הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

ייעוץ מחט לא נכנסת

magniv

משתמש מתחיל
54
3
נק' מוניטין:
4
54
3
אהלן אני בתחילת סייקל שני, היום הזריקה השישית.
את 5 בזריקות הראשונות עשיתי עם מחט בצבע תכלת 1 אינץ' והכל היה טוב, אתמול קניתי מחטים חדשות של אותה חברה בצבע כחול 1.25 אינץ'.
עשיתי הכל כרגיל, מקלחת חמה, מחטא את אזור ההזרקה (טוסיק), רק שהפעם המחט לא נכנסה, הרגישה לא חדה מספיק, החלפתי מחט וניסיתי שוב, אותו דבר..
יכול להיות שהמחטים פגומות?
או שהאימון רגליים של אתמול איכשהו משפיע
יש טיפים להזרקה קלה יותר?
ובנתיים המזרק עם הטסט בתוכו אצלי בארון, יכול להזדהם?

אהלן אני בתחילת סייקל שני, היום הזריקה השישית.
את 5 בזריקות הראשונות עשיתי עם מחט בצבע תכלת 1 אינץ' והכל היה טוב, אתמול קניתי מחטים חדשות של אותה חברה בצבע כחול 1.25 אינץ'.
עשיתי הכל כרגיל, מקלחת חמה, מחטא את אזור ההזרקה (טוסיק), רק שהפעם המחט לא נכנסה, הרגישה לא חדה מספיק, החלפתי מחט וניסיתי שוב, אותו דבר..
יכול להיות שהמחטים פגומות?
או שהאימון רגליים של אתמול איכשהו משפיע
יש טיפים להזרקה קלה יותר?
ובנתיים המזרק עם הטסט בתוכו אצלי בארון, יכול להזדהם?

האם אתה מחדיר את המחט במהירות?
האם נשאר לך מחטים בגודל 1 אינץ' על מנת לנסות בשנית?

• פותח/ת השרשור
האמת אני מחדיר לאט, לא עושה את זה מהר כי מפחד שבטעות אפגע במשהו
ולצערי לא נשארו לי מחטים של 1 אינץ'

האמת אני מחדיר לאט, לא עושה את זה מהר כי מפחד שבטעות אפגע במשהו
ולצערי לא נשארו לי מחטים של 1 אינץ'

תנשום עמוק ותחדיר את המחט במהירות, אתה סובל יותר בהחדרה איטית.

בהצלחה.

אני משתמש לישבן במחט ירוקה 21G שהיא 1.5 אינטש (40 ממ) . ממליץ לך גם. לא כואב יותר מכחולה, נכנס יותר עמוק ויותר מתאים לישבן לדעתי , ועוזר למניעת אבצסט.
אני להבדיל מאייל כן מכניס לאט. שם את המחט בנקודה ומפעיל לחץ. המחט צריכה להחליק ממש פנימה, ללא כאב ובלי בעיה. הסיבה לכניסה האיטית היא שיש לי אפשרות להגיב במידה ואני פוגע במשהו ומיד לעצור. וזה קורה.
לאחרונה קורה לי גם בדיוק מה שאתה מתאר. אני משייך את זה לאחוז שומן שירד מאזור ההזרקה, ושריר מתוח מאוד מאימון.
מה שאני עושה במקרה כזה - לוחץ קצת יותר חזק. אם ממש מרגיש התנגדות... מוודא שיש מספיק מהמחט בפנים ומזריק.
ניסיתי גם להשתמש במחט כחולה. לא נתן לי הרבה. היתרון במחט הירוקה הוא שהחומר עובר מהר יותר יחסית מהכחולה.

לא הייתי מסוגל להזריק לשריר מסויים יום לאחר אימון - אז הייתי מחליף איזורים .
לגבי מהירות החדרה , אני מסכים עם אייל -רק במהירות 😃

גבר אתה יכול "לחדור" לעצמך גם עם עיפרון לא מחודד, הכל עניין של כוח..
תזריק מהר וחזק, תייצב את המחט לפני שלא תכניס בזווית דפוקה ותדחוף ישר ומהר. עד הסוף.
לי אישית הייתה בעיה אחרת, הזמנתי את אותו סוג מחטים בדיוק רק שבחדשים יש כאבי תופת גם בזמן החדירה וגם השהיה (אני נותן בכתף)

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית