הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

ייעוץ כמה ימים לפני סייקל 1 . כמה דברים אחרונים .

vadim_ft

משתמש פעיל
301
55
נק' מוניטין:
99
301
55
סייקל .
טסט אננתט של חברת ראדגה - 500 לשבוע מפוצל ל2 זריקות .
HCG - מי תחילת השבוע ה3 . 500 יחידות .
PCT - טמוקפיסן כלומיד לפי הפורטל .

מצטער אם השאלות קצת מפגרות חייב עזרה קטנה לפני יציאה לדרך .
שאלות :

1. מחט ירוקה / כחולה - איזה מהן לשאיבה ואיזה להזרקה ?
2. HCG - אני מקבל אותו אם מים הבאקטוריילים .
- לפני שאני מכין את הHCG אם המים . יש לזה זמן מסויים שזה נהרס [בהנחה שזה סגור במקרר ] .
- אחרי שהכנתי אותו אם המים . כמה זמן הוא יכול להיות במקרר עד שהוא נהרס .

סייקל .
טסט אננתט של חברת ראדגה - 500 לשבוע מפוצל ל2 זריקות .
HCG - מי תחילת השבוע ה3 . 500 יחידות .
PCT - טמוקפיסן כלומיד לפי הפורטל .

מצטער אם השאלות קצת מפגרות חייב עזרה קטנה לפני יציאה לדרך .
שאלות :

1. מחט ירוקה / כחולה - איזה מהן לשאיבה ואיזה להזרקה ?
2. HCG - אני מקבל אותו אם מים הבאקטוריילים .
- לפני שאני מכין את הHCG אם המים . יש לזה זמן מסויים שזה נהרס [בהנחה שזה סגור במקרר ] .
- אחרי שהכנתי אותו אם המים . כמה זמן הוא יכול להיות במקרר עד שהוא נהרס .
  1. מחט ירוקה (21G) לשאיבה ומחט כחולה (23G) להזרקה.
  2. כל מה שרצית לדעת על פרגניל ולא העזת לחפש (בנעוץ שלי):
https://www.lbs.co.il/threads/49077/#post-620613

נערך לאחרונה:
  • פותח/ת השרשור
  1. מחט ירוקה (21G) לשאיבה ומחט כחולה (23G) להזרקה.
  2. כל מה שרצית לדעת על פרגניל ולא העזת לחפש (בנעוץ שלי):
https://www.lbs.co.il/threads/49077/#post-620613

תראה הסברים כתובים זה נחמד אבל בפועל איך לעשות את זה אין לי מושג .

היסרטון הזה ? ככה אני אמור לעשות ? אם אין לך כוח לראות הכל .
מה שהיא עשתה היא לקחה 2 ML במזרק של מים בקטוריליים . -הכניסה אותם לאבקה של הHCG .
היא עירבבה את הויאל של הHCG באיטיות כזאת בסיבוב . - ואז שאבה את כל הHCG + 2ML מים שיש בפנים והכניסה לויאל ריק .

אחרכך היא שאבה עוד 3ML מים בקטוריילים . והכניסה אותם לויאל שהיה ריק [שבנקודה ההיא יש בו את הHCG +2ML מים בקטוריילים ] .

המינון שאני צריך הוא 250 יחידות . זתומרת שכשה אני יזריק לעצמי את זה אני יצתרך לשאוב 2.5 ML במזרק -בשביל לקבל 250 יחידות ? נכון ?

שאלה נוספת האם מותר לערברב את הHCG והטסט באותו זריקה במזרק ? ומה כדי לשאוב קודם או עצה אחרת או משהו .

מה שהיא עשתה היא לקחה 2 ML במזרק של מים בקטוריליים . -הכניסה אותם לאבקה של הHCG .
היא עירבבה את הויאל של הHCG באיטיות כזאת בסיבוב . - ואז שאבה את כל הHCG + 2ML מים שיש בפנים והכניסה לויאל ריק .

אחרכך היא שאבה עוד 3ML מים בקטוריילים . והכניסה אותם לויאל שהיה ריק [שבנקודה ההיא יש בו את הHCG +2ML מים בקטוריילים ] .

המינון שאני צריך הוא 250 יחידות . זתומרת שכשה אני יזריק לעצמי את זה אני יצתרך לשאוב 2.5 ML במזרק -בשביל לקבל 250 יחידות ? נכון ?

שאלה נוספת האם מותר לערברב את הHCG והטסט באותו זריקה במזרק ? ומה כדי לשאוב קודם או עצה אחרת או משהו .

אני יענה לך בנוגע ל- HCG :
אתה מזריק את ה- HCG בניפרד מהטסט,
כי ההזרקה שלו היא ״תת עורית״
מה זאת אומרת ?
אתה תופס קצת בשר ליד הפופיק עם היד
ואז מזריק עם מזרק אינסולין / מזרק 27G
לפי הכמות שהחלטת : 250 פעמיים בשבוע או פעם אחת של 500 .

את הטסטוסטרון אתה מזריק לתוך השריר.
שונה מהפרגניל[/QUOTE]

• פותח/ת השרשור
אני יענה לך בנוגע ל- HCG :
אתה מזריק את ה- HCG בניפרד מהטסט,
כי ההזרקה שלו היא ״תת עורית״
מה זאת אומרת ?
אתה תופס קצת בשר ליד הפופיק עם היד
ואז מזריק עם מזרק אינסולין / מזרק 27G
לפי הכמות שהחלטת : 250 פעמיים בשבוע או פעם אחת של 500 .

את הטסטוסטרון אתה מזריק לתוך השריר.
שונה מהפרגניל
[/QUOTE]
אוקיי . אז כנראה אני צריך לקנות עוד מזרקים .

עכשיו לגבי הסירטון ואיך להכין את הפרנגיל . ישלך תשובה ?

ההסבר בקישור מתאים עבורך. יש לך 5000iu. הרי לא תחלק את האבקה.
לאחר ההכנה תוכל לשמור בקירור למשך 60 יום. שים לב שמדובר במים בקטריוסטטיים ולא סטריליים (כלומר מים סטריליים עם בנזיל אלכוהול).
ניתן להזריק לשומן (SubQ) וכן לשריר (IM). במידה ובחרת בהזרקה לשריר, שים לב שאינך מזריק שמנים לאתר (גם לא בסמוך, כלומר אם ישבן שמאל משמש להזרקת פרגניל לא יוזרק לשם טסט).

• פותח/ת השרשור
ההסבר בקישור מתאים עבורך. יש לך 5000iu. הרי לא תחלק את האבקה.
לאחר ההכנה תוכל לשמור בקירור למשך 60 יום. שים לב שמדובר במים בקטריוסטטיים ולא סטריליים (כלומר מים סטריליים עם בנזיל אלכוהול).
ניתן להזריק לשומן (SubQ) וכן לשריר (IM). במידה ובחרת בהזרקה לשריר, שים לב שאינך מזריק שמנים לאתר (גם לא בסמוך, כלומר אם ישבן שמאל משמש להזרקת פרגניל לא יוזרק לשם טסט).
ולפני הכנה נגיד ואני רוצה לשבור את הויאל ולהכין את זה רק בעוד שבוע .
יש בעיה שזה פשוט יהיה במקרר כשה הויאל סגור ? יש זמן מסויים שזה מתקלקל ? ונגיד ואין לי ויאל ריק נוסף כמו בסירטון .
אם אני יזמין את המים בקטריוסטטיים שאני צריך מי אתר בחול . יש אפשרות להשתמש בבקבוק שאני יקבל מי חול [ מים בקטריוסטטיים ] בתור הויאל הנוסף ? [ שבו תיהיה האבקה + 5 ML מים בקטריוסטטיים ]

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית