עקבו אחר הסרטון הבא כדי לצפות כיצד להתקין את האפליקציה של האתר על מסך הבית של המכשיר שברשותכם.
תזכורת: This feature may not be available in some browsers.
לא הבנתי את הכוונה שלך.אפשר לדעת מה פשר המכירה?
כי החברה מוכרת את האבקה במשטחים של כמה עשרות שקים (25 קילו לשק), ואין לי מה לעשות עם כמות כזו.למה אתה לא מתקשר לתנובה? במיוחד אם אתה יודע שהיתה מכירה חדשה (מאיפה אתה יודע אגב?).
איזו מכירה? כתוב בכותרת האשכול "קנייה".מה הכמת המדוברת למכירה?
כמה כסף?
לא הבנתי את הכוונה שלך.
כי החברה מוכרת את האבקה במשטחים של כמה עשרות שקים (25 קילו לשק), ואין לי מה לעשות עם כמות כזו.
איזו מכירה? כתוב בכותרת האשכול "קנייה".
ממליץ לך להיכנס לקבוצה בפייסו'שלכן אם מישהו מוכר ק"ג בודדים מתוך שק אני גם מעוניין
לא מחפש למכור חלילה, רק מנסה להשיג כמה קילוגרמים לעצמי. פרסמתי גם בקבוצה ללא הצלחה.קודם-כל, החברה מוכרת משטח של 20 שקים, חצי טון.
דבר שני, אתה לא יכול לקנות מהחברה מאחר וזה לא עובד ככה - אתה מוזמן לנסות אני אתן לך את הטלפון של לימור מהרכש.
הרבה חבר'ה פנו אליי וביקשו לרכוש משטח - זה לא עובד ככה.
אתה צריך תוכנית שנתית של רכישת שקים (שנה מראש בהתחייבות) וח.פ. (עוסק מורשה).
לימור מאפשרת לי לקחת פעם בכמה זמן משטח אחד כאשר מתפנה לה והיא ממש עושה לי טובה.
כששאלתי מה פשר המכירה, חשבתי שאתה מוכר שק שרכשת ממני מהקניה האחרונה ברווח.
הבנתי עכשיו שאתה רוצה לרכוש - אני מציע לך לפרסם בקבוצה שם אם מישהו מוכן להתחלק איתך מהרוכשים - הרבה חבר'ה מצאו.
כי קיבלתי לאחרונה המון פניות מאנשים שביקשו לרכוש שק ודחיתי אותם (עקב הביקוש) ואמרו שאנשים רכשו שקים ממני רק כדי למכור ברווח. אמנם אני לא בא להכנס לכיס של אף אחד אבל זה באמת קצת לא פייר שאני מקים מיזם מכירת חלבון לאנשים להנות ממנו, ואנשים רוצים עוד קופונים לגזור.
לכן החלטתי להגביל מהפעם הבאה עד 2 שקים ללקוח ואולי אף אחד בלבד.
בהצלחה.