ייעוץ מתלבט עם לקחת GH

body10

משתמש מתחיל
11
2
נק' מוניטין:
2
11
2
אז ככה אני בן 20 מתאמן כבר 3-4 שנים עם קצת הפסקות,
אני כרגע בחיטוב ורואה תוצאות יפות אך הדרך למטרה שלי עוד ארוכה.
אני לא אחפור יותר מידי, יש לי GH בכמות יפה ומספיקה עבורי אך אני לא יודע אם להשתמש.
יש לי מזרק מיוחד הכל איכותי ורפואי של חברה מאוד מוכרת.
קראתי הרבה מאמרים פה בפורום אבל לא הצלחתי להבין אם הסיכון גבוה (אולי כי לא הרבה ניסו),
אין לי כל כוונה להיות שפן נסיונות ואני לא להוט על לקחת אבל ממה שקראתי זה החומר הכי איכותי וחשבתי אם אני מתאמן למה לבזבז ולא לקחת?

אם תסתכל בשאר המזרקי אינסולין שמוצגים שם - הם בדיוק אותה תמונה.
לא מוזר?

אני עכשיו שואל רגע ברצינות, אנחנו מכירים?
יש לי תחושה שאתה סתם מנסה להתנגח בי כי אני אומר.
אתה כאילו הולך עד קצה העולם כדי לנסות להוכיח אותי, אבל אתה לא מנסה בפשטות להקשיב להגיון שאני מסביר מאחורי הרעיון הזה.

אלו חייבות להיות מידות קבועות למשתמשי אינסולין - אין דבר כזה סימון של 10 (סימון) שהוא לא שווה בנוזל. זה חוקים בינלאומיים לייצור מזרקים, אני עובד במעבדה, אני יודע מה אני אומר לך. זה לא אומר שכל המזרקים חייבים להיות מסומנים 10,20,30 - אפשר גם בכפולות של 20,40 או 15 30.
אבל יחידות הנפח האלה חייבות להיות קבועות כדי לא לבלבל מזריקי אינסולין.

אתה מתאר לך מה היה קורה עם כל סוג מזרק היה מגיע עם שיטה אחרת?? תחשוב שאדם שמזריק אינסולין נגמר לו הסוג שהוא משתמש ויש רק סוג אחר והספרה 10 היא לא 10 אמיתית במזרק השני.
אתה יודע איזה אסון יקרה? הוא ימות כנראה.

מה אני אגיד לך.
אתה ברצינות חוזר על זה כל הזמן?
תגיד אתה יודע לקרוא? 0.5 מ"ל יש שם 100 סימונים. בשונה מה0.5 מ"ל עם 50 סימונים. מה קשור באנגלית 1 איו זה הסימון 100 U ל1 מ"ל זה המדד
מזרק אינסולין נועד למי שמזריק אינסולין 1ml=100iu. מכאן שכל מה שצריך לדעת זה את נפח המזרק. כולנו מסכימים על זה. הספרות מייצגות יחידות אינסולין, מאחר ומדובר במזרק אינסולין. גם על זה כולנו מסכימים.
עכשיו יקח כל אחד את הנורדי 45iu ויקרא: 15mg/1.5ml. ז"א שב-1ml קיימים 30iu.
יש מזרק של 0.5ml עם 50 שנתות אז כל סימון הוא 3.33iu של אותו הנורדי.
אין צורך לבלבל ולהתנצח. מזרק אינסולין 1ml=100iu. מחסנית נורדי 45iu, כתוב 1ml=30iu. זהו.

מזרק אינסולין נועד למי שמזריק אינסולין 1ml=100iu. מכאן שכל מה שצריך לדעת זה את נפח המזרק. כולנו מסכימים על זה. הספרות מייצגות יחידות אינסולין, מאחר ומדובר במזרק אינסולין. גם על זה כולנו מסכימים.
אין צורך לבלבל ולהתנצח. מזרק אינסולין 1ml=100iu. מחסנית נורדי 45iu, כתוב 1ml=30iu. זהו.

רק תוספת קטנה וחשובה....
"מזרק אינסולין נועד למי שמזריק אינסולין 1ml=100iu. מכאן שכל מה שצריך לדעת זה את נפח המזרק. כולנו מסכימים על זה. הספרות מייצגות יחידות אינסולין" - מכאן מבינים שסימון 10 מהווה נפח של 0.1 . באינסולין זה פשוט יחס ישיר כי תכננו את המזרק לשימוש באינסולין כך שהמבנה שלו מאפשר זאת שהיחס בין הנפח לסימון הוא זהה = 1IU זה בדיוק הנפח במזרק של 1 נקודה.
עכשיו ל GH ....
נורדי לצורך העניין מגיע ב 1.5 מ''ל שזה בעצם 150 נקודות , אני מקווה שעל זה אין וויכוח.
עכשיו בהתאם לריכוז של החומר 30/45 איו נבין מה יחידת הנפח (נקודות) שיהוו איו אחד - 150/30 = 5 יחידות= 1 איו.

נו ומה אני רושם מליון פעם??? מזרק 1 מ"ל הפשוט 1.5/45 כפול 100 זה סימון 3.333 על המזרק זה אחד איו. מליון פעמים על הפשוט הזה....

נו ומה אני רושם מליון פעם??? מזרק 1 מ"ל הפשוט 1.5/45 כפול 100 זה סימון 3.333 על המזרק זה אחד איו. מליון פעמים על הפשוט הזה....
הפכתם תרגיל חשבון של בית-ספר יסודי לחפירה.

וואו מה נהיה פה איזה חפירה
במידה ואני אחליט לקחת ויפסיק אחרי 5 חודשים המאסה תשאר עלי? או שכל המאסה שצברתי תרד לאחר שאפסיק?

השאלה מה אתה מתכוון למאסה. כדי לראות משהו אתה צריך לקחת מינימום 3-4 איו. אתה תעלה במשקל תרד באחוזי שומן.
אל תצפה למאסה כמו מחומרים.

כל אחד אחי? מבטיח?
מהנסיון שלי. כן. רוצה נורדי 45 איו ? 😃
הבעיה שלך זה שאנחנו מדברים על המזרק של ה 0.5 מל (שזה יוצא אותו דבר)

רק תוספת קטנה וחשובה....
"מזרק אינסולין נועד למי שמזריק אינסולין 1ml=100iu. מכאן שכל מה שצריך לדעת זה את נפח המזרק. כולנו מסכימים על זה. הספרות מייצגות יחידות אינסולין" - מכאן מבינים שסימון 10 מהווה נפח של 0.1 . באינסולין זה פשוט יחס ישיר כי תכננו את המזרק לשימוש באינסולין כך שהמבנה שלו מאפשר זאת שהיחס בין הנפח לסימון הוא זהה = 1IU זה בדיוק הנפח במזרק של 1 נקודה.
עכשיו ל GH ....
נורדי לצורך העניין מגיע ב 1.5 מ''ל שזה בעצם 150 נקודות , אני מקווה שעל זה אין וויכוח.
עכשיו בהתאם לריכוז של החומר 30/45 איו נבין מה יחידת הנפח (נקודות) שיהוו איו אחד - 150/30 = 5 יחידות= 1 איו.

עוד פעם זה לא נכון שימי.

אתם שוב מתבלבלים בין נקודות המפגש 10,20 שהם שוות.
לבין הקווים שהם לא חייבים להיות שווים.

במזרק אחד כל קו יכול להיות 0.01ML של נוזל.
ובמזרק אחר כל קו יהיה 0.02ML.

ולכן לא סופרים לפי קווים (יחידות).

זה תרגיל פשוט אבל זה עדיין לא נראה שזה נתפס.
לא בכל מזרק 1IU של נורדי 30 יהיה שווה 5 יחידות (קווים).
אתה חייב לבדוק כמה שווה כל יחידה וזה תלוי במספר היחידות ל1ML או 100IU.

נגיד שיש לך שני מזרקי 50 - באחד יש 50 קווים ובשני יש רק 25 - אבל בפועל שניהם מכילים בסופו של דבר 0.5ML.
במזרק אחד 5 קווים (יחידות) יהיו 1IU.
אבל במזרק השני אם תמשוך 5 קווים יהיו לך 2IU.

שוב, זה תלוי במזרק ובכמות השנתות פר נפח.

הפכתם תרגיל חשבון של בית-ספר יסודי לחפירה.

@Tom - אם זה תרגיל בית ספר איך זה שעדיין אנשים לא מבינים את החישוב??
זה נשמע כאילו אני מסבך את העניינים בתרגיל פשוט.

אם אומרים לך ש10 לא שווה ל10 יחידות בכל מזרקי האינסולין אז כנראה שזה לא תרגיל פשוט.
ואם שוב 5 יחידות מייצגות 1IU באופן קבוע (של נורדי 30) אז זה עדיין מראה שלא הבינו את עקרון החישוב.

נערך לאחרונה:
עוד פעם זה לא נכון שימי.

נגיד שיש לך שני מזרקי 50 - באחד יש 50 קווים ובשני יש רק 25 - אבל בפועל שניהם מכילים בסופו של דבר 0.5ML.

אם אומרים לך ש10 לא שווה ל10 יחידות בכל מזרקי האינסולין אז כנראה שזה לא תרגיל פשוט.
ואם שוב 5 יחידות מייצגות 1IU באופן קבוע (של נורדי 30) אז זה עדיין מראה שלא הבינו את עקרון החישוב.

אביעד ידידי - הכל מובן ואין וויכוח. כל מה שצריך להבין זה מה הנפח שיחידות המזרק מציינות.
וכמובן לחשב כמה איו כל יחידת נפח תיתן. לא משנה מה אתה מזריק GH , HCG וכו'

יש את שתי הנוסחאות הכי פשוטות מתמטיות שרשמתי כבר

מ"ל מזרקX איו הורמון גדילה
חלקי
מ"ל הורמון גדילה X מספר קווים על המזרק

זה מראה כמה שווה כל קו על המזרק

עוד פעם זה לא נכון שימי.

אני חושב שהסיבה שלא הבינו מאחר ושוב נכנסים לחישוב אלמנטים לא רלוונטיים.
כל מה שצריך לדעת זה כמה iu של gh יש ביחידת נפח (כתוב על הקופסה), נפח המזרק ומספר השנתות עליו.
(כל עוד ניהלת את הפורום אף פעם לא היה נשמע שאתה מסבך... 😉)

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית