הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

ייעוץ הצלבת חומרים במהלך סייקל

• פותח/ת השרשור SHBG
  • פורסם בתאריך

SHBG

משתמש מתחיל
204
40
נק' מוניטין:
208
204
40
עד כה אנטנט של genesis (מקור לא ברור) במינונים נמוכים (250 לשבוע) שבועיים וחצי.
ההשפעות נראו מאוד מינוריות - אבל מצד שני - אולי לא עבר מספיק זמן.

הגיע לידי חומר של ורמודג'ה - האם ראוי לנסות להחליף במהלך הסייקל או לתת זמן לחומר הראשוני?

אתה ב-TRT או בסייקל ? אם אתה בסייקל למה זה לא 500 מלגרם בשבוע ?
(בלי שום קשר תסיים תבקבוק הזה תראה מה תקבל מזה ואחרי זה תעבור לוורמוגע. כך גם תידע בוודעות מה עובד יותר טוב.

עד כה אנטנט של genesis (מקור לא ברור) במינונים נמוכים (250 לשבוע) שבועיים וחצי.
ההשפעות נראו מאוד מינוריות - אבל מצד שני - אולי לא עבר מספיק זמן.

הגיע לידי חומר של ורמודג'ה - האם ראוי לנסות להחליף במהלך הסייקל או לתת זמן לחומר הראשוני?
כמו שכבר אמרו לך, לא הייתי מריץ 250mg/wk של טסט. זה פשוט לא מספיק.
אין תלונות על וורמודג', כך שלא הייתי חושש מלהמשיך איתו.

• פותח/ת השרשור
אני בTRT באופן פורמלי, אבל האדימינסטריציה היא עצמאית ולכן אני עדיין מאפשר לעצמי את חופש התנועה.
אני גם מרשה לעצמי לקרוא לזה "סייקל" אע"פ שהמינון אינו תואם את המילה. אני שוקל להעלות את המינון, אבל חושש מתופעות לוואי ומכך שקיים עדיין סיכוי שהסיטואציה הזאת תלווה אותי לכל החיים.

אשמח לייעוץ ממנוסים ממני.

אגב, מישהו שמע על גנסיס? הורמודגה הוא החומר שטרם ניסיתי.

נכנסת לTRT על דעת עצמך, הבנתי נכון? אם כן איך הגעתה למסקנה שאתה צריך את זה? זה לכל החיים
בכל אופן אם אתה בTRT והחלטתה להריץ סייקל, אין לך מה לדאוג מלעלות את המינון ל500 מ"ג טסט שבועי, במינונים האלה אין תופעות לוואי חריפות.

• פותח/ת השרשור
לא הבנת נכון. הTRT נרשם על ידי רופא. החומר נרשם על ידי 😃
אני חושב שהתופעות לוואי הן סלקטיביות ותלויות בפיזיולוגיה של כל אחד, אבל אני מבין שמנסיונך האישי - עשית סייקל של 500 ללא תופעות לוואי?

אני חושב שהתופעות לוואי הן סלקטיביות ותלויות בפיזיולוגיה של כל אחד, אבל אני מבין שמנסיונך האישי - עשית סייקל של 500 ללא תופעות לוואי?
כן, של 650 ושל 750 בלי תופעות לוואי, רק נוזלים כשאני מזלזל בתזונה.

• פותח/ת השרשור
אם בא לך לציין גם נתונים פיזיים שלך ובאיזה חומר השתמשת זה בכלל יהיה magniv

למה הוא רשם לך trt? בגלל שיש לך טסט נמוך ? זה נגרם מסייקלים בעבר ? או שזה טבעי

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית