הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

תמונה בהתלבטות

Echo25

משתמש משקיע
2,823
896
נק' מוניטין:
3,796
2,823
896
אחרי PPCT שלדעתי די מוצלח, ירדתי חזרה ל83 ק"ג (ירדו נוזלים לאט לאט, סיימתי השבוע עם הכדורים)
גובה 1.77
מתלבט אם להמשיך לחטב כי מסה יש לי באופן די סביר...
או לעלות מסה כמו שצריך פעם בחיים שלי חח

מצרף תמונות מהימים האחרונים ושתי תמונות מלפני 4 חודש (מי שלא טוב לו שאני עם בוקסר או משו - שיתמודד)
front13jun.jpg
side15jun.jpg

front22oct.jpg
frontbicep24oct.jpg
legs22oct.jpg
shoulder22oct.jpg
side22oct.jpg
backlat24oct.jpg

תלוי בך, בעיקר.
יש עוד לאן לחטב, אבל אם לא מפריע לך ואתה מעדיף להוסיף עוד בשר, לך על זה.

מה הכוונה ב-להעלות מסה כמו שצריך?...
אני באופן אישי לא רואה טעם בחיטוב. במידה ותחטב (ותאבד מסת שריר בדרך) סביר שתחזור למראה הנוכחי בשלב המסה שתבוא לאחריו.
יש לך בסיס מעולה וזה לא משהו שניתן לזלזל בו לאחר תקופה מאוד לא פשוטה שעברת. אתה יודע להתאים את האימונים והתזונה לצרכיך ולכן די מתבקשת תקופת גדילה.

אני חושב שיחסית לוותק שלך- למטרות בילדינג אין מה לעשות "מסה כמו שצריך", אלא משהו עדין יותר בשביל לא להשמין בצורה מכוערת/ מעיקה.
אם אתה מחליט על פלוס אז שיהיה קטן

• פותח/ת השרשור
מה הכוונה ב-להעלות מסה כמו שצריך?...
אני באופן אישי לא רואה טעם בחיטוב. במידה ותחטב (ותאבד מסת שריר בדרך) סביר שתחזור למראה הנוכחי בשלב המסה שתבוא לאחריו.
יש לך בסיס מעולה וזה לא משהו שניתן לזלזל בו לאחר תקופה מאוד לא פשוטה שעברת. אתה יודע להתאים את האימונים והתזונה לצרכיך ולכן די מתבקשת תקופת גדילה.
אין שום בעיה עם התגובה מתחתיך נתחיל בזה..
דבר שני במהלך החזרה לאימונים עליתי לא מעט במסה והתחטבתי תוך כדי כך שאני לא בטוח שאני ככ אשמין במסה , או שאאבד מסה במהלך החיטוב.. ממה שאני מכיר את עצמי במידה ואני אוכל בצורה לא מגושמת ומופרזת אני עולב יפה גם במסה וגם באיכות השריר. לכן אני שוקל את הירידה בעוד כמה אחוזי שומן.. גם למען המראה הכללי וגם לטובת מסה ארוכת טווח
אלי, שקלת שימוש בחומרים למטרות עלייה במסה?
שקלתי אבל אין טעם
אני חושב שיחסית לוותק שלך- למטרות בילדינג אין מה לעשות "מסה כמו שצריך", אלא משהו עדין יותר בשביל לא להשמין בצורה מכוערת/ מעיקה.
אם אתה מחליט על פלוס אז שיהיה קטן
כמובן

אז אין מה להתלבט. לעלות 5 קג בכמה חודשים, עוד לא הרג אף אחד

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית