ייעוץ מתלבט עם לקחת GH

body10

משתמש מתחיל
11
2
נק' מוניטין:
2
11
2
אז ככה אני בן 20 מתאמן כבר 3-4 שנים עם קצת הפסקות,
אני כרגע בחיטוב ורואה תוצאות יפות אך הדרך למטרה שלי עוד ארוכה.
אני לא אחפור יותר מידי, יש לי GH בכמות יפה ומספיקה עבורי אך אני לא יודע אם להשתמש.
יש לי מזרק מיוחד הכל איכותי ורפואי של חברה מאוד מוכרת.
קראתי הרבה מאמרים פה בפורום אבל לא הצלחתי להבין אם הסיכון גבוה (אולי כי לא הרבה ניסו),
אין לי כל כוונה להיות שפן נסיונות ואני לא להוט על לקחת אבל ממה שקראתי זה החומר הכי איכותי וחשבתי אם אני מתאמן למה לבזבז ולא לקחת?

מזה לבזבז ולא לקחת מה זה גיינר חח אם זה יקר או "הכי טוב" אז חייב לקחת? קראת את הסיכונים\השלכות? זה לא סייקל טסטו', צריך לתכנן את זה קצת מעבר מלשאול בפורום סטרואידים אם כדאי לקחת או לא. לא רק בגלל סיכונים למינהם (הגדלת אבירים פנימיים \ פגיעה בבלוטת התריס \ האצה של גידול סרטני במידה ויש) אלא גם שתצליח להפיק את המיטב מסייקל שכזה..

לדעתי תרד מהעניין. אם אתה להוט להכנס לסייקל, תתחיל עם סייקל קלאסי (טסטוסטרון סולו ל12 שבועות).

נערך לאחרונה:
  • פותח/ת השרשור
מזה לבזבז ולא לקחת מה זה גיינר חח אם זה יקר או "הכי טוב" אז חייב לקחת? קראת את הסיכונים\השלכות? זה לא סייקל טסטו', צריך לתכנן את זה קצת מעבר מלשאול בפורום סטרואידים אם כדאי לקחת או לא. לא רק בגלל סיכונים למינהם (הגדלת אבירים פנימיים \ פגיעה בבלוטת התריס \ האצה של גידול סרטני במידה ויש) אלא גם שתצליח להפיק את המיטב מסייקל שכזה..

לדעתי תרד מהעניין. אם אתה להוט להכנס לסייקל, תתחיל עם סייקל קלאסי (טסטוסטרון סולו ל12 שבועות).

אני לא להוט להיכנס לסייקל כי יש בזה הרבה סיכונים שכרגע גם הגיל לא מאפשר וגם המסגרת הצבאית..
עוד 5 חודש נגמר לGH התוקף והוא נזרק לפח.
קראתי שני מאמרים בפורום וחיפשתי באשכולות פה מידע והאמת שלא מצאתי יותר מידי, בגלל זה אני שואל על מנת לקבל תשובות.
האנגלית שלי על הפנים לכן אין לי את האפשרות לחפש בפורומים בחו"ל.

הייתי נכנס לעניין רק לאחר מחקר רציני ובדיקות דם מקיפות.

אני עושה בדיקות דם כל חצי שנה והכל תקין (הבדיקות הרגילות גלוקוז, אדומות, לבנות,ברזל וכו'
איך אני עושה מחקר כזה?

אני לא להוט להיכנס לסייקל כי יש בזה הרבה סיכונים שכרגע גם הגיל לא מאפשר וגם המסגרת הצבאית..
עוד 5 חודש נגמר לGH התוקף והוא נזרק לפח.

תמכור אותו/תתרום/תחליף במשהו אחר. התוקף שלו זה לא הסיבה להשתמש בוא. ואם אתה לא "להוט" להיכנס לסייקל אז גם ל-GH אין פה מקום.

