Suunto Ambit

• פותח/ת השרשור ido6s
  • פורסם בתאריך

ido6s

משתמש מתחיל
92
16
נק' מוניטין:
24
92
16
אם יש פה אולי אנשים שיש להם את השעון הזה (לכל דגמיו) אני אשמח אם תוכלו לעזור.
אני שוקל לקנות את השעון, אני בעיקר רוצה בשביל הGPS שאני אוכל לרוץ ללא צורך בפלאפון ולמדוד מרחק ומהירות ככה שביחס למחיר זה די טוב, ובנוסף אני רוצה אותו שיהיה לי לצבא (מתגייס לקרבי עוד פחות מחודש) אז השאלה העיקרית שלי היא איך הסוללה? קראתי עשרות תגובות באינטרנט שנוגדות אחת את השניה בנוגע לאורך חיי הסוללה וגם קשה להבין אם זה במצב שהGPS דלוק או כבוי (כי אני מניח שאם אני רק על מצב שעון הוא לוקח פחות סוללה) והאם בכללי הייתם ממליצים אותו לצבא.

אם יש לכם המלצות לשעונים אחרים (במחירים שפויים) שתואמים למה שאמרתי זרקו בכיף.

נערך לאחרונה:
לפי מה שקראתי בלי gps הוא אמור להחזיק 30 יום בין טעינה לטעינה.
עם gps במוד המדויק יותר כ 15 שעות ובמוד פחות מדויק כ 50 שעות

אני לא כ'כ בטוח שהוא מתאים לשימוש צבאי, יש,לגרמין דגם בשם טקטיקס שאמור להיות יותר מותאם לצבא
https://buy.garmin.com/en-US/US/on-the-trail/wrist-worn/tactix-/prod139389.html

• פותח/ת השרשור
לפי מה שקראתי בלי gps הוא אמור להחזיק 30 יום בין טעינה לטעינה.
עם gps במוד המדויק יותר כ 15 שעות ובמוד פחות מדויק כ 50 שעות

אני לא כ'כ בטוח שהוא מתאים לשימוש צבאי, יש,לגרמין דגם בשם טקטיקס שאמור להיות יותר מותאם לצבא
https://buy.garmin.com/en-US/US/on-the-trail/wrist-worn/tactix-/prod139389.html
חיכיתי לתגובה שלך, האמנתי שיש לך מה לתרום 😃
בכל מקרה הטקטיקס קצת גדול עלי מבחינת המחיר, ואת הנתון של ה15 שעות וה50 שעות קראתי גם אני אבל זה נתוני יצרן אני לא יודע עד כמה זה מדויק אז אני מחפש אנשים שיגידו מנסיון, לגבי ה30 יום ללא GPS זה נשמע מעולה ודי סוגר לי את הפינה, אפשר לדעת מאיפה הנתון הזה?

מצאתי תשובה באתר של סונטו. ליתר בטחון הייתי מוריד את הזמנים הרשמיים בחצי,
את האמביט דור 1 אפשר לקנות משומש באזור ה 800 שקל.
דרך אגב מותר להשתמש בשעונים כאלה בצבא / טירונות ?

• פותח/ת השרשור
מצאתי תשובה באתר של סונטו. ליתר בטחון הייתי מוריד את הזמנים הרשמיים בחצי,
את האמביט דור 1 אפשר לקנות משומש באזור ה 800 שקל.
דרך אגב מותר להשתמש בשעונים כאלה בצבא / טירונות ?
אין לי מושג אבל אני לא רואה למה לא, אולי הצבע זו הבעיה היחידה אבל אני אקנה בשחור.
וכן חיפשתי ביד 2 אבל כל ההצעות הטובות (עד 750 שקל) נמכרו, נשאר באזור עוד איזה שבוע ואם לא אני אשקול להביא כבר דור 2 יד ראשונה.
תודה על העזרה.

שעון עם מד דופק , gps ומצפן זה כלי מאוד נחמד.
לדוגמא לדעת איפה אתה, מה המרחק של המסע וכד'
בגלל זה אני לא בטוח אם מאפשרים להשתמש בשעון כזה בשלב ההכשרה

מה הוא צריך מד דופק, כדי שאם יתנו לו עונש להקיף מגרש הוא יבדוק שהוא בדופק "מטרה"? 😃

וזה למה שאלתי. כי אכן מאוד לא סביר שיאפשרו לחייל לדעת איפה הוא כשנניח שולחים אותו לתרגיל בו לדעת איפה אתה זו אחת המטרות העיקריות.

מה הוא צריך מד דופק, כדי שאם יתנו לו עונש להקיף מגרש הוא יבדוק שהוא בדופק "מטרה"? 😃

וזה למה שאלתי. כי אכן מאוד לא סביר שיאפשרו לחייל לדעת איפה הוא כשנניח שולחים אותו לתרגיל בו לדעת איפה אתה זו אחת המטרות העיקריות.
ברור שאל רלוונטי בתיזוז, אבל כן יעיל בריצת 2000, מד'סים ואפילו במסעות

• פותח/ת השרשור
אמרתי שאם כבר אני קונה שעון אני אקנה שעון שישמש אותי לעוד מטרות, השימוש שלי באפליקציות כמו RunsKeeper באזרחות גבוה מאוד ואני צופה שאני אשתמש בשעון די הרבה, וזה נראה לי די ברור שלא כל תיזוז או ריצה אני אמדוד אבל זה כן נחמד במסעות ארוכים וכדומה.
ולא מעניין אותי המד דופק, אני רוצה את האמביט בגלל שיש בו גיפיאס (מה שברוב השעוני דופק אין מובנה).

חנן, מילא מדסים אבל איך למשל מד דופק יעיל במסעות?
ברור שככל שהקצב פחות בשליטתך מד הדופק פחות רלוונטי, אבל זה כן יכול לעזור להגיד מתי להשתרך מאחור ומתי לרוץ יותר קדימה.
בכל מקרה הפונקציה המעניינת היא מדידת המרחק והקצב באמצעות gps

ברור שככל שהקצב פחות בשליטתך מד הדופק פחות רלוונטי, אבל זה כן יכול לעזור להגיד מתי להשתרך מאחור ומתי לרוץ יותר קדימה.
בכל מקרה הפונקציה המעניינת היא מדידת המרחק והקצב באמצעות gps

כן...
ולמה כל כך חשוב לחייל בטירונות/מסלול לדעת קצב ומרחק ברמת דיוק של gps?

לא חושב ששעון שאתה חייב להטעין במקרה הטוב כל חודש יתאים לך לצבא אבל זה רק אני

תקנה את השעון ובלי קשר תקנה לך שעון זול לפחות לטירונות.

לא שווה את כאב הלב שיהיה לך אם השעון היקר ייעלם\יישבר, וזה משהו שקורה ל 90% מהציוד ל 90% מהאנשים בטירונות

בקיצור- שעון יקר סבבה- אבל לא לצבא!!!

לי יש את sunnto quest ואני ממש מבסוט עליו, הוא לא גדול מדי והסוללה מחזיקה המון זמן, ויותר חשוב מזה היא ניתנת להחלפה בקלות בבית.

קניתי אותו עם פד לרגל שמודד צעדים ונותן לך חיווי על המרחק.

לצבא ממש לא מומלץ, ביום שתצטרך לקפוץ לאנשהו עם נשק או משהו והשעון יישרט/ישבר זה יהיה ממש לא נעים. לצבא עדיף שעון הכי פשוט שיש עם סטופר וזהו.

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית