עקבו אחר הסרטון הבא כדי לצפות כיצד להתקין את האפליקציה של האתר על מסך הבית של המכשיר שברשותכם.
תזכורת: This feature may not be available in some browsers.
מה המינון היומי שהשתמשת בכורכום בזמן שלקחת אותו?אני לא יודע מה סוג הכאב אצלך, אבל היתה לי דלקת במרפק שנגרמה מאחיזה בסקוואט וכורכום העביר לי אותה בכמה שבועות
ואיזה מאכלים תיבלת איתו 😉מה המינון היומי שהשתמשת בכורכום בזמן שלקחת אותו?
וכמה זמן לקחת אותו?
אני לא זוכר בדיוק, נראה לי לקחתי 2 גרם ביום במשך שבוע ואז 3 גרם למשך עוד שבוע-שבועייםמה המינון היומי שהשתמשת בכורכום בזמן שלקחת אותו?
וכמה זמן לקחת אותו?
מסכים איתך, אם זה משהו שנגרם מטכניקה לקויה אז זה יחזור ולא יעבור. אבל אצלי למשל הכאב מרפק התחיל מסקוואטים, אחר כך הייתה תקופה של חודש שלא התאמנתי וכשחזרתי הכאב שוב התחיל להופיע בסקוואטים ובלחיצות (שאני עושה אחרי הסקוואט) למרות שחיפשתי איפה הבעיה בטכניקה והייתי בטוח 100% שפתרתי את הבעיה הזאת. אז התחלתי לקחת כורכום וזה עבר ועד עכשיו אין לי את אותו כאב (כמה חודשים)ואיזה מאכלים תיבלת איתו 😉
לפותח השרשור: טכניקה היא 95% מהבעיה, ומהפתרון. תתחיל שם.
יכול להיות שזה תגובה מאוחרת לטיפול בטכניקה (לקח זמן עד שהבריא), יכול להיות שזה העומס שהפחתת בתקופה ההיא, ולך תדע, אולי הכורכום באמת עובד.מסכים איתך, אם זה משהו שנגרם מטכניקה לקויה אז זה יחזור ולא יעבור. אבל אצלי למשל הכאב מרפק התחיל מסקוואטים, אחר כך הייתה תקופה של חודש שלא התאמנתי וכשחזרתי הכאב שוב התחיל להופיע בסקוואטים ובלחיצות (שאני עושה אחרי הסקוואט) למרות שחיפשתי איפה הבעיה בטכניקה והייתי בטוח 100% שפתרתי את הבעיה הזאת. אז התחלתי לקחת כורכום וזה עבר ועד עכשיו אין לי את אותו כאב (כמה חודשים)
כמו שאמרתי, בחודש שלא התאמנתי הכאב הפסיק, כשחזרתי עבדתי עם טכניקה טובה והכאב חזר, כך שאני לא מאמין שזה שני הדברים שאמרת. כשהתחלתי לקחת כורכום המשכתי להתאמן רגיל ולהרים כבד (חזרתי על SS באותו זמן להחזיר את הכוח שאיבדתי בחודש). סך הכל אני חושב ששוה לנסות את זה אם נגיד בנאדם פותר את בעיית הטכניקה שגרמה לכאבים והם לא עוברים עדייןיכול להיות שזה תגובה מאוחרת לטיפול בטכניקה (לקח זמן עד שהבריא), יכול להיות שזה העומס שהפחתת בתקופה ההיא, ולך תדע, אולי הכורכום באמת עובד.