אז ככה אני בן 20 מתאמן כבר 3-4 שנים עם קצת הפסקות,
אני כרגע בחיטוב ורואה תוצאות יפות אך הדרך למטרה שלי עוד ארוכה.
אני לא אחפור יותר מידי, יש לי GH בכמות יפה ומספיקה עבורי אך אני לא יודע אם להשתמש.
יש לי מזרק מיוחד הכל איכותי ורפואי של חברה מאוד מוכרת.
קראתי הרבה מאמרים פה בפורום אבל לא הצלחתי להבין אם הסיכון גבוה (אולי כי לא הרבה ניסו),
אין לי כל כוונה להיות שפן נסיונות ואני לא להוט על לקחת אבל ממה שקראתי זה החומר הכי איכותי וחשבתי אם אני מתאמן למה לבזבז ולא לקחת?
איזה כמות אתה מחזיק? של איזה חברה? נשמר בקירור?
GH לצורכי גדילה בלבד נדרשת כמות בלתי מבוטלת וחייב להיעשות בסינרגיה עם AAS בכדי לנצל את היתרון במנגנוני הגדילה השונים כמו גם שימוש באינסולין על-מנת להביא לניצול אופטימלי של השימוש.
יותר מכך, נדרשת המשכיות. אני לא רואה טעם בשימוש לתקופה קצובה של שלושה חודשים, חצי שנה או שנה ללא תכנית. כמה אתה חושב שתיגדל בשנה ומה יהיה לאחריה?
בקיצור, נשמע לא רציני.

• פותח/ת השרשור
מה המטרה שלך בלקיחת GH ?

להתחטב ואחר כך מאסה ארוכה.

תמכור אותו/תתרום/תחליף במשהו אחר. התוקף שלו זה לא הסיבה להשתמש בוא. ואם אתה לא "להוט" להיכנס לסייקל אז גם ל-GH אין פה מקום.

אני משקיע כל כך הרבה זמן בתזונה באימונים בשינה והרבה מהחיים שלי סובב סביב זה ככה שנראה לי שאני רציני וסטרואידים זה לגמרי שונה מהורמון גדילה יש פה אחוזי סיכון שונים מאוד מאוד.

איזה כמות אתה מחזיק? של איזה חברה? נשמר בקירור?
GH לצורכי גדילה בלבד נדרשת כמות בלתי מבוטלת וחייב להיעשות בסינרגיה עם AAS בכדי לנצל את היתרון במנגנוני הגדילה השונים כמו גם שימוש באינסולין על-מנת להביא לניצול אופטימלי של השימוש.
יותר מכך, נדרשת המשכיות. אני לא רואה טעם בשימוש לתקופה קצובה של שלושה חודשים, חצי שנה או שנה ללא תכנית. כמה אתה חושב שתיגדל בשנה ומה יהיה לאחריה?
בקיצור, נשמע לא רציני.

אמרתי המטרה שלי היא להמשיך ולגדול אני לא הגעתי לשיא שלי,
החברה היא גנוטרופין תוצרת בלגיה קיבלתי אותם בבית המרקחת עם קרח הוא במצב מצויין.
אינסולין גם יש ברשותי אבל בזה אני לא אגע בחיים זה נראה לי מאוד מסוכן לשחק בכאלה דברים.
כמות? יש לי כמות מספיקת עד פקיעת התוקף של האמפולות.
ממש מפתה לא לקחת שזה כבר אצלי..

נערך לאחרונה:
הנה עצה מצויינת: גש לחנות בדי בילדינג הקרובה לעירך עם הסחורה או צילום של החומר .קבל מחיר וקנה איזה אופנוע חמוד או תקבל זיכוי לקניה אבקת חלבון ושאר ירקות ל5 השנים הבאות.

הנה עצה מצויינת: גש לחנות בדי בילדינג הקרובה לעירך עם הסחורה או צילום של החומר .קבל מחיר וקנה איזה אופנוע חמוד או תקבל זיכוי לקניה אבקת חלבון ושאר ירקות ל5 השנים הבאות.

אתה רציני עם העצה הזאת ?

חוץ מהסיכונים שאתה מדבר עליהם, מי אמר שצריך להריץ GH רפואי שנה כדי לראות משהו?? אם אתה לא רואה התחלה לאחר חודשיים של שימוש, משהו לא בסדר.... לא צריך שנה כדי להתחיל לראות משהו מGH גם לא חצי שנה. זה מוגזם.

אם לענות לך ישירות על מה שאתה שואל... GH ייתן לך החלמה מוגברת מאימונים (עם סייקל או בלי), החלמה ומניעת פציעות, וגדילה כללית בגוף.
ההמלצות פה לעשות את זה עם סייקל נובעות מתוך שיקול כספי. כל אחד פה בפורום אם היה יכול היה על GH כל יום כל השנה.
מינון מינימלי לפיתוח גוף מתחיל מ 4 איו ליום ומגיע לכיוון ה 8 איו למשתמש הנורמלי. מאחר ורוב הבילדרים הם קצת משוגעים אתה תגלה מינונים כמו 15 איו ליום או 20-30 ליום בקרב המקצוענים.
ה GH גורם לשיחרור IGF מהלבלב. גם זה מוגבל. מ 12 איו ליום הלבלב כבר לא ייצר IGF. לכן אלו שנותנים מינונים גבוהים ייתנו גם IGF במקביל.
GENOTROPIN הוא לא רע. אבל לדעתי מניסיון אישי שלי הוא די חלש. לא הרגשתי אותו עובד על הגוף כמו NORDITROPIN (והאמת שהנורדי נחשב לבחירה האולטמטיבית).

בכל אופן , אם תחליט לא להשתמש - תוכל להעיף אותו די מהר. יש פה מספיק חבר'ה שישמחו לעזור לך עם זה 😃

אם לענות לך ישירות על מה שאתה שואל... GH ייתן לך החלמה מוגברת מאימונים (עם סייקל או בלי), החלמה ומניעת פציעות, וגדילה כללית בגוף.
ההמלצות פה לעשות את זה עם סייקל נובעות מתוך שיקול כספי. כל אחד פה בפורום אם היה יכול היה על GH כל יום כל השנה.
מינון מינימלי לפיתוח גוף מתחיל מ 4 איו ליום ומגיע לכיוון ה 8 איו למשתמש הנורמלי. מאחר ורוב הבילדרים הם קצת משוגעים אתה תגלה מינונים כמו 15 איו ליום או 20-30 ליום בקרב המקצוענים.
ה GH גורם לשיחרור IGF מהלבלב. גם זה מוגבל. מ 12 איו ליום הלבלב כבר לא ייצר IGF. לכן אלו שנותנים מינונים גבוהים ייתנו גם IGF במקביל.
GENOTROPIN הוא לא רע. אבל לדעתי מניסיון אישי שלי הוא די חלש. לא הרגשתי אותו עובד על הגוף כמו NORDITROPIN (והאמת שהנורדי נחשב לבחירה האולטמטיבית).

בכל אופן , אם תחליט לא להשתמש - תוכל להעיף אותו די מהר. יש פה מספיק חבר'ה שישמחו לעזור לך עם זה 😃

מה הרגשת על הGENO לעומת הנורדי? תוצאות מינונים?

מה הרגשת על הGENO לעומת הנורדי? תוצאות מינונים?

בגדול על הגנוטרופין לא הרגשתי כלום, אם להשוות לנורדיטרופין. המינון היה 5 איו ליום . 2 בבוקר ו 3 לפני שינה. גם בנורדי מינון זהה.
מה שהיה חסר לי זה הנפילות סוכר המטורפות שחוויתי עם הנורדי - מזריק ב 12 בלילה, הולך לישון, קם בשתיים כולי רועד ועם זיעה קרה. (התגובה הזאת כמעט ונעלמה היום, כי הגוף כבר התרגל).
עם הנורדי בחודש הראשון איבדתי שתי אחוז שומן, עם הגנו כלום.

עכשיו עם להשוות אחד לאחד - שתיים מוצרי פארמה ברמה הגבוהה ביותר. PFIZER מול NOVO NORDISK. אבל בפועל...
ראוי לציין שהגנו מגיע בתצורת RE COMBINED , שזה אומר אבקה ומים שמערבבים לפני השימוש, בעוד שהנורדי מגיע כתמיסה מוכנה.

• פותח/ת השרשור
וואו סימון חתיכת מידע הבאת פה ממש עזרת לי, אני מתאר לעצמי יש לך עוד הרבה לכתוב למה שלא תכתוב מאמרון קטן לפורום? אני מאמין שזה יעזור להרבה פה.

לנושא:
אני מתתת להשתמש בוא אבל אני יבדוק עוד קצת אגב היחידת חומר היא mg לא יודע מה זה iu..
יש לך אתר טוב לקרוא עוד על הנושא?

בגדול על הגנוטרופין לא הרגשתי כלום, אם להשוות לנורדיטרופין. המינון היה 5 איו ליום . 2 בבוקר ו 3 לפני שינה. גם בנורדי מינון זהה.
מה שהיה חסר לי זה הנפילות סוכר המטורפות שחוויתי עם הנורדי - מזריק ב 12 בלילה, הולך לישון, קם בשתיים כולי רועד ועם זיעה קרה. (התגובה הזאת כמעט ונעלמה היום, כי הגוף כבר התרגל).
עם הנורדי בחודש הראשון איבדתי שתי אחוז שומן, עם הגנו כלום.

עכשיו עם להשוות אחד לאחד - שתיים מוצרי פארמה ברמה הגבוהה ביותר. PFIZER מול NOVO NORDISK. אבל בפועל...
ראוי לציין שהגנו מגיע בתצורת RE COMBINED , שזה אומר אבקה ומים שמערבבים לפני השימוש, בעוד שהנורדי מגיע כתמיסה מוכנה.

הבנתי. בGH הרפואי השתמשתי רק בביוטרופין ונורדי. לא ראיתי הבדל בתוצאות ביניהם. שמעתי דברים טובים על הג'נו.

שמעו זה כזה עושה לי את זה tren+ hgh לא עושה לכם את זה?
אם אתה ג'ובניק אמיתי תיקח.
אני הייתי לוקח.
דרך אגב...
כמה זמן היו ההפסקות שלך?
גובהה? משקל?
מה צריכת החלבון היומית שלך\פחמימה(ממוצע שנתי...)
תרשום הכל לפי זה ידעו פה כמה אתה רציני ויעזרו לך יותר.

• פותח/ת השרשור
אני גובניק אמיתי שמשרת בקריה..
מטר 167 משקל 74 אחוז שומן 15 אני מניח, אני כרגע בחיטוב אז מביא חזה עוף ואורז לבסיס.

וואו סימון חתיכת מידע הבאת פה ממש עזרת לי, אני מתאר לעצמי יש לך עוד הרבה לכתוב למה שלא תכתוב מאמרון קטן לפורום? אני מאמין שזה יעזור להרבה פה.

לנושא:
אני מתתת להשתמש בוא אבל אני יבדוק עוד קצת אגב היחידת חומר היא mg לא יודע מה זה iu..
יש לך אתר טוב לקרוא עוד על הנושא?

נראה אולי אכתוב משהו מתי שהוא 😃
1mg Somatropin = 3 iu
זה באופן כללי....
עכשיו לך ככל הנראה יש את הגרסה של הגנוטרופין 12 מג, כלומר 36 איו. שים לב שזה מתחלק לך על 1 סיסי מים.
עם יש לך את העט המקורי עם הצג הדיגיטלי אז אין לך בעיה למדוד ולהזריק . במידה ואתה משתמש במזרק אינסולין :
100/36 = 2.77 . כלומר כל שלוש שנתות בערך על מזרק איסולין (100 או 50 לא משנה) נותן לך 1 איו.

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית