הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

אחר מיקס פירות ים

• פותח/ת השרשור DorT
  • פורסם בתאריך

DorT

משתמש משקיע
2,363
624
נק' מוניטין:
1,823
2,363
624
מצרכים:
חבילה של מיקס פירות ים (0.5KG)( בטיב טעם אפשר לקנות חצי קילו ב 23 שקל)
60-100 גרם חמאה ( ככל שתשימו יותר זה יהיה יותר טעים אין מה לעשות)
מיץ מחצי לימון
3 שיני שום
*טבסקו (למי שאוהב)

-ממיסים את החמאה על מחבת גדולה, מוסיפים את הפירות ים ( אחרי שהפשרתם אותם במים) והשום ומטגנים 5 דקות על אש גבוהה תוך כדי ערבוב ( שימו לב שהיא לא גבוהה מדי ושהמיץ לא מתאדה לגמרי)
-מוסיפים את הלימון, מלח פלפל, וכמה טיפות טבסקו למי שאוהב ומטגנים עוד חמש דקות על אש בינונית.
-מכסים את המחבת, מנמיכים את האש ומטגנים עוד דקה-שתיים.

זהו ! מוכן ! ממש פשוט להכנה ויוצא מדהים ! מה שכן חשוב לציין שלמי שיש תיאבון חצי קילו לא יספיק ושיקנה שתי חבילות. זה יוצא הרבה יותר משתלם מכל מסעדה שאי פעם תאכלו בה פירות ים ( שוחתים אותך באיזה 60 שקל על מנה שמספיקה לאחותי).

ערכים תזונתיים לא ממש מעניינים אותי אבל אין בעיה לבדוק כי תכלס זה רק הפירות ים והחמאה. כמובן שזה לא דל קלוריות בגלל החמאה אבל אין בזה גרם פחמימה.

מצרכים:
חבילה של מיקס פירות ים (0.5KG)( בטיב טעם אפשר לקנות חצי קילו ב 23 שקל)
60-100 גרם חמאה ( ככל שתשימו יותר זה יהיה יותר טעים אין מה לעשות)
מיץ מחצי לימון
3 שיני שום
*טבסקו (למי שאוהב)

-ממיסים את החמאה על מחבת גדולה, מוסיפים את הפירות ים ( אחרי שהפשרתם אותם במים) והשום ומטגנים 5 דקות על אש גבוהה תוך כדי ערבוב ( שימו לב שהיא לא גבוהה מדי ושהמיץ לא מתאדה לגמרי)
-מוסיפים את הלימון, מלח פלפל, וכמה טיפות טבסקו למי שאוהב ומטגנים עוד חמש דקות על אש בינונית.
-מכסים את המחבת, מנמיכים את האש ומטגנים עוד דקה-שתיים.

זהו ! מוכן ! ממש פשוט להכנה ויוצא מדהים ! מה שכן חשוב לציין שלמי שיש תיאבון חצי קילו לא יספיק ושיקנה שתי חבילות. זה יוצא הרבה יותר משתלם מכל מסעדה שאי פעם תאכלו בה פירות ים ( שוחתים אותך באיזה 60 שקל על מנה שמספיקה לאחותי).

ערכים תזונתיים לא ממש מעניינים אותי אבל אין בעיה לבדוק כי תכלס זה רק הפירות ים והחמאה. כמובן שזה לא דל קלוריות בגלל החמאה אבל אין בזה גרם פחמימה.
נשמע מעולה אני הולך לנסות

נערך לאחרונה:
Back
למעלה תחתית