

למה לא ללכת כבר על סופרדרול וזהו? עדיף מאשר לקחת משהו שייתן בערך אותה תוצאה..
סופרדרול קשה יותר על הכבד, דבר שעלול להעיק בסייקל של חומרים ארוכים למשתמש חסר ניסיון. מטילסטנבולון ייאפשר הסתגלות עדיפה, ויזואליות איכותית, כח וגם את האפשרות למשוך את השימוש ל-5-6 שבועות.
לבסוף, קל הרבה יותר להשיג msten שנמכר OTC מאשר SD שהפך כבר מזמן לScheduele 3.

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